2022 NBA:n All-Star-ennusteet: Asiantuntijoiden valinnat nouseviin tähtiin, Skills Challengeen, 3-pisteen ja Slam Dunk -kilpailuihin

Viime kauden Atlantassa suljetun NBA:n All-Star-viikonlopun jälkeen liigan tähtien täynnä oleva kolmipäiväinen tapahtuma merkitsee fanien paluuta areenalle, kun se ottaa haltuunsa Clevelandin kaupungin. Liiga kunnioittaa myös aiemmin tällä kaudella julkistetun 75-vuotisjuhlajoukkueen jäseniä ja kunnioittaa joitain ikonisia hetkiä kautta historian, kun NBA pitää vuositaukonsa aikataulussa.

Toiminta käynnistyy perjantai-iltana uudistetulla Rising Stars Challengella, joka kohtaa liigan parhaita tulokkaita ja toisen vuoden kurssilaisia ​​round robin -tyylisessä turnauksessa, jossa valmentajina toimivat 75-vuotisjuhlajoukkueen jäsenet. Asiantuntijamme suosivat Team Rick Barrya siinä tapahtumassa, ja kuten Cade Cunningham, Evan Mobley ja Franz Wagner ovat mukana seitsemän hengen listassa.

Skills Challengessa, jossa kohtaa kolme joukkuetta toisiaan vastaan, mukaan lukien joukkue, jossa on kaikki kolme Antetokounmpon veljestä, jota johtaa hallitseva finaalin MVP Giannis Antetokounmpo, tulokaskolmio Cunningham, Scottie Barnes ja Josh Giddey valittiin yksimielisesti viemään pokaalin kotiin. Brooklyn Netsin vartija Patty Mills suosi hieman Trae Youngia ja Desmond Banea voittaakseen 3-pisteen kilpailun, kun taas korkealentoinen alokas Jalen Green näyttää olevan asiantuntijoidemme suosikki voittaa Slam Dunk -kilpailun lauantai-iltana. Alta löydät asiantuntijoidemme ennusteet. Voit myös katsoa koko aikataulun ja listan tapahtumien alkamisajoista täältä.

All-Star-viikonlopun ennusteet

Slam Dunk -kilpailun valinnat, selitti

Toistaa: Jalen Greenillä on voimaa, urheilullisuutta ja – mikä tärkeintä – showman taitojaan muuttaa hänen dunking-taitonsa hallitsevaksi suoritukseksi.

Ward-Henninger: Pomppimista, voimaa, näppäryyttä ja luovuutta yhdistävä Jalen Green syntyi yksinkertaisesti voittamaan dunk-kilpailuja. Hänellä on myös hohtoa ja karismaa saada yleisö mukaan enemmän kuin muut osallistujat.

Herbert: Jalen Green on porukan räjähdysherkkä hyppääjä, ja hän on showman. Luulen/toivoan, että hänellä on joitain temppuja hihassaan.

Botkin: Obi Toppinilla on paras yhdistelmä voimaa ja urheilullisuutta suhteellisen heikolta tuntuvalla alalla.

Quinn: Tunnelma leikkii äänestäjien kanssa. Tiedät vain, että Cole Anthony aikoo katkaista isänsä pelipaidan, jos ei tuo vanhimman Anthonyn itse tandem-dunkiin.

Wimbish: Jalen Greenillä on omituista urheilullisuutta, joka on hyödyllistä tässä kilpailussa. Pelkästään hänen pelin sisäinen dunks on ollut naurettavaa tällä kaudella, joten toivottavasti hän tulee tarpeeksi luovaksi saadakseen jotain villiä.

Kaskey-Blomain: Obi Toppin on ainoa neljästä pelaajasta, jolla on kokemusta dunk-kilpailuista, ja se toimii hänen edukseen. Lisäksi hänellä on vakava humala.

Maloney: Juan Toscano-Anderson oli toissapäivänä haastattelussa, jossa hän puhui siitä, kuinka innoissaan hän oli päästäkseen Dunk Contestiin, joten mielestäni olisi mukavaa, jos hän voittaisi.

Leave a Comment