SU ihmiskunta, taideaineet unohdetaan, tiedekunnan jäsenet sanovat

Saat viimeisimmät Syracuse-uutiset suoraan postilaatikkoosi.
Tilaa uutiskirjeemme tästä.

Syracuse Universityn tiedekunnan jäsenet ilmaisivat huolensa humanististen ja taiteiden osastojen puutteesta yliopiston uuden tutkimuksen varapresidentin hakukomiteassa.

Etsintäkomitea, joka julkistettiin helmikuussa. 10, koostuu tiedekunnan, henkilökunnan, opiskelijoiden edustajista ja SU:n johtokunnan jäsenistä. Humanististen ja taiteiden osastoilla on merkittävää puutetta 14 jäsenen joukossa, sanoi Yhdysvaltain alkuperäiskansojen ja alkuperäiskansojen tutkimuksen apulaisprofessori Sascha Scott yliopiston senaatin avoimessa foorumissa keskiviikkona.

“Osana tätä yhteisöä olen myös huolissani viestistä, jonka se lähettää mahdollisille tutkimuksen varapresidenttiehdokkaille”, Scott sanoi.

Vaikka komiteassa on kolme jäsentä Engineering and Computer Science -korkeakoulusta, yhdelläkään listalla olevista jäsenistä ei ole asiantuntemusta humanistisista tai taideaineista. Scott sanoi, että vaikka komiteassa on yksi jäsen, Kristen Barnes, jolla on tohtorintutkinto kirjallisuudesta, hän ei ole harjoittava humanisti ja kuuluu College of Law:iin.“Tarvitsemme jonkun, joka todella harjoittaa tutkimusta humanistina”, Scott sanoi.

Tarvitsemme nyt jonkun, joka todella harjoittaa tutkimusta humanistina

Sascha Scott, apulaisprofessori, intiaani- ja alkuperäiskansojen tutkimuksen osasto

Gretchen Ritter, SU:n varakansleri, provosti ja akateeminen johtaja, sanoi, että etsintäkomitean jäsenet pitävät kuunteluistunnon, joka keskittyy erityisesti taiteisiin ja humanistisiin tieteisiin. Ritter sanoi olevansa sitoutunut etsimään ehdokkaita, jotka tukevat tutkimusta ja luovaa työtä eri tieteenaloilla.

“Kuunteluistunnot eivät ole esitystä”, sanoi Laura Heyman, apulaisprofessori SU:n Visual and Performing Artsista, vastauksena Ritteriin Zoom-puhelun chatissa.

Heyman mainitsi myös VPA:n päätöksen tosiasiallisesti leikata taidevideo-ohjelmaansa. Hän sanoi, että dekaani päätti ohjelman kuulematta laitoksen tiedekuntaa tai senaatin akateemisten asioiden komiteaa.

Shiilā Seok Wun Au Yong, tohtori SU:n kasvatustieteiden korkeakoulusta, sanoi myöhemmin foorumilla, että humanististen tieteiden tohtoriopiskelijat tuskin saavat kesärahoitusta tutkimukselleen, kun taas heidän kollegansa luonnontieteiden aineissa saavat, koska heillä on mahdollisuus työskennellä. laboratorioissa.

Tutkijakoulun dekaani Peter Vanable sanoi olevansa valmis istuutumaan alas sekä tiedekunnan että opiskelijoiden kanssa keskustelemaan siitä, kuinka heidän tarpeitaan voitaisiin tukea paremmin ja varmistaa humanististen tieteenalojen palkinnonhakijoiden parempi menestys.

”Kiinnostukseni humanististen opiskelijoiden rahoitukseen on vilpitön. Meillä on kokemusta humanististen opiskelijoiden ja laitosten rahoittamisesta molemmilla osa-alueilla, Vanable sanoi. “Mutta olen myös erittäin sitoutunut auttamaan varmistamaan vielä paremmat onnistumisprosentit kuin mitä olemme tähän mennessä nähneet.”

Tiedekunnan jäsenet ilmaisivat myös huolensa kampuksen Wi-Fi-yhteydestä, jonka he uskovat, että joidenkin kampuksen rakennuksien sisällä ei ole ollut vakaata kampuksen laajuisen toimintahäiriön jälkeen lukukauden alussa. Useat professorit sanoivat, että se vaikutti negatiivisesti heidän opetukseensa, koska he eivät voineet muodostaa yhteyttä vakaaseen Wi-Fi-verkkoon luokkahuoneista.

Robert Van Gulick, SU:n filosofian laitoksen professori, sanoi, että joidenkin hänen opiskelijoistaan ​​oli käytettävä omaa henkilökohtaista hotspot-aluettaan luokassa. Hän jopa harkitsi kaapelin tuomista vain, jotta hän voisi yhdistää laitteensa Internetiin tunnin aikana, hän sanoi.

”Nämä luokkahuoneet toimivat ennen hyvin. Voisit tulla sisään ja käyttää kannettavaa tietokonettani ja käyttää Wi-Fi-yhteyttä ja tuoda tavaroita ja näyttää videoita keskellä luentoa”, Van Gulick sanoi. “En voi tehdä sitä enää. – – Se on ongelma, ja se vaikuttaa kykyymme opettaa.”

SU:n kansainvälisten ohjelmien ja akateemisen toiminnan johtaja Steven Bennett sanoi, että tietotekniikkapalvelut ovat tietoisia tilanteesta ja etsivät ratkaisua. Hän toivoo saavansa jotain käyttöön lähipäivinä, jotta häiriöt saadaan ohi, hän sanoi.

Benjamin Tetteh, tohtoriopiskelija Newhouse School of Public Communicationsista, sanoi olevansa huolissaan saniteettituotteiden saatavuudesta kampuksen wc-tiloissa. Monilla ei ole hygieniatuoteannostelijoita, ja ne, joilla on, ovat usein tyhjiä, hän sanoi.

“Se tuli ensin havainnosta, jonka yksi (Graduate Student Organisation monimuotoisuuskomitean) jäsenistä teki Bird Libraryssa, jossa naisopiskelija joutui kiihkeästi juoksemaan kylpyhuoneiden poikki etsimään terveyssitettä”, Tetteh sanoi. “Se laite, johon laitettiin pehmusteet, (oli) lukittu ja sinun piti laittaa neljäsosa sisään. Siitä huolimatta he panivat edelleen neljännekseen, eikä mitään tullut ulos.”

Tetteh ehdotti saniteettitarvikeautomaattien asentamista kampuksen jokaiseen wc-tilaan, mahdollisesti maksutta. Opiskelijoiden kokemuksista vastaava varapuheenjohtaja Rob Hradsky sanoi, että lintukirjastoon asennettiin viime viikolla ilmaiset hygieniatuotteiden annostelijat.

“Et voi olettaa, että joku tulee aina olemaan neljäsosa niistä”, sanoi Emily Stokes-Rees, puheenjohtaja senaatin asialistakomitea ja apulaisprofessori SU: n School of Design.

Useat senaattorit mainitsivat myös Carmel Nicolettin, ohjaajan ja Design Schoolin suunnitteluopintojen ohjelman koordinaattorin, joka on useiden vuosien ajan lahjoittanut kuukautistuotteita ja jättänyt ne käsin ommeltuihin taskuripustimiin Nancy Cantor Warehousen kylpyhuoneisiin ilmaiseksi. maksutta.

“Naiselliset tuotteet ovat jotain, mitä naiset tarvitsevat”, Nicoletti kertoi The Daily Orangelle. “Joskus nuoret naiset ja jopa tiedekunnan naiset jäävät jumiin, ja sinä ajattelet: “Voi rakas, minä tarvitsen jotain, mutta siellä ei ole mitään.””

Nicoletti kertoi The DO:lle, että ihmiset käyttävät hyväkseen näitä ilmaisia ​​kuukautistuotteita. Hän sanoi, että hänen täytyy yleensä tarkistaa ja täyttää taskut vähintään kerran tai kahdesti viikossa.

“Yritin laittaa mahdollisimman paljon jokaiseen lokeroon”, Nicoletti sanoi. ”Minulla on niitä neljässä eri kojussa, kaksi erilaista kylpyhuonetta Varastossa ja niihin tottuu. Joten se on hyvä.”

Hradsky sanoi, että myös muihin kampusrakennuksiin asennetaan lisää ilmaisia ​​annostelulaitteita, mutta wc-tilojen lukumäärän vuoksi kestää jonkin aikaa päästä niihin kaikkiin. Ylioppilaskunta rahoitti nämä koneet ja yliopiston siivoushenkilökunta täyttää ne rutiininomaisesti, hän lisäsi.

Ota yhteyttä Francisiin: btang05@syr.edu | @francis_towne

Leave a Comment