Jayden Daniels siirtyy siirtoportaaliin: Arizona Staten tähti QB tutkimaan vaihtoehtoja raportin mukaan

Arizona Staten aloittava pelinrakentaja Jayden Daniels on saapunut siirtoportaaliin, 247Sportsin Chris Hummerin mukaan. Useat Sun Devilsin valmennushenkilökunnan jäsenet ovat jo saaneet tiedon hänen suunnitelmistaan ​​247Sportsin mukaan, ja koulu on käsitellyt hänen pyyntönsä. Danielsin odotetaan harkitsevan useita Power Five -miehiä, mukaan lukien jotkut Pac-12:sta.

Tuleva portaalin lisäys tulee sen jälkeen, kun Daniels ilmoitti joulukuussa, että hän palaa Arizonan osavaltioon seniorikaudellaan. Ohjelmaan tehtiin kuitenkin merkittäviä valmennushenkilöstön muutoksia vuodesta 2022 alkaen NCAA:n tutkimuksen jälkeen, joka koski väitteitä sopimattomista kontakteista COVID-19-kuolleisuuden aikana. Heidän joukossaan olivat hyökkäävä koordinaattori Zak Hill ja tiukkojen päiden valmentaja Adam Breneman, jotka molemmat erosivat tammikuussa saatuaan alun perin hallintovapaalle.

Daniels teki historiaa vuonna 2019, kun hänestä tuli ensimmäinen todellinen fuksi pelinrakentaja, joka aloitti kauden avausottelun Arizona Staten historiassa – voitti 30–7 Kent Statesta –, ja hän heitti 2 943 jaardia, 17 touchdownia ja vain kaksi sieppausta. tuo kausi. Hän on ollut päätoiminen valmentaja Herm Edwardsin käynnistin ja heitetty 6 025 jaardia, 32 touchdownia ja 13 sieppausta kolmen kauden aikana – joista yksi (2020) oli rajoitettu neljään otteluun COVID-19-pandemian vuoksi.

Mitä Danielsin lähtö merkitsee hänelle ja Arizonan osavaltiolle?

Daniels on portaalin paras QB-vaihtoehto

Ei ole epäilystäkään siitä, että Daniels tulee olemaan yksi siirtoportaalin halutuimmista pelaajista. 6 jalkaa 3, 185 puntaa painava on kokenein saatavilla oleva pelinrakentaja portaalissa tällä hetkellä. Lähes joka toinen tällä välikaudella portaaliin osunut pelinrakentaja on jo löytänyt uuden kodin.

Ainoa toinen pelinrakentaja portaalissa, joka on jopa lähellä Danielsin kokemusta, lahjakkuutta ja potentiaalia, on JT Daniels, joka siirtyi Georgiasta aloitettuaan pelinrakentaja Stetson Bennett IV ilmoitti palaamisesta puolustavaan mestaruuteen.

Useimpien koulujen akateemisen lisäyksen/pudotuksen määräaika on jo umpeutunut, joten jos Daniels haluaa harjoitella tänä keväänä, hänen siirtomahdollisuudet rajoittuvat olennaisesti joihinkin kouluihin, jotka eivät kuulu lukukausijärjestelmään. Silti monet joukkueet odottavat hänet avosylin vastaan ​​riippumatta siitä, milloin hän pääsee kampukselle.

Mihin Arizonan osavaltio lähtee täältä?

Sun Devilsin pelinrakentajahuoneesta puuttuu vakavasti kokemusta. Junior Trenton Bourguet oli Danielsin vartija viime vuonna, mutta hän syötti vain 7/10 91 jaardia ja touchdownia vuonna 2021. Finn Collins ja Daylin McLemore saivat myös ulkoasun, mutta molemmat olivat kolmen tähden potentiaalisia lukiossa, eikä kumpikaan. on yrittänyt saada korkeakoululupaa.

Alabaman siirto Paul Tysonilla – legendaarisen valmentajan Paul “Bear” Bryantin lapsenlapsenpojalla – on myös mahdollisuus ansaita syvyyskaavion kärkipaikka. Tyson voitti 10/16 150 jaardilla varmuuskopiona Heisman Trophy -voittajalle Bryce Youngille vuonna 2021. Arizona State voisi lyödä siirtoportaalia löytääkseen pelinrakentajan, jolla on hieman tuijotuskokemusta, mutta jälleen kerran vaihtoehdot ovat rajalliset National Signing Dayn jälkeen. .

Sun Devils on sotku

Edwardsin piti tuoda Sun Devilsit takaisin näkyville, mutta hän on ajanut ne suoraan maahan. Danielsin lähdön, NCAA:n tutkinnan ja kutistetun valmennushenkilökunnan yhdistelmä vaikeuttaa ohjelman ottamista vakavasti Edwardsin valvonnassa.

Näin ei pitänyt olla. Hänen piti tulla sisään ja asentaa NFL-tyylisempi lähestymistapa yliopistojalkapalloon. Hänen tähtivoimansa entisenä NFL-valmentajana ja näkyvänä televisioanalyytikona piti houkutella potentiaalisia henkilöitä, joilla ei ole vain ammatillisia toiveita, vaan jotka ovat innoissaan kurinalaisuudesta ja rakenteesta, jota hänen ohjelmansa oli tarkoitus luoda.

Sen sijaan Edwardsin ohjelmasta on tullut lyöntilinja Pac-12 Southissa – divisioona, joka ei ole varsinainen haaste.

Leave a Comment