Pickleball on valmis ensi-aikaan

“Curb Your Enthusiasm” -sarjan viimeisimmällä kaudella on hetki, jolloin sairaalleen isälleen tukea etsivä Hal Berman (Rob Morrow) kertoo Larry Davidille, että maalaiskerhojen tarkoitus on kokea yhteenkuuluvuuden tunne. tarpeesta.

“Liityin golfin takia”, herra David, joka pelaa itse show’ssa, vastaa selkeästi. “Ja tiedätkö mitä? Nautin myös suolakurkkupallosta.”

Keksintö keksittiin kesällä 1965 Bainbridge Islandilla, Washissa, ja sitä pelataan wiffle-pallolla ja se on tenniksen, sulkapallon ja ping-pongin risteys. Se on pitkään nauttinut kultista amerikkalaisen urheiluelämän laitamilla.

Viimeisen vuosikymmenen aikana sen suosio on kuitenkin kasvanut mailalajina, jonka este on pienempi kuin tenniksen, joka tarjoaa virkistystä ilman vuosien hienosäätöä, jota kilpaileminen saattaa vaatia. Verkot ovat matalammat kuin tenniksessä ja kentät ovat noin neljänneksen kooltaan, joten sprinttiä on vähemmän, ja siitä on tullut eläkeläisten ja joidenkin julkkisten suosikki.

Näyttelijä Matthew Perry, joka ennen päärooliaan “Friends” -elokuvassa oli ollut kansallisesti rankattu juniortennispelaaja Kanadassa, poimi suolakurkkua pandemian aikana. “En liiku niin hyvin kuin ennen, mutta näin ystäväni Amanda Peetin puhuvan suolakurkkupallosta talk-showssa ja sanoin: “Minun täytyy kokeilla tätä”, hän sanoi. Nyt hän pelaa useita kertoja viikossa.

USA Pickleball Association arvioi, että yli 4,8 miljoonaa amerikkalaista pelasi pickleballia vuonna 2021. Ja kun se laajenee, on enemmän mahdollisuuksia harrastaa lajia.

Matthew Manasse, 33, kansallisesti rankattu ammattilaispelaaja, joka johtaa suolakurkkuohjelmaa Riviera Country Clubilla Pacific Palisadesissa, jossa herra David pelaa näytön ulkopuolella, alkoi tarjota oppitunteja ja järjestää jäsenotteluita huhtikuussa 2021.

“Tenksessä tekniikka vie vuosia ja vuosia”, herra Manasse sanoi. “Mutta ensimmäisellä pickleball-tunnilla pystymme pelaamaan täyden pelin ja saamaan rallit käyntiin.”

Vaikka suolakurkkupallosta on viime vuosina nautittu suurelta osin eläkeyhteisöjen, maalaiskerhojen ja Hollywoodin eliitin kodeissa, urheilu on siirtymässä valtavirtaan oman mediaekosysteemin syntyessä. Instagramissa on pickleball-vaikuttajia, kuten nuori tähti Leo Chun, ja blogeja, kuten Crazy Pickleball Lady. Äskettäin CBS Sports Network, ESPN3, Fox Sports ja Tennis Channel ovat kaikki ilmoittaneet suunnitelmistaan ​​lähettää urheilua eri muodoissa.

Uusi InPickleball-lehti, joka on suunnattu kaikentasoisille pelaajille, alkoi ilmestyä viime syyskuussa. Se julkaisee yhdeksän numeroa vuodessa ja sen levikki on noin 45 000. Lehden presidentin Richard Porterin mukaan nimi tulee pyrkimyksestä jäljitellä InStyle-lehteä.

InPickleball sisältää vinkkejä pelin parantamiseen, tyylikatsauksia, matkasuosituksia loistaviin pickleball-kohteisiin, neuvoja loukkaantumisten välttämiseen ja haastatteluja urheilulle omistautuneiden julkkisten ja pelaajien kanssa.

On tarinoita, kuten “Onko Pickleball-pelaajilla liian hauskaa?” joka tarkastelee keskustelua siitä, ovatko pelit menneet liian meluisiksi, ja ominaisuus, jossa on auringonpaistettuja kuvia Teddi Mellencamp Arroyavesta, entisestä “Beverly Hillsin todellisista kotirouvista” -näyttelijästä ja suolakurkkupallon harrastajasta.

(Stuart Emmrich, perusti New York Timesin toimittaja, konsultoi lehteä viime vuonna, mutta ei ole enää sidoksissa siihen.)

Urheiluyritykset, kuten baseball-varusteistaan ​​tunnettu Franklin Sports, vastaavat lisääntyneeseen kiinnostukseen. Yritys valmistaa palloja, meloja, verkkoja ja laukkuja, ja varusteita kuljetetaan myymälöissä, kuten Walmart, Target ja Dick’s Sporting Goods. Franklin Sportsin toimitusjohtaja Adam Franklin sanoi, että suolapallo on nopeimmin kasvava segmentti sen tuloissa.

“Se ei ole usein, että uusi urheilulaji tulee vastaan, että on sekä massa pelata vetovoimaa ja massa vähittäiskaupan vetovoimaa”, Mr. Franklin sanoi.

“Olemme pohjimmiltaan baseball-brändi, mutta tällä hetkellä meillä on suolakurkkupalloa useammissa jälleenmyyjissä kuin baseballia.”

Omistautuneet pickleball-pelaajat, kuten Brené Brown, haavoittuvuuksien tutkija ja kirjailija, joka omistaa Austinissa, Texasissa, ATX Pickleballers -joukkueen, toivoo, että lisääntyvä altistuminen ei muuta pelin henkeä.

Hän pelaa suolakurkkupalloa useimpina päivinä ja pitää sen kilpailuhenkistä, mutta helposti saavutettavissa olevaa luonnetta “erittäin tärkeänä” henkiselle ja fyysiselle hyvinvoinnilleen.

“Kyse on yhteydestä, ilosta ja leikistä – ja leikin tärkeydestä maailmassa, jossa uupumus ja työnarkomaani ovat statussymboleja”, hän sanoi. “Omaa termiä käyttäen, se on kokosydäminen urheilu.”

Hän toivoo sijoituksensa olevan mahdollisuus muokata urheilun tulevaisuutta ja luoda instituutio, joka perustuu tasa-arvoon ja ammattilaisten oikeudenmukaiseen palkkaan.

“Aina kun on kyse rahasta ja hallinnasta, näet ihmisten olevan parhaita itseään ja ihmisten olevan pahimpia itseään”, hän sanoi. ”Toivoni on, että suolakurkkupallon hengen vangitsemiseksi ihmiset tulevat pöytään avoimin sydämin ja avoimin mielin ja yhteistyöhengessä. Kaikki tämä on minusta epäkunnioittavaa urheilua kohtaan.

Leave a Comment