KY Habitat for Humanity ilmoittaa 27 miljoonan dollarin katastrofipalautusaloitteen

LOUISVILLE, Ky. — Kentucky Habitat for Humanity ilmoitti 27 miljoonan dollarin 36 kuukauden Home SAFE Home Disaster Recovery -aloitteesta (Home SAFE Home). Home SAFE HOME tarjoaa pitkän aikavälin toipumisstrategioita ja tukea yhteisöille, joita tuhosi joulukuussa 2021 pitkäaikainen tornado, joka liikkui läntisen ja eteläisen Keski-Kentuckyn yli aiheuttaen vakavia tai katastrofaalisia vahinkoja useissa kaupungeissa.

Yhdessä HFH Bowling Green/Warren Countyn, Fulton/Hickman HFH:n, Glasgow/Barren Countyn HFH:n, Marshall Countyn HFH:n, My New Kentucky Home HFH:n (Marion County), Ohio Countyn HFH:n, HFH Pennyrilen alueen (Christian and Hopkins County) kanssa KYHFH Varmista vakauden luominen suojan kautta näillä ja muilla ongelma-alueilla Home SAFE Homen avulla.

Kentucky Habitat for Humanity on valvonut onnistuneita katastrofipalautusprojekteja ja on ainutlaatuisen pätevä johtamaan pitkän aikavälin elvytystoimia. Home SAFE Home Disaster Recovery Initiative arvioi perheiden palvelevan rakentamalla 100 uutta kotia ja saattamalla päätökseen 300 kriittistä kodin korjausprojektia. KYHFH johtaa Home SAFE -koti- ja kodinrakennustyötä paikan päällä HFH Pennyrile Region ja Bowling Green/Warren County HFH:n tytäryhtiöt.

Vahva johtajuus näissä tytäryhtiöissä, onnistuneen yhteisöpohjaisen ohjelmoinnin historia ja sijoittuminen katastrofialueelle antavat näiden tytäryhtiöiden vastata asuntotarpeisiin tehokkaasti ja tehokkaasti. “Joulukuussa osavaltiotamme tuhonneet tornadot veivät arvokkaita ihmishenkiä, tuhosivat tuttuja maamerkkejä ja rakastettuja katumaisemia ja syrjäyttivät tuhansia perheitä kodeistaan”, sanoi Mary Shearer, KYHFH:n toiminnanjohtaja. “Tämä traaginen tapahtuma on tehnyt entistäkin ilmeisemmäksi kohtuuhintaisten asuntojen kriittisen tarpeen osavaltiossamme, ja olemme sitoutuneet pitkän aikavälin ponnisteluihin, joita tarvitaan näiden yhteisöjen uudelleenrakentamiseksi. Kutsumme kaikki olemaan tärkeä osa Home SAFE Home -ohjelmaa vapaaehtoistyön, taloudellisen tuen ja rukouksen kautta. Yhdessä voimme rakentaa koteja, yhteisöjä ja toivoa.”

KYHFH arvioi, että pitkäaikainen toipuminen kärsineillä alueilla kestää vuosia. Remontin aikataulut riippuvat käytettävissä olevista materiaaleista, palveluista ja työvoimasta. Home SAFE Home on 36 kuukauden aloite (tammikuu 2022 – joulukuu 2024). Kentucky Habitat for Humanityn pääjohtaja Mary Shearer toimii kriittisenä johtajana elvytystoimien, rahoitusvirtojen ja yleisen komitean valvonnan koordinoinnissa.

Whirlpoolin antelias lahjoitus ja State Farmin kautta saatu rahoitus mahdollisti Sara Copplerin lisäämisen Home SAFE Home Disaster Recovery Initiativen neuvonantajana. Sara tuo mukanaan vuosien kokemuksen katastrofipalauttamisesta, ja hän on johtanut Habitatin katastrofipalautustoimia Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa. Lyhyellä aikavälillä Home SAFE Homen avuksi on luotu kaksi lisäroolia: valmiuksien kehittämisasiantuntija ja osa-aikainen hallintoassistentti.

Home SAFE Homen onnistunut toteuttaminen riippuu riittävästä rahoituksesta ja mukana olevien tytäryhtiöiden kapasiteetista. Useita merkittäviä vapaaehtoisvetoisia kodinrakennustapahtumia, jotka tunnetaan myös nimellä Blitz Builds, järjestetään perhevelvoitteiden täyttämiseksi, reagoinnin kiireellisyyden huomioimiseksi, tietoisuuden lisäämiseksi työhön ja resurssien tehokkaaseen käyttöön. Jokainen tapahtuma arvioidaan ja suunnitellaan sen ansioiden perusteella, koska jokaisen tapahtuman tulee tuoda merkittävää lisäarvoa Home SAFE Homelle.

Napsauta tätä saadaksesi lisää Kentuckyn yritysuutisia.

Leave a Comment