Hulk paljasti juuri kieroutuneen Alter-Egonsa traagisen viimeisen palan ihmisyydestä

Hulk on vihdoin paljastanut viimeisen inhimillisyytensä, ja se saattaa riittää vetääkseen hänet takaisin partaalta.

VAROITUS: Seuraava sisältää Hulk #4:n tärkeimmät spoilerit, jotka on nyt saatavana Marvelilta.

Bruce Banner on jättänyt taakseen oman maailmansa ja uskaltanut tuntemattomaan, kaikki toivoen voivansa paeta kauhua, joka on jäänyt hänen alter-egonsa perään. Valitettavasti hän on huomannut lentävän Hulkin ruumista suoraan vielä synkempään maisemaan. Vaihtoehtoinen maapallo, johon Hulk on laskeutunut, ei ole vain heräävä säteilytetty painajainen, vaan se on täysin vailla sankareita. Asiat saattavat olla pahempia kuin koskaan, mutta ne ovat myös valaisseet Bannerin viimeistäkin todellisen ihmisyyden suikaletta, ja se saattaa olla ainoa asia, joka voi pelastaa hänet itseltään.


Otettuaan Hulkin täyden hallintaansa ja murskattuaan tiensä toiseen ulottuvuuteen Marvel-universumin ensisijainen Bruce Banner on kohdannut arka, selvästi traumatisoituneen version itsestään. Osoittautuu, että hänen maailmansa presidentti Thunderbolt Ross on pakottanut tämän vaihtoehtoisen Bannerin karkottamaan kaikki sen gammamutaatit samaan tyhjyyteen, josta Hulk saapui. Ei vain sitä, vaan presidentti Ross meni jopa niin pitkälle, että hän hävitti myös muut maailman sankarinsa. ässä Hulk #4 (Donny Cates, Ryan Ottley, Cliff Rathburn, Frank Martin ja VC:n Cory Petit) paljastaa, että ensisijainen Banner ei voi uskoa, että kaikki, joista hän välitti, olisi voitu pyyhkiä pois niin tunteettomasti, jopa toisesta maailmasta.


MUUT: Maestro: World War M todistaa tulevaisuuden, ettei Hulk välttämättä ole niin konna


Huolimatta siitä, kuinka paljon Bruce Banner saattaisi ajatella, ettei hän tarvitse ketään, hän on selvästi järkyttynyt tämän toisen maailman sankarien kuolemasta. Hän saattaa tyrmätä sen, kun hän on ottanut hetken hyväksyäkseen tämän tosiasian, mutta totuus on täysin selvä. Tämä ei olisi kovinkaan yllättävää, ellei Hulk jätti poikkeuksellisen väkivaltaisen maailmansa taakseen. Sen lisäksi, että Hulk jätti kokonaisen kaupungin raunioiksi vielä näkemättömän katastrofin jälkeen, hän melkein tappoi Iron Manin pakenessaan ulottuvuuksien väliseen tilaan. Hulkilla on tietysti paljon suuttumusta sen jälkeen, kun samat sankarit, jotka väittivät olevansa hänen ystäviään, karkoittivat hänet useammin kuin kerran vuosien varrella. Silti yhteys, joka hänellä on Tony Starkin kaltaisiin, menee paljon syvemmälle kuin mikä tahansa vihamielisyys, joka hänellä on heitä kohtaan milloin tahansa. Vaikka hänellä ei ole omia ystäviään jäljellä minne hän on päätynyt, se ei tarkoita, etteikö siellä olisi ihmisiä, jotka välittävät Bannerista kotona, ja he saattavat olla hänen tiensä takaisin sinne.


MUUT: Hulkin voima on sidottu hänen raivoon – mutta milloin se alkoi?


Olettaen, että hän ei suvaitse itsekkyyteen hulluutta niin pitkälle, että hän menettää sen kokonaan, Bruce Bannerin pelastuksen avaimen täytyy olla siinä viimeisessä empatian siivessä, jota hän tuntee supersankaritovereita kohtaan. Kuinka kauan he ovat taistelleet toistensa kanssa ja huolimatta siitä kuinka monta kertaa he ovat taistelleet keskenään, Maan mahtavimmat sankarit jakavat edelleen toveruuden, joka on selvinnyt paljon pahemmistakin tilanteista. Ottaen huomioon kuinka paljon hän on nähnyt tämän toisen maailman kärsivän ilman sankareitaan, Banner saattaa jopa alkaa muistaa, kuinka tärkeitä he ovat myös hänen maailmalleen.


JATKA LUKEMISTA: Maestro: Maailmansota M todistaa, että kauhistus on parhaimmillaan, kun hän on pahimmillaan

Fables Returns, Aquaman Goes Adults-Only, Flashpoint Beyond Continues ja paljon muuta DC:n May Solicitsissa


Kirjailijasta

Leave a Comment