Pandemia on pahentanut opiskelijoiden mielenterveyshaasteita – NBC Boston

“Tämä on vaikein vuosi, jonka olen koskaan ollut opettajana.”

Kuten monille opettajille eri puolilla maata, kokopäiväiseen kouluun paluu on ollut suuri haaste Stem Academyn yläkoulun opettajalle Anne Sheehylle.

“Suurin osa kouluista, joissa olen käynyt 31 vuoden aikana”, Sheehy sanoi. “Näet ihmisiä, he saattavat käydä vaikeita keskusteluja lasten kanssa, mutta se on kaikki erittäin positiivista ja yleensä hyvä ympäristö. Eikä se enää tunnu siltä.”

Opettajat, joiden kanssa puhuimme, sanovat, että pandemia on johtanut kaikenlaisiin käyttäytymisongelmiin kaikissa ikäryhmissä luokasta jälkeen jäämisestä mielenterveysongelmiin, lisääntyneeseen väkivaltaan ja itsemurhayrityksiin.

“Minulla oli eräänä päivänä opettaja, joka sanoi minulle, että opiskelija sanoi hänelle, että hän sanoi jotain itsemurhasta”, Sheehy sanoi. “Ja sitten minulla oli tämä lapsi luokassa ja hän sanoi jotain jälleen ryhmälleen. Ja yksi hänen ystävänsä ryhmästään sanoi: “Neiti, onko meillä täällä terapeuttia?”

“Pandemian lapsille aiheuttama mielenterveysvaikutus oli paljon suurempi tekijä kuin uskon, että kukaan meistä oli valmistautunut”, sanoi Lynn English High Schoolin fysiikan opettaja Jeff Bigler.

Bigler lisäsi, että pandemia paljasti niin paljon, mukaan lukien epäonnistumisen pelko.

“He ovat huolissaan huonoista arvosanoista. Jotkut parhaista lapsista, joiden GPA-arvot ovat 3,5, 4,0 tai korkeammat, ovat yhtäkkiä vaarassa epäonnistua luokissa, ja he panikoituvat ja reagoivat paniikkiin taisteluasi tai pakenemiseen tai jäätymiseen”, Bigler sanoi. “Joten taistelussa saat osan kurinpitoongelmia. Ja 11. ja 12. luokkalaisilla, joita opetan, se ei ole todella aggressiivista. Näyttelemistä ei ole paljon, mutta asioiden tekemiseen on enemmän vastustusta kuin ennen kuin näin lentäen. Periaatteessa jotkut lapset jäävät kotiin. Saamme paljon enemmän kouluahdistusta, koska näemme jäätyvän. Kurssilla käy paljon lapsia, mutta he eivät todellakaan osaa tehdä mitään. Ja kyse ei ole siitä, että he kieltäytyisivät, vaan heidän mielenterveys on saavuttanut pisteen, jossa he eivät voi. Ja näen tätä myös opettajien kanssa. Tarkoitan, että myös opettajat ovat olleet pandemiassa. Myös opettajat ovat traumatisoituneet.”

Kurssilla käy paljon lapsia, mutta he eivät todellakaan osaa tehdä mitään. Ja kyse ei ole siitä, että he kieltäytyisivät, vaan heidän mielenterveys on saavuttanut pisteen, jossa he eivät voi. Ja näen tätä myös opettajien kanssa. Tarkoitan, että myös opettajat ovat olleet pandemiassa. Myös opettajat ovat loukkaantuneet.

Jeff Bigler

Dr. Jason Kahn, Mightierin johtava tieteellinen johtaja, sanoi, että he näkevät saman.

“Olemme nähneet sen omissa tiedoissamme”, Kahn sanoi. “Tiedämme, että lapset kamppailevat enemmän kuin koskaan.”

Kahnin työ Bostonin lastensairaalassa auttaa parantamaan tunteidensa kanssa kamppailevien lasten terveyttä ja on keskittynyt tähän työhön yli vuosikymmenen ajan.

“Jos käyt kuntosalilla ja harjoittelet, lopetat 18 kuukaudeksi. Et vain palaa siihen, mistä aloitit. Ja nämä sosiaaliset taidot ovat samat. Jos lopetat vuorovaikutuksen opettajien, ystävien kanssa, väitteet, kun on kiinnitettävä huomiota neuvotteluihin tuntikausia kerrallaan, ne taidot katoavat.”

9-vuotiaan Owen McCormickin mukaan hänellä on ollut omat haasteensa, kun hän palasi kouluun.

“Kaikki muutokset, jotka olivat vaikeita vuoden alussa”, Owen sanoi.

“Hän turhautui helposti olosuhteisiin, tilanteisiin, jotka hän piti haastavina”, sanoi Owenin äiti Alethea. “Joten jos kohtaat uuden alaosan, uuden tehtävän tai jonkin tai matematiikkataulukon, jossa on paljon, paljon ongelmia, hänen ensimmäinen reaktionsa olisi äärimmäisen turhautunut.”

Kahnin mukaan jo ennen pandemiaa kouluissa oli pulaa lapsipsykiatreista ja psykologeista. Nyt se on suuri huolenaihe.

Kahn auttoi rakentamaan Mightierin Boston Children’sissä auttaakseen käyttäytymisongelmissa. Se on sovellus, jota lapset voivat käyttää puhelimessaan. Se on eräänlainen videopeli, joka tarkkailee sykettä ja turhautumista ja tarjoaa ratkaisuja.

“He saavat nähdä ja mitata menestymistään kykynsä perusteella rauhoittua”, Kahn sanoi. “Ja sen sijaan, että aikuiset sanovat hei, rauhoitu, siitä tulee kaikki hyvin. Hei, mitä? Rauhoitun itseni.”

“Huomasin, että kun olin kuin suuttunut tai turhautunut, tämä asia ponnahti esiin ja napsautti sitä, ja minua autettiin vain kohtuullisesti”, Owen sanoi.

Opettajat, joiden kanssa puhuimme, toivovat tilanteen paranevan, varsinkin mielenterveyden osalta, mutta he uskovat, että muutos on välttämätön.

“Haluaisin nähdä, että lasten mielenterveyteen kiinnitettäisiin paljon enemmän huomiota ja myös joidenkin standardien lieventämiseen valtion tasolla”, Bigler sanoi.

“Periaatteessa kaksi asiaa on mielestäni se, että valtion tai kansallisella tasolla meidän on tunnustettava, että on asioita, joita lapset eivät ole oppineet, ja jokainen luokka, jonka läpi se kupla asioita, joita he jäivät kaipaamaan, kulkee läpi. Ja meidän täytyy ennakoivasti selvittää, mitä aiomme jättää pois siitä, mitä he tulevat, jotta voimme vahvistaa ja täydentää osan siitä, mitä heiltä puuttuu, jotta lapset saavat silti hyvän koulutuksen lukion aikana ja he ei ole tätä aukkoa, joka sai kaiken muun epäonnistumaan”, hän lisäsi.

“Joten se on tavallaan se, mitä meidän on täytettävä, ja meidän on todella täytettävä se, mikä tarkoittaa joidenkin vaatimusten muuttamista, muutamista siitä, mitä ajattelimme lasten oppivan. Toinen asia, joka mielestäni on todella tärkeää on, että tarvitsemme todella paljon enemmän mielenterveystukea todella koko yhteisössämme. Ja kuten koko maassa, mutta erityisesti kouluissa, tarvitsemme vain paljon enemmän keskittymistä. Ihmisten mielenterveyden tarkistaminen ja sitten kun löydämme ongelmista, saamalla ihmisille heidän tarvitsemansa tuen, koska uskon, että jos voimme olla tässä ennakoivampia kuin reagointikykyä, voimme itse asiassa edistyä ihmisiä vastaan ​​ennen kuin he joutuvat kriisiin.”

“Mielestäni meidän on annettava lapsillemme mitä he tarvitsevat, mikä on aikaa”, Sheehy sanoi. “Meidän ei ole mitään syytä pelata kiinni kilpaillaksemme tai menestyäksemme heillä hyvin, koska ei ole välttämätöntä antaa lapsille sitä, mitä he tarvitsevat juuri nyt, eli jos he tarvitsevat terapeutin rakennukseen, että he voivat. mene juttelemaan, jos he tarvitsevat ohjelmaa poikien ja tyttöjen kerhossa, johon he voivat mennä koulun jälkeen, koska heidän vanhempansa ovat kotona vasta kello seitsemältä.

“Asetetaan se heille, jotta he ovat turvassa. Uskon, että lapsille tarjoamamme tarjoamamme kokonaispalvelut puuttuvat vakavasti. Heillä on niitä aina. Ja nyt mielestäni meidän on tehostettava toimintaamme ja näytettävä lapsillemme että me todella välitämme sinusta, emme vain akateemikot. Ja aiomme laittaa nämä asiat paikoilleen puolestasi. Mielestäni meidän on tehtävä se, erityisesti kaupunkien koulupiireissämme.”

“Uskon, että selviämme siitä, koska meillä ei ole valinnanvaraa. Olemme kohdanneet haasteita kouluissamme ennenkin. Ei mitään tämän kaltaista. Mutta tiedätkö, olemme lasten puolesta ja teemme parhaamme. Ja perheet ovat olleet uskomattomia myös tämän kaiken läpi, tuen heidän lapsiaan kotona. Joten uskon, että selviämme siitä, mutta en usko, että näemme valoa tunnelin päässä”, Sheehy lisäsi.

.

Leave a Comment