Wolfin hallinto jatkaa COVID-19-tukea terveydenhuollon työntekijöille, sairaaloille ja potilaille

Harrisburg, PA – Vt. terveysministeri Keara Klinepeter kertoi tänään, että kaksi ylimääräistä valtion ohjaamaa terveydenhuollon lakkoryhmää ja toinen pitkäaikaishoidon alueellinen tukiryhmä tarjoavat pyydettyä apua sairaaloille ja ammattitaitoisille hoitolaitoksille, jotka hoitavat COVID-19-potilaita.

“Susen hallinto jatkaa ponnisteluja, jotka käynnistettiin viimeisimmän COVID-19-sairaalahoidon aikana”, Klinepeter sanoi. ”Vaikka tapaukset ja sairaalahoidot ovat laskussa, tiedämme, että terveydenhuollon työntekijät ja sairaalat hoitavat edelleen suurta määrää potilaita. Tarjoamme apua, kun sitä pyydetään, tarvitaan ja saatavilla.”

Tällä viikolla valtion ohjaamien terveydenhuollon lakkoryhmien kliininen henkilökunta avustaa Geisinger Wyoming Valleyn ja Lehigh Valleyn sairaalan Cedar Crestin henkilökuntaa. Ryhmät ovat kahden viikon mittaisia ​​ja vaihtelevat kooltaan ja laajuudeltaan tilojen päivittäisten tarpeiden mukaan. Niihin kuuluvat rekisteröidyt sairaanhoitajat ja hengitysterapeutit, joita tarjotaan General Healthcare Resources (GHR) -osaston kautta terveysministeriön kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti.

“Kahden viime pandemian vuoden aikana omistautuneen tiimimme ovat työskennelleet väsymättä tarjotakseen yhteisöillemme tarvitsemaa hoitoa”, sanoi Geisingerin varatoimitusjohtaja ja lääketieteen johtaja J. Edward Hartle. “Kun jatkamme ennätysmäärän potilaiden hoitoa Luzernen piirikunnassa, arvostamme suuresti osavaltion henkilöstötukea tiimeillemme Geisinger Wyoming Valley Medical Centerissä.”

“Olemme kiitollisia tästä kumppanuudesta valtion kanssa jatkaessamme COVID-19-potilaiden ja muiden potilaiden hoitoa ja koska sairaalat ja terveysverkostot eri puolilla maata kohtaavat henkilöstöhaasteita”, sanoi Luis Puentes, LVH-Hecktown Oaksin kampuksen johtaja ja varapuheenjohtaja. Lehigh Valley Health Networkin toiminta ja yleinen turvallisuus sanoi. “Olemme myös ikuisesti kiitollisia henkilöstömme omistautumisesta ja sitkeydestä tämän pandemian aikana.”

Lisäksi tällä viikolla avattiin viides alueellisen ammattitaitoisen hoitolaitoksen tukipiste Pleasant Valley Manorin vanhainkodissa Monroen piirikunnassa.

Laitos vastaanottaa kliinistä ja ei-kliinistä tukihenkilöstöä, joka mahdollistaa potilaiden nopeamman kotiutuksen alueen sairaaloista, kun se on kliinisesti turvallista, mikä vapauttaa lisää akuuttihoitotilaa COVID-vaatimusten täyttämiseksi. GHR tarjoaa kliinistä henkilökuntaa, mukaan lukien RN:t, LPN:t ja CNA:t; Pennsylvania National Guard tarjoaa ei-kliinistä henkilökuntaa tukemaan laitoksen nykyistä henkilökuntaa; ja PEMA auttaa koordinoinnissa.

“Terveysministeriö työskentelee jatkuvasti sairaaloiden kanssa arvioidakseen tarvetta ja tarjotakseen resursseja varmistaakseen, että sairaalat ja terveydenhuollon työntekijät eivät joudu ylikuormittumaan, jotta kaikki hoitoa tarvitsevat yhteisön jäsenet voivat saada sen”, Klinepeter sanoi.

Nämä toimet ovat osa Wolf Administrationin monitasoista aloitetta tukea Pennsylvanian terveydenhuollon henkilöstöpulaa COVID-19-pandemian keskellä.

Valtion ohjaama henkilöstöapu on erillään Scrantonin ja Yorkin sairaaloihin tällä hetkellä lähetetyistä liittovaltion lakkoryhmistä. Molempien joukkueiden on määrä saada työnsä päätökseen maaliskuun alussa.

Lisäksi viime kuussa kuvernööri Tom Wolf allekirjoitti lain, joka varaa 225 miljoonaa dollaria liittovaltion pelastussuunnitelmalain rahoituksesta Pennsylvanian terveydenhuollon työvoiman tukemiseen. Muita COVID-19-vastausaloitteita ovat:

  • Valvomme muita ilmaisia ​​COVID-19-testauspaikkoja, jotka toimivat tällä hetkellä Berksin, Blairin, Centerin, Clintonin, McKeanin, Somersetin, Susquehannan, Washingtonin ja Yorkin läänissä osaston ja AMI Expeditionary Healthcaren (AMI) yhteistyön kautta.

  • Maakuntien, kuntien ja terveydenhuoltojärjestelmien kouluttaminen liittovaltion korvauksista, jotka niillä on käytettävissään COVID-virukseen liittyvistä tukikelpoisista kuluista, mukaan lukien toimet, kuten omien yhteisöpohjaisten testauspaikkojen perustaminen.

  • Tapaaminen valmistajien kanssa tarjotakseen kannustimia COVID-19-testien tuotannon lisäämiseen vastatakseen yksityisen sektorin kasvavaan kysyntään, joka edellyttää yleisöltä negatiivisten COVID-19-testien tuottamista matkoille, julkisille tapahtumille, ruokailuille ja muille.

MEDIAN YHTEYSTIEDOT: Mark O’Neill – ra-dhpressoffice@pa.gov

# # #

Leave a Comment