Ikoninen IU-urheilujulkistaja Chuck Crabb selittää päätöksensä jäädä eläkkeelle – WISH-TV | Indianapolis News | Indianan sää

BLOOMINGTON, Ind. (WISH) – Perinteet, kuten niiden karkkiraidat, IU:n voittolippu ja Chuck Crabbin ääni Assembly Hallissa, tekevät Indianan yliopiston koripallosta niin erikoisen.

Mutta yllättäen Crabb on kutsunut sitä virallisesti uraksi.

“Se merkitsee minulle aina paljon, koska olen tässä paikassa. Väsymys valtasi minut, Crabb sanoi.

Lähes viiden vuosikymmenen ajan Chuck Crabbin ääni on rikastanut Indianan yleisurheilutapahtumia. Matematiikassa hän on ollut mukana lähes 850 miesten koripallo-ottelussa, yli 400:ssa naisten vannereissussa, 130 jalkapallo-ottelussa, 26 vuoden ajan yleisurheilussa ja 43 vuoden ajan Indianan cheerleading-ohjelmassa.

Senior Associate Athletic Director Jeremy Graylla on omat muistonsa Crabbista.

“Teskentelin, että hän ilmoitti nimeni ajotiellä kasvaessani”, Gray sanoi. “Hän on vain osa elämämme ääniraitaa, ja sellaisia ​​ihmisiä on vain hyvin vähän maassa, ja [it’s] vain merkittävä perintö.”

Miksi siis äkillinen välikauden lähtö 45 mikrofonissa olon jälkeen?

”Kahden viime viikon aikana 26-vuotias kollega ja ystävä, rakas ystävä, John Harmon kuoli. Hän oli tämän rakennuksen ja muiden yleisurheilupaikkojen ääni- ja valoteknikko. Minua pyydettiin osallistumaan hänen muistotilaisuuteensa. Ja sen myötä kuulin noin kahdeksan ihmisen tulevan hänen vaimonsa ja kahden aikuisen lapsensa luo ja sanovan: “On vain sääli, että hänellä ei ollut mahdollisuutta jäädä eläkkeelle ja olla kanssasi katsomassa, kuinka hänen kaksi pojanpoikansa kasvavat.” “Crabb sanoi. “Se sai minut ajattelemaan pitkään ja hartaasti. Mutta tiedätkö, tulen aina olemaan suuresti velkaa, että saan olla osa tätä taloa.

Crabbin vertaansa vailla oleva omistautuminen Hoosiersille on korvaamaton. Mutta Indianan legendalla on neuvoja, kun hän ohittaa soihdun.

“Todennäköisesti sama asia kuin valmentaja Knightin viesti oli kerran”, Crabb sanoi. “Että et ole suurempi kuin peli. Et ole esiintyjä. Olet siellä raportoimassa, mitä tapahtuu. Heitä siunataan yli heidän elämänsä ja uskomattoman sen, mitä he ovat ja miten heidät nähdään. Älä jää siihen kiinni. Jatka vain Hoosier-kansakunnan jäsenenä ja nauti siitä mahdollisuudesta.

Assembly Hallin maalintekijäpöydältä puuttuu nyt niitti, ja koska Crabb ei koskaan jättänyt muodollisesti hyvästit Hoosierille, hän sanoisi viimeisessä kirjautumisessaan.

”Jos seisoisin siellä ja katsoisin ulos, olisin varma, että olisin sanaton ja katsoisin ylös ihmisiin, jotka ovat merkinneet minulle niin paljon noin 45 vuoden aikana, ja kiitän heitä heidän rakkaudestaan, että sain olla silmät, jotka näkivät pelin heille”, Crabb sanoi. “Ikävöin kovasti Hoosier Nationia. Olen erillään siitä. Ylpeä alumni. Ja odotamme innolla, että pääsemme kannustamaan Indianaa niin paljon kuin mahdollista. Ja lopuksi sanoisin, että kaikki on vanhan IU:n kunniaksi.”

Indiana on sinua varten, Chuck. Nauti eläkkeestä.

Leave a Comment