Terveys- ja henkilöstöministeriön sihteeri vierailee Jacksonvillessä perjantaina

JACKSONVILLE, Fla. – Terveys- ja henkilöstöministeriön sihteeri pysähtyi perjantaina Jacksonvilleen keskustelemaan koronaviruspandemiasta ja sen torjuntatoimista.

Sihteeri Xavier Bacerra tapasi Black Men Engaged -ryhmän, pysähtyi testauspaikalle ja puhui UF Healthin etulinjan työntekijöiden kanssa.

Useat UF Healthin terveydenhuollon ammattilaiset istuivat Becerraa vastapäätä keskustelemassa siitä, millaista on pandemian etulinjassa. Suurin huolenaihe olivat henkilöstöpula ja työuupumus.

ICU-hoitaja Michael Smith jakoi kokemuksensa.

”Olin lähdössä pois viisi päivää peräkkäin, ja juuri kiitospäivän aikaan tein kovasti töitä. Kärsin lopulta kahdesta aivohalvauksesta, kahdesta todella pienestä aivohalvauksesta, ja se tyrmäsi minut 23 päiväksi, ja sen jälkeen minun oli todella palattava katsomaan mitä olin tekemässä, ja nyt olen lyhentänyt työaikani”, sanoi. Smith.

Myös toimitusketju on ollut sairaalalle haaste.

ilmoitus

“Asiat ovat todella hyvin henkilönsuojaimien suhteen, mutta toimitusketju on nyt luultavasti 3 kertaa huonompi kuin pandemian alkaessa. Sinulla on kaikki satamaongelmat. Olet saanut kaikki ihmiset alas tuotannossa, jotkut näistä toimittajista ovat juuri poistuneet näiden tuotelinjojen markkinoilta, ja se on hullu, sanoi toimitusketjun johtaja Chris Mele.

Sihteeri Becerra sanoi, että Biden-Harrisin hallinnon 103 miljoonan dollarin American Rescue Plan -varat auttavat vähentämään työuupumusta ja edistämään terveydenhuoltoalan työntekijöiden mielenterveyttä ja hyvinvointia.

Becerra työnsi myös rokotuksia.

”Kuulen, että ihmiset eivät aina ota rokotuksia. Emme kuvaile sitä, että jotkut ihmiset rokottaisivat, jos heillä olisi kaikki tiedot. Jos heillä olisi luottamus siihen, että he kuulevat luotettavia ääniä ja jos he tietäisivät, että heidän ei tarvitse etsiä rokotusta, ja se oli heidän käytettävissään”, Becerra sanoi.

ilmoitus

Black Men Engagedin johtajat sanoivat edistyneensä Duvalin piirikunnassa. “Olemme nähneet seitsemän prosentin kasvun viimeisten kahden ja puolen kuukauden aikana, kun olemme olleet täällä kentällä, rokotusmäärissä.”

UF Health sanoi, että he eivät ole vielä saaneet varoja American Rescue Planista, mutta he odottavat sitä pian.

Sihteeri Bacerran henkilökunnan mukaan Orlandon Keski-Floridan yliopiston johtokunta sai 1 496 128 dollaria terveyden ja yleisen turvallisuuden työvoiman kestävyyskoulutusohjelmaan.

Tekijänoikeus 2022, WJXT News4Jax – Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment