UTRGV saa miljoona dollaria urheilun laajentamiseen ja kampuksen elämän edistämiseen

RIO GRANDE LAAKSO – Texasin yliopiston Rio Grande Valley ilmoitti perjantaina, että UTRGV-säätiö osoittaa yliopistolle miljoona dollaria tukeakseen kampuselämän aloitteita, jotka hyväksyttiin viime vuonna opiskelijaäänestyksessä.

Viime marraskuussa UTRGV:n opiskelijat äänestivät yleisurheilumaksun korotuksen puolesta, jolla rahoitetaan henkiohjelmien laajentamista ja marssiyhtyeen perustamista, naisten uintia ja sukellusta sekä jalkapalloa. UTRGV-säätiön myöntämä määräraha käytetään lisärahoitukseen kaikille neljälle aloitteelle.

UTRGV:n presidentti Guy Bailey sanoi, että yksi UTRGV:n prioriteeteista on parantaa opiskelijoiden kampuksen elämänkokemusta. Hän lisäsi, että tällä määrärahalla on tärkeä rooli UTRGV:n saavuttamisessa tämän tavoitteen saavuttamisessa.

“Kuten aina, olemme erittäin kiitollisia UTRGV-säätiön pitkäaikaisesta tuesta UTRGV:n tehtävälle ja prioriteeteille”, Bailey sanoi. “Säätiö on edelleen sitoutunut kaikkien opiskelijoidemme, tiedekuntamme ja henkilöstömme menestykseen aina opiskelijoiden apurahojen myöntämisestä tiedekunnan tutkimuksen rahoittamiseen. Emme voi kiittää heitä tarpeeksi heidän tuestaan.”

UTRGV:n säätiön hallituksen jäsenet saavat tunnustusta heidän panoksestaan ​​UTRGV:n miesten koripalloottelun puoliajalla Sam Houston Statea vastaan ​​lauantaina Bert Ogden Arenalla. Vihje on asetettu klo 19.00

Maksun korotus edellyttää UT:n hallintoneuvoston hyväksyntää myöhemmin tänä vuonna.

Lisätietoja kampuselämän uusien hankkeiden edistymisestä on osoitteessa RallyTheValley.com.

Tietoja UTRGV-säätiöstä

UTRGV Foundation on riippumaton voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on rekisteröity Texasin osavaltiossa verolain 501(c)(3) pykälän mukaisesti.

Säätiö on olemassa yksinomaan UTRGV:n hyväksi ja toimii yhteisymmärryspöytäkirjan mukaisesti. Ylläpitämällä riippumatonta johtokuntaa säätiö voi ottaa vapaaehtoisia mukaan varainhankintaan. Kaikki säätiön keräämät ja hallinnoimat varat käytetään lahjoittajien toiveiden mukaisesti yliopiston akateemisen, tutkimuksen ja julkisen palvelun ohjelmien rakentamiseen.

TIETOJA UTRGV:stä

Texasin lainsäätäjä loi Texasin yliopiston Rio Grande Valleyn (UTRGV) vuonna 2013 2000-luvun ensimmäiseksi suureksi julkiseksi yliopistoksi Texasissa. Tämä uudistava aloite tarjosi mahdollisuuden laajentaa koulutusmahdollisuuksia Rio Granden laaksossa, mukaan lukien uusi lääketieteellinen korkeakoulu, ja mahdollisti alueen asukkaiden hyötyä pysyvästä yliopistorahastosta – julkisesta rahastosta, joka tukee Texasin yliopistoa. Järjestelmä ja muut instituutiot.

UTRGV:llä on kampuksia ja kampuksen ulkopuolisia tutkimus- ja opetuspaikkoja Rio Granden laaksossa, mukaan lukien Boca Chica Beach, Brownsville (entinen Texasin yliopisto Brownsvillen kampuksella), Edinburg (entinen Texasin yliopisto-Pan American kampus), Harlingen, McAllen , Port Isabel, Rio Grande City ja South Padre Island. UTRGV, kattava akateeminen oppilaitos, ilmoittautui ensimmäiselle luokkalleen syksyllä 2015, ja Lääketieteen korkeakoulu vastaanotti ensimmäisen luokkansa kesällä 2016.

Tuki UTRGV Athletics | Ryhdy faniksi Facebookissa | Seuraa meitä Twitterissä | Seuraa meitä Instagramissa | Seuraa meitä YouTubessa

Leave a Comment