Houstonin mielenterveyspoliisin työryhmä vaatii lisäämään kriisinohjausrahoitusta – Houston Public Media

Poliisiajoneuvo Memorial Hermann -sairaalan ulkopuolella tammikuussa. 27, 2022.

Houstonin poliisilaitoksen mielenterveystyöryhmän jäsenet etsivät 7,4 miljoonan dollarin lisärahoitusta työryhmän toiminnan laajentamiseksi torstaina.

Yhdistetty 7,4 miljoonan dollarin rahoitus käytettäisiin neljän mielenterveyspoliisin uudistusaloitteen laajentamiseen, mukaan lukien kriisinhallintaryhmät ja kriisipuheluiden ohjaaminen. Ohjausohjelmat ovat seurausta poliisiuudistuksista, joita Houstonin pormestari Sylvester Turner ehdotti huhtikuussa 2021. Houstonin poliisiosasto ja Harris Center for Mental Health and IDD tekevät yhteistyötä ohjatakseen mielenterveyskriiseihin liittyvät hätäpuhelut Harris Centerin ohjaajille.

HPD:n mielenterveysosaston mukaan puhelut kriisiryhmälle lisääntyvät joka vuosi: Vuonna 2020 tiimi sai 45 855 puhelua, mikä on noin 5 000 enemmän kuin edellisenä vuonna. Vuonna 2020 näistä puheluista 4 527 ohjattiin Harris Center for Mental Health and IDD:lle.

Harris Centerin toimitusjohtaja Wayne Young sanoi, että kriisipuheluiden soitonsiirtotiimin ohjaajat yhdistävät myös soittajille lisäresursseja tilanteen purkamisen jälkeen.

“Se ei ole puhelun katkaisemista ja olemme valmiita”, Young sanoi. “Olemme julkinen mielenterveysjärjestelmä, joten pystymme usein saamaan kyseiset henkilöt hoitoon ja löytämään palveluvalikoimastamme muita lisätukia, jotka voivat vastata näihin tarpeisiin.”

Työryhmä arvioi, että kriisipuhelujen kiertoyhteistyö säästää ensiapuhenkilöillä 821 600 dollaria vuodessa. Tohtori Stephen Sherman, rikosoikeuteen erikoistunut tutkija Ricen yliopiston Kinder Institutesta, sanoi, että kriisin ohjauksen vaikutusten määrittäminen säästettyihin dollareihin on tarkoituksellista: Rahoitusta mielenterveysaloitteisiin tulee kaupungilta ja sen rikosoikeudellisilta osastoilta.

Mitä tulee kriisien ohjauksen tehokkuuteen poliisitoiminnan uudistamisessa, Sherman sanoi, että “paholainen on yksityiskohdissa”.

“10 miljoonan dollarin kysymys on, kuinka mukana poliisi tulee olemaan”, hän sanoi.

Yksi aloitteista, jota työryhmä toivoo laajentavansa, ovat kriisinhallintaryhmät. Vuonna 2016 perustetut 12 yksikköä tekevät yhteistyötä kriisiinterventiokoulutuksen saaneen poliisin ja maisteritason kliinikon kanssa vastaamaan mielenterveyskriiseihin. Pelastusryhmien vuoden 2020 tulosten arvioinnissa havaittiin, että alle yksi 20:stä näiden yksiköiden käsittelemistä puheluista päättyy pidätykseen.

Mutta kriitikot sanovat, että poliisin korkeampi osallistuminen kriisien ohjaukseen kumoaa tämän ohjauksen vaikutuksen.

Nick Hudson, Texas American Civil Liberties Unionin lakimies, sanoi, että hoitamattomista mielisairaudista kärsivät ihmiset kuolevat 16 kertaa todennäköisemmin poliisikohtauksessa – riski ei hänen mukaansa vähene, vaikka mielenterveysneuvojat olisivat paikalla lainvalvontaviranomaisten kanssa. .

“Jos tavoitteemme on pitää ihmiset turvassa, on tärkeää, että meillä on mahdollisimman monta mielenterveysalan ammattilaista, jotka käsittelevät mielenterveysongelmia ja ettemme ylitä poliisia asioilla, joihin he eivät ole koulutettuja tai jotka eivät ole paras vastaus. ”, Hudson sanoi.

Tilata Tänään Houstonissa

Täytä alla oleva lomake tilataksesi uuden päivittäisen toimituksellisen uutiskirjeemme HPM Newsroomista.

.

Leave a Comment