Brooklynin panimon omistaja kutsuu Vaxin toimeksiantoa “rikokseksi ihmisyyttä vastaan”

BROOKLYN, NY – Rakastetun Brooklyn-panimon omistaja herätti raivoa keskiviikkona, kun hän julisti Twitterissä COVID-19-rokotemääräykset “rikokseksi ihmisyyttä vastaan”.

“Jos et puhu heitä vastaan, olet salaliitto” kirjoitti Threes Brewingin toimitusjohtaja ja toinen perustaja Josh Stylman. “Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä. Sinun mielipiteesi sattuu olemaan epätieteellinen, moraaliton ja paha.”

Stylman kutsui myöhemmässä Patchin haastattelussa New Yorkin rokotemääräyksiä “epäloogisiksi ja moraalittomiksi” ja vertasi niitä Jim Crow Southin “segregaatiopolitiikkaan” ja natsismiin.

“En vertaa Brooklynia 2022 Saksaan 1943”, Stylman sanoi viitaten juutalaisten kansanmurhaan holokaustin huipulla. “Minun pointtini on, että muut julmuudet alkavat siitä, että jokin ryhmä katsotaan vaaralliseksi ilman syytä, ja sitten siitä, että ihmiset alkavat pelätä ja kiusaamaan toisiaan.”

(Rokottamattomat aikuiset saavat todennäköisemmin COVID-taudin, mukaan lukien omikronimuunnoksen, CDC sanoo, mikä tekee heistä todennäköisemmin taudin levittäjiä.)

Twiitti herätti lähes välittömän vastareaktion brooklynilaisilta – mukaan lukien lääketieteilijä, joka teki töitä COVID-hoidoista ja paikallisesta Kaupunginvaltuuston jäsen — jotka jakoivat, että he eivät enää tukeisi panimoa, koska Stylman vastusti rokotevaltuuksia.

Seth Pollack, entinen Gowanus-panimon uskollinen asiakas, kertoi Patchille, ettei hän palaa Threes Brewingiin (hän ​​myös huomautti Viserrysmikä sai jonkun tekemään uhkailla häntä).

“Olin todella pettynyt”, Pollack kertoi Patchille. “On surullista tuntea, että naapurustossa on vääriä tietoja, jotka eivät käytä resurssejaan pitääkseen meidät kaikki turvassa panemalla täytäntöön kansanterveyslain.”

Stylman huomautti, että hän twiittasi mielipiteensä henkilökohtaiselta tililtä ja sanoi, että Threes Brewing on aina noudattanut New Yorkin valtuutusta, jonka mukaan baarit ja ravintolat tarkistavat saapuvien asiakkaiden rokotustilan.

Brooklynin panimo kertoi olevansa rokotettu COVID-19:ää vastaan, mutta hän on pitkään halveksinut mandaattia, joka ei hänen mukaansa ota huomioon luonnollista immuniteettia, rokotteen haitallisia vaikutuksia tai henkilökohtaisia ​​valintoja.

“Puhun vain yksilönä ja huolestuneena vanhempana”, Stylman sanoi ja lisäsi, että hänen mielipiteensä olivat “liian vivahteikkaat Twitterin kaltaiselle lyhyelle alustalle”.

Useimpien verkossa olevien ihmisten oli kuitenkin vaikea erottaa Stylmanin henkilökohtaisia ​​mielipiteitä hänen alustastaan ​​​​yrityksen omistajana.

“Hän näyttää haluavan meidän uskovan hänen epätieteelliset ja kuolleen väärät mielipiteensä kansanterveydestä… ovat jotenkin merkityksettömiä hänen työhönsä juomien valmistajana ja julkisen kokoontumispaikan ylläpitäjänä.” kirjoitti @akgerber.

Twitterin käyttäjä lisätty että Stylmanin halveksuminen rokotevaltuutusta kohtaan sai hänet varomaan luottamaan omistajan noudattamiseen muita “yleisen turvallisuuden määräyksiä”.

Stylman kutsui tätä kohtaa “järjettömäksi” vastalauseeksi, jonka mukaan rokotevaltuutukset eivät palvele mitään yleistä etua, koska rokotetut ihmiset voivat silti levittää koronavirusta.

Vaikka kansanterveysviranomaiset ovat yhtä mieltä siitä, että rokotetut ihmiset voivat tarttua ja levittää COVID-tautia, erityisesti erittäin tarttuvaa omikronin varianttia, he sanovat, että rokotemääräykset kannustavat rokotukseen, mikä on luotettavin tapa vähentää vakavia sairauksia, sairaalahoitoa ja kuolemaa.

Pollack väitti todellisen ongelman Threes Brewingin toimitusjohtajan twiitissä, joka meni kunnioitukseen.

“Pienet yritykset ovat suuri osa Park Slopen ja Gowanuksen yhteisöä”, Pollack sanoi. “Tämä tuntuu vain iskuilta kasvoihin kaikille, jotka ovat tehneet yhteistyötä pitääkseen naapurustomme turvassa.”

Leave a Comment