Päivä – Conn. lainsäätäjät pyrkivät molemminpuoliseen sopimukseen lasten mielenterveyslakista

Ryhmä demokraattien ja republikaanien osavaltioiden lainsäätäjiä paljasti perjantaina alun sille, mitä he lupasivat olla lasten mielenterveyspalvelujen perusteellinen uudistaminen Connecticutissa, jota jotkut kutsuvat toistuvasti “kriisiksi”, jota COVID-19-pandemia on pahentanut.

Noin 100-sivuinen lakiesitys, jonka edustajainhuoneen lainsäätäjät, kaikki marraskuussa kokoontuneen kahden puolueen työryhmän jäsenet, tarjoavat, on yksi monista mielenterveyshuollon parantamista koskevista ehdotuksista, joita käsitellään tässä istunnossa, mukaan lukien demokraattisen hallituksen ehdotukset. Ned Lamont ja osavaltion senaatti kokoontuvat puoluekokoukseen.

Edustajainhuoneen puhemies Matt Ritter, D-Hartford, ennusti, että useat lakiehdotukset muutetaan lopulta yhdeksi molemminpuoliseksi lainsäädännöksi, joka koskee kaikkea mielenterveystyöntekijöiden köyhtyneiden joukkojen laajentamisesta opintolainojen anteeksiannon ja muiden ohjelmien kautta vertaistukiohjelmien luomiseen kouluissa.

“Se ei ole kilpailua. Se ei ole laskujen tai ideoiden kilpailua, vaan se osoittaa, että kaikki tässä rakennuksessa uskovat, että tämä on meille mahdollisuus tehdä suuria muutoksia tavassa, jolla kohtelemme lasten mielenterveyttä”, Ritter sanoi kaksintaisteluehdotuksista.

“Tämän pitäisi olla ja sen tulee olla kahden puolueen lainsäädäntö. Historiallisia muutoksia ei tapahdu usein, kun se on yksipuolista, hän sanoi. “Meillä tulee olemaan erimielisyyksiämme. Meillä on äänet, jotka menevät suuntaan tai toiseen. Mutta tämä on mahdollisuus tuoda ihmiset yhteen ja näyttää valtiolle ja näyttää maalle, että näin tapahtuu, kun ihmiset työskentelevät yhdessä.

Yleiskokouksen kansanterveyskomitean on määrä järjestää julkinen kuuleminen helmikuussa. 25 kuulla todistajanlausuntoja esityksistä, jotka koskevat monenlaisia ​​asioita, kuten mobiilien kriisiyksiköiden rahoitusta, etäterveyspalvelujen pysyvyyttä, lasten ja heidän perheidensä mielenterveyshoitovaihtoehtojen laajentamista sekä koulun sisäisten sosiaalisten palvelujen rahoitusta. työntekijät ja psykiatrit. Joissakin tapauksissa ehdotukset edellyttävät liittovaltion COVID-apurahojen käyttämistä aloitteiden käynnistämiseen.

Myös aikuisten mielenterveyspalveluiden lisääntyvään kysyntään vastataan ehdotuksia.

“Tämä on alku”, sanoi Rep. William Petit, R-Plainville, lääkäri, lakiesityksen julkisti perjantaina. “Uskon, että julkinen kuulemisprosessi tulee olemaan kriittinen saadakseen palveluntarjoajilta, etulinjassa olevilta ihmisiltä palautetta siitä, mitä on säädettävä, mitä on lisättävä.”

Hän muisteli perjantaina, kuinka potilaan tarvitseman mielenterveyshoidon saaminen on “yksi vaikeimmista töistä”, joita hän on kohdannut lääkärinä.

Kuten monet osavaltiot, Connecticutilla on pula kaikenlaisista käyttäytymisterveysalan työntekijöistä. Kaiser Family Foundationin tutkijoiden mukaan Connecticutissa 30.9.2021 täytetty mielenterveysalan ammattilaisten tarve oli 14,9 %, kun taas kansallinen prosenttiosuus tarpeista oli 28,1 %.

“Tämä on valtakunnallinen ongelma ja kilpailemme ympäröivien osavaltioiden kanssa samasta lahjakkuudesta”, Petit sanoi. “Joten meidän täytyy ajatella laatikon ulkopuolella.”

Howard Sovronsky, käyttäytymisterveysjohtaja Connecticut Children’s Medical Centeristä Hartfordissa, jonka organisaatiossa mielenterveyspalvelujen kysyntä on kasvanut koko pandemian ajan, myönsi, että tällaisiin haasteisiin ei ole olemassa “pikaratkaisuja”. Hän kuitenkin kehui perjantaina julkistettua parlamentaarikkoa siitä, että se vastaa sekä kaupunki- että maaseutuyhteisöissä asuvien lasten välittömiin ja pitkäaikaisiin tarpeisiin.

“Tämä on historiallista”, Sovronsky sanoi kahden puolueen lainsäädännöstä. “Valtiomme ei ole koskaan aikaisemmin kokoontunut löytämään tapoja parantaa monenlaisia ​​ongelmia, jotka vaikuttavat lapsiin ja perheisiin ja heidän emotionaaliseen terveyteensä.”

.

Leave a Comment