5 kysymystä Roger Scottille, Habitat for Humanity McLean Countyn uudelle johtajalle | Paikallisuutiset

Joka viikko Pantagraph profiloi eri yhteisön jäsenen. Tiedätkö jonkun, jolle meidän pitäisi puhua? Sähköposti kheather@pantagraph.com.

Asema: McLean Countyn Habitat for Humanityn toiminnanjohtaja

Scott hyväksyi toiminnanjohtajan viran 26. joulukuuta siirtyessään väliaikaiselta toimitusjohtajalta Tom Gerschickiltä.Scott


TARJOTTAA


1. Miksi halusit tämän paikan?

Toimitusjohtajan viran avautuessa kiinnostuin heti mahdollisuudesta yhdistää intohimo kohtuuhintaisen asunnon rakentamiseen sekä taitoihini motivaattorina, yhteistyökumppanina ja tiiminvetäjänä. Koska tunsin jo suurimman osan henkilökunnasta useiden vapaaehtoistehtävien kautta, tiesin haluavani olla osa tätä tiimiä.

5 kysymystä Rev. Brigitte Black, “I Have A Dream” -palkinnon voittaja

2. Mitä relevanttia kokemusta sinulla on tähän tehtävään?

Olen työskennellyt seitsemän vuotta vapaaehtoisena ja viimeksi palvelin McLean Countyn hallituksen Habitat for Humanityssä. Olen myös työskennellyt 37 vuotta koulutuksessa opettajana, valmentajana ja järjestelmänvalvojana. Olen osa Habitat for Humanityn eläkkeellä olevaa miehistöä, joka koostuu vapaaehtoisista, jotka kokoontuvat joka tiistai- ja torstaiaamu Habitat’s ReStoressa, 1402 W. Washington St., Bloomington, suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä rakennuspäällikölle tarpeen mukaan. . Olen yksi neljästä projektinjohtajasta Makala/Mbembi-perheessä West Locust Streetillä Bloomingtonissa. Toimin myös Habitatin kehitys-, rakentamis- ja markkinointi-/toimikunnissa ja olen säännöllisesti toiminut vapaaehtoisena ReStoressa.

3. MinäMillä tavoilla McLean Countyn Habitat for Humanity auttaa yhteisöä asumisasioissa?

Rakennamme, kunnostamme ja säilytämme koteja. Puolustamme oikeudenmukaista ja oikeudenmukaista asumispolitiikkaa ja tarjoamme perheille koulutusta ja resurssien saatavuutta heidän turva-olojensa parantamiseksi. Kaikki Habitat for Humanityn talot ympäri maailmaa on rakennettu samojen periaatteiden mukaan. Rakennamme tarpeeksi suuria koteja vastaamaan asunnonomistajaperheen tarpeita, mutta myös tarpeeksi pieniä pitämään rakennus- ja ylläpitokustannukset minimissä. Käytämme laadukkaita, paikallisesti saatavilla olevia rakennusmateriaaleja ja kodit on suunniteltu heijastelemaan paikallista ilmastoa ja kulttuuria. Järjestö syntyi vakaumukselle, että jokaisella miehellä, naisella ja lapsella tulee olla kunnollinen ja edullinen paikka asua arvokkaasti ja turvallisesti. Seisomme edelleen periaatteella, että kunnollisen suojan saamisen ihmisarvoisissa yhteisöissä tulee olla kaikkien omantunnon ja toiminnan asia.

Katso nyt: Mikä hillitsee häätöjen nousua McLean Countyssa?

4. Mitä erityistä työtä Habitat for Humanity tekee McLean Countyssa?

McLean Countyn Habitat for Humanity rakentaa kuusi taloa vuosittain McLean Countyssa. Suurin osa näistä kodeista on Bloomingtonissa ja Normalissa. McLean Countyn Habitat for Humanity on rakentanut 180 paikallista kotia perustamisensa jälkeen vuonna 1985.

5. Mitä odotat tältä asemalta?

Olen innoissani saadessani aloittaa uuden matkan Habitat McLean Countyn toiminnanjohtajana, koska uskon tämän kristillisen asuntojärjestön tehtävään, joka on auttanut yli 700 ihmistä rakentamaan, kunnostamaan ja säilyttämään kotinsa McLean Countyssa. Odotan myös innolla, että saan mahdollisuuden tutustua kaikkiin ihmisiin, sekä saada sanaa yhteisölle ja jatkaa sitä erinomaista työtä, jota Habitat on tehnyt täällä alueella. Habitat on ollut täällä, se on yhteisössä hyvin tunnettu organisaatio, ja haluan vain jatkaa sitä. Minulla ei välttämättä ole suuria muutoksia mielessä; se on enemmän tai vähemmän yrittämistä ylläpitää Habitat-nimen ammattimaisuutta ja laatua sekä Habitat-koteja ja -asioita, joita autamme vähävaraisille asuntoihmisille.

Ota yhteyttä Kade Heatheriin numerossa 309-820-3256. Seuraa häntä Twitterissä: @kadeheather

.

Leave a Comment