Habitat for Humanity on noussut Saulin kolmanneksi toimeentulotukea saavaksi työnantajaksi

Habitat for Humanity Sault Ste. Marie & Areasta on tullut Saultin kolmas toimeentulopalkan työnantaja, jonka ansiosta kaikki työntekijät ansaitsevat vähintään paikallisen toimeentulon palkan, HFHSSMA:n tiedotteessa kerrotaan.

Julkaisun koko teksti on seuraava:

Habitat for Humanity Sault Ste. Marie & Area (HFHSSMA) on virallisesti sertifioinut The Ontario Living Wage Network (OLWN) toimeentulotukea maksavaksi työnantajaksi, mikä tekee organisaatiosta Saultin kolmannen työnantajan, joka varmistaa, että kaikki työntekijät ansaitsevat vähintään paikallisen toimeentulon palkan, joka on 16,20 dollaria tunnissa.

“OLWN toivottaa tervetulleeksi Habitat for Humanityn Sault Ste. Marie yli 450 sertifioidun toimeentulopalkkatyönantajan luetteloon Ontariossa. On upeaa nähdä työnantajien toteuttavan muutoksia varmistaakseen, että työntekijät ansaitsevat tasaisen ja luotettavan toimeentulon. Elämiseen tarvittavan palkan maksaminen on valtava osoitus kunnioituksesta yksittäisiä työntekijöitä, heidän perheitään ja yhteisöjä kohtaan, joissa he asuvat”, sanoo Anne Coleman, OLWN:n ohjelmapäällikkö.

Vuonna 2002 perustettu Habitat for Humanity Sault Ste. Marie & Area on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, jonka mielestä jokainen ansaitsee kunnollisen asuinpaikan. Vaikka organisaatio toimii pääasiassa vapaaehtoisvoimin, Habitat työllistää kymmenen palkattua työntekijää sen toimiston ja ReStoren välillä.

OLWN:n mukaan toimeentulopalkka on tuntipalkka, jonka työntekijä tarvitsee kattaakseen peruskulut ja osallistuakseen yhteiskuntaan.

“[Workers] joutuvat mahdottomien valintojen edessä – ostaa ruokaa tai lämmittää taloa, ruokkia lapset tai maksaa vuokraa. Seurauksena voi olla velkaantuminen, jatkuva ahdistus ja pitkäaikaiset terveysongelmat. Monissa tapauksissa se tarkoittaa, että perheen aikuiset tekevät pitkiä työpäiviä, usein kahdessa tai kolmessa työpaikassa, vain maksaakseen perustarpeet. Työntekijät, jotka ansaitsevat elantonsa, voivat kohdata vähemmän näitä stressitekijöitä; toimeentulopalkkaa maksavat työnantajat voivat olla varmoja, etteivät he pidä työntekijöitään köyhyydessä”, OLWNin verkkosivuilla selitetään.

Katie Blunt, HFHSSMA:n toiminnanjohtaja, uskoo, että sertifioinnin saaminen oli tärkeä tapa toteuttaa organisaation missio, visio ja arvot:

”Hallitustamme kuultuaan totesimme, että on vastoin missiotamme maksaa työntekijöillemme toimeentuloa pienempi palkka. Hyväntekeväisyysjärjestönä meillä on velvollisuus puhua puheen lisäksi myös kävellä. Tämä on juuri sitä. Toteutamme tehtävämme edullinen asunto -ohjelmamme kautta, mutta toteutamme aidosti tehtäväämme kunnioittaen arvostettuja työntekijöitämme.

Habitat for Humanity Sault Ste. Marie & Arean ReStore on sen avainasemassa oleva sosiaalinen yritys, joka kattaa organisaation toimintakulut, mukaan lukien palkat, ja kerää varoja edullisempien kotien rakentamiseen paikkakunnallemme. Tämä mahdollistaa 100 % rahalahjoitusten ohjaamisen Habitatin edullisten asuntojen ohjelmaan.

“ReStore on tärkeä tehtävämme, koska se on suurin tulontuottajamme. ReStoren menestykseen vaikuttavat merkittävästi omistautuneiden työntekijöidemme ponnistelut. Toivomme, että työntekijät ymmärtävät siirtymisen elämiseen riittävään palkkaan edustavan sitä, kuinka paljon arvostamme työntekijöiden panoksia”, Blunt toteaa.

Habitat on palvellut neljätoista Habitat Homeowner -perhettä sen perustamisesta lähtien ja työskentelee toisen perheen kanssa tänä vuonna. Habitatin viidestoista perhe muuttaa täysin esteettömään Habitat Homeen Blake Avenuelle vuoden 2022 loppuun mennessä.

Voittoa tavoittelemattomana HFHSSMA luottaa vapaaehtoisten, lahjoittajien ja yrityssponsoreiden anteliaisuuteen saavuttaakseen tehtävänsä. Jos yrityksesi on kiinnostunut lahjoittamaan Blake Avenue -rakennukselle tai sponsoroimaan sitä, ota yhteyttä varainkeruu- ja markkinointikoordinaattoriin Chelsey Foucheriin osoitteessa marketing@habitatsault.ca keskustellaksesi tästä mahdollisuudesta. Lahjoittamisesta kiinnostuneita henkilöitä kehotetaan tekemään niin osoitteessa www.habitatsault.ca/donate.

Leave a Comment