Mielenterveys, häirintä paljastettu – The Hollywood Reporter

Yhdistynyt kuningaskunta saattaa olla keskellä ennennäkemätöntä tuotantobuumia, mutta tämä on ollut “kaksiteräinen miekka” mielenterveyden tasolla, The Film and TV Charityn viimeisimmän “Looking Glass” -raportin mukaan.

Looking Glass ’21 on jatkoa alkuperäiselle uraauurtavalle Looking Glass -raportille vuodelta 2019, joka nosti kannen järkyttävälle “mielenterveyskriisille” brittiläisessä näyttöteollisuudessa. Looking Glass ’21 perustuu kesällä 2021 tehtyyn tutkimukseen, jolloin maa oli keskellä COVID-19-pandemiaa, mutta tuotantotasot ovat nousseet jyrkästi edellisvuoden sulkemisen jälkeen. Kuten raportissa todetaan, “alalla ja sen työvoimalla on kiistatta käyty läpi pitkän historiansa kaksi vaikeinta vuotta” vuoden 2019 jälkeen.

Uusi tutkimus, jota hyväntekeväisyysjärjestö näki “lämpötilan mittauksena” mielenterveydelle ja alan hyvinvoinnille, tehtiin myös Black Lives Matter -liikkeen nousun jälkeen, mikä paljasti systeemisen syrjinnän sekä kiusaamisen ja häirinnän. valoa korkean profiilin altistusten läpi, myös elokuvantekijä Noel Clarkea vastaan. Kyselyyn lisättiin uusia kysymyksiä, joilla selvitettiin rodullisen häirinnän ja syrjinnän yleisyyttä ja vaikutuksia mielenterveyteen.

Looking Glass ’21 -raportin tärkeimmät otsikot ovat:

  • Niiden ihmisten määrä, jotka ilmoittivat työnintensiivisyyden aiheuttaneen huonoa mielenterveyttä, on noussut vuoden 2019 63 prosentista 78 prosenttiin vuonna 2021.
  • 57 prosenttia vastaajista väittää kokeneensa kiusaamista, seksuaalista tai rotuun perustuvaa häirintää tai syrjintää tai muuta häirintää tai syrjintää pelkästään viimeisen vuoden aikana.
  • 39 prosenttia mustista, aasialaisista ja etnisiin vähemmistöihin kuuluvista vastaajista koki rasistista häirintää tai syrjintää; 43 prosenttia heistä harkitsee alan jättämistä.
  • Niiden vastaajien määrä, jotka sanovat alan kulttuurin ja arvojen vaikuttavan kielteisesti mielenterveyteen, on noussut vuoden 2019 29 prosentista 51 prosenttiin vuonna 2021.
  • 74 prosenttia vammaisista vastaajista harkitsi jättävänsä alan kokonaan viimeisen vuoden aikana huolissaan mielenterveydestään.
  • Vain 10 prosenttia vastaajista oli samaa mieltä väitteen kanssa, että ala on tällä hetkellä henkisesti terve työpaikka.

Joitakin myönteisiä huomioita kuitenkin löytyi, kun hyväntekeväisyysjärjestö ilmoitti, että hyvinvointimittausten otsikko pysyi “vakaana”, että mielenterveytensä “hyväksi” tai “erittäin hyväksi” ilmoittaneiden ihmisten osuus oli pysynyt ja että oli “optimismia”. että vuorovesi oli kääntymässä.

“Vuoden 2019 Looking Glass -raportti antoi The Film and TV Charitylle sysäyksen ryhtyä työhön lieventääkseen sen löytämiä vakavia huolenaiheita”, sanoi Film and TV Charityn toimitusjohtaja Alex Pumfrey. “Kaksi vuotta myöhemmin Looking Glass ’21 osoittaa meille, että huolimatta vakaudesta ja huomattavasta joustavuudesta joillakin alueilla, meidän on vielä paljon tehtävää – ja kiireellisyys on erityisen akuutti, kun otetaan huomioon henkiseen terveyteen kohdistuva paine. alan ihmisiä aliedustetuista yhteisöistä, mukaan lukien vammaiset työvoimamme sekä mustat, aasialaiset ja etniset vähemmistöt. Erityisesti yksilöiden rodullisen häirinnän ja syrjinnän vaikutukset mielenterveyteen on tuotu esille.”

Vuoden 2019 tutkimus – jonka tulokset paljastettiin helmikuussa 2020 – osoitti, että lähes 90 prosentilla 9 000 osallistuneesta ihmisestä oli ollut mielenterveysongelmia. Sen havainnot paljastivat, että työntekijät kokivat ahdistusta kaksi kertaa todennäköisemmin verrattuna kansalliseen keskiarvoon, että työntekijät olivat kolme kertaa todennäköisemmin vahingoittaneet itseään verrattuna kansalliseen keskiarvoon ja että yli puolet työntekijöistä on harkinnut henkensä riistämistä (verrattuna viidesosa kansallisesti), kun taas yksi kymmenestä on yrittänyt tehdä niin.

Raportti auttoi käynnistämään alan laajuisen keskustelun mielenterveydestä, kun hyväntekeväisyysjärjestö käynnisti Whole Picture Program -ohjelman, suuren aloitteen, jota tukevat kumppanit, kuten Amazon, Disney, Warner Media ja Sony Pictures, ongelman syiden ratkaisemiseksi. Se lanseerasi myös palvelut, mukaan lukien Freelancer Wellbeing Hub ja Bully Advice Service.

“Kun valmistaudumme lanseeraamaan Whole Picture Toolkit -työkalumme, käytännöllisen resurssin, joka auttaa sisällyttämään mielenterveyden ja hyvinvoinnin parhaita käytäntöjä tuotantoihin, toivon, että voimme tukea paikan päällä tarvittavaa muutosta mielenterveyden parantamiseksi”, lisäsi Pomfrey. “Mutta tämä edellyttää, että koko toimiala astuu lautaselle, jotta muutos olisi todellinen, jotta voimme nähdä merkityksellisiä parannuksia Looking Glass -tutkimuksen seuraavassa iteraatiossa.”

Leave a Comment