Fredin eksklusiivinen haastattelu: Man Utd -keskikenttäpelaaja kriitikoiden kannustamana ja nauttii uudesta roolista Ralf Rangnickin johdolla | Jalkapallo-uutisia

Fred pitää kahta peukkua kameraa kohti ja hymyilee. Emme ole edes ylittäneet haastattelumme esittelyvaihetta, mutta brasilialaisen tarttuva persoonallisuus paistaa jo läpi.

Fred on suosittu hahmo Carringtonin ympärillä, mistä hän puhuu Sky Sports Zoomin yli. Suosittu joukkuetovereidensa keskuudessa, jotka raivosivat häntä riemuissaan hänen voittomaalinsa jälkeen Crystal Palacea vastaan ​​joulukuussa. Suosittu myös valmentajiensa keskuudessa.

Jose Mourinho puhui “positiivisesta vaikutuksestaan” pukuhuoneessa. Ole Gunnar Solskjaer ylisti hänen “poikkeuksellista” luonnettaan. Ralf Rangnick puolestaan ​​näki samat ominaisuudet muutamassa päivässä saapumisestaan. “Luulen, että kaikki rakastavat Fredia”, hän sanoi. “Hän on auringonpaiste.”

Hän ei ole aina nauttinut yhtä suosiosta fanien keskuudessa. Itse asiassa harvat pelaajat ovat ottaneet enemmän flakia. Mutta Fred osaa soittaa vähän liikaa, eikä se ole koskaan ollut selvempää kuin viime kuukausina.

Kuva:
Fred juhlii joukkuetovereidensa kanssa tehtyään maalin Crystal Palacea vastaan

28-vuotias, takaisin Brasilian sarjassa – ja todellakin tiimi – on pitkän kansainvälisen tauon jälkeen ollut yksi Unitedin parhaista esiintyjistä Rangnickin johdolla.

Hänen palatessaan puolelle Brightonia tiistaina Covid-ottelun jälkeen oli merkkejä ruosteisuudesta – “En pystynyt harjoittelemaan ja tunsin sen pelin aikana”, hän kertoo. Sky Sports – mutta hän sanoi paljon, että hänet tuotiin suoraan takaisin Paul Pogban kustannuksella.

Se kertoo myös paljon, että Manchester Unitedin voittoprosentti hänen kanssaan on tällä kaudella 59 prosenttia, kun taas ilman häntä vain 25 prosenttia. He ovat myös lyömättömiä hänen viimeisissä 11 lähdössä.

“Uskon, että minulla on paljon lisättävää joukkueeseen”, hän sanoo hymyillen, kuten aina. – Meillä on paljon laadukkaita pelaajia keskikentällä, mutta myös erilaisia kaverit pelaajista, jotka voivat täydentää toisiaan.

“Kuka kentällä on, tekee aina parhaansa ja tärkeintä on, että alamme voittaa pelejä ja voittaa palkintoja. Olemme edelleen mukana Mestarien liigassa ja meidän on oltava parhaalla mahdollisella paikalla Valioliigassa. Liiga.”

Fredillä on todennäköisesti merkittävä rooli molemmilla rintamilla, ja hänen merkitystään puolella on lisännyt aseman muutos Solskjaerin lähdön jälkeen marraskuussa. Aiemmin Unitedin keskikentän juurelta löytynyt pelaaja tekee nyt vaikutuksen eteenpäin eteenpäin.

Graafinen
Kuva:
Fredille on annettu lisää hyökkäysvapautta Ole Gunnar Solskjaerin poistumisen jälkeen

“Pidän todella pelaamisesta siellä”, hän sanoo. “Kanssa ValintaPelaan paikassa, joka on lähempänä vastustajan maalia, ja valmentaja täällä on muuttanut myös sijoitustani ja pidän siitä todella.”

Fred pystyy nyt paremmin vaikuttamaan viimeisellä kolmanneksella, mikä antaa hänelle mahdollisuuden tehdä yhtä monta maalia ja syöttöä viimeisissä 10 Valioliiga-ottelussaan (neljässä) kuin edellisessä 85:ssä.

Hänen upea voittajansa Palacea vastaan, joka iski hänen heikommalla jalallaan laatikon reunalta, on erottuva esimerkki hänen aiemmin käyttämättömistä hyökkäysominaisuuksistaan, mutta muitakin on ollut.

Siellä oli upea diagonaalinen risti, joka teki Scott McTominayn maalin Aston Villaa vastaan ​​FA Cupissa; suloinen käänteissyöttö yläosan yli luo Anthony Elangan avauspelin Brentfordia vastaan.

Fred selvästi nauttii muutoksesta, mutta hän tekee mielellään kaiken, mitä joukkue vaatii, ja nytkin hänen puolustusvoimansa kestää. Yksikään United-pelaaja ei ole tehnyt enempää taklauksia tai palautumista tällä kaudella. Hän sijoittuu myös kärkeen keskimmäisellä kolmanneksella voitetun pallon suhteen.

“Minulla ei ole ongelmaa pelata syvemmällä, ja nautin myös tästä asemasta”, hän sanoo. “Haluan vain pystyä auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon – se on prioriteettini. Minulla on suuri halu auttaa joukkuetta.”

Grafiikka ominaisuudelle

Ja johtaja. Fred kuvailee Rangnickia “huippuvalmentajaksi, joka on saapunut seuralle auttamaan meitä”, ja lisää: “Ralf vain haluaa minun tekevän parhaani. Hän tietää energiani, joka minulla on, mutta myös laadun, joka minulla on.

“Ilmeisesti hänellä on erilainen tapa työskennellä kuin edellisellä managerilla, mutta meidän on sopeuduttava siihen. Meidän on aloitettava alusta. Se ei ole helppoa, mutta meidän on annettava kaikki, mitä meillä on harjoituksissa.

“Meillä on ollut hyviä tuloksia ja ei niin hyviä tuloksia viime peleissä, mutta olemme todella tyytyväisiä voittoon Brightonia vastaan ​​ja meidän on nyt parannettava. Meillä on intensiivinen kuukausi, jossa on paljon tärkeitä pelejä. , joten meidän on jatkossakin annettava parhaamme.”

Fred on tehnyt juuri niin koko Unitedissa aikansa, mutta se ei ole ollut ilman haasteita. Hänen saapuessaan Shakhtar Donetskista vuonna 2018 oli vaikea sopeutumiskausi, ja hänen muotonsa vaihteli seuraavissa kampanjoissa.

“Se oli erittäin vaikeaa, mutta opin siitä”, hän sanoo. “Se oli oppimiskokemus. Luojan kiitos, että selvisin siitä. Olen todella tyytyväinen esityksiini nyt, mutta mielestäni olen pelannut hyvin jo jonkin aikaa.

Käytä Chrome-selainta helppokäyttöisemmälle videosoittimelle

ILMAISEKSI KATSO: kohokohtia Manchester Unitedin voitosta Brightonia vastaan

“Pidin vain pääni alas ja tein hiljaa todella kovasti töitä, mutta sain myös tiimitovereideni ja perheeni apua. Se on tärkeää ja se auttoi minua selviytymään tuosta ajanjaksosta. Minusta tuntuu, että pärjään todella no täällä nyt. Olen onnellinen ja olen 100 prosentissa.”

Fredin on täytynyt osoittaa suunnatonta päättäväisyyttä raskaan kritiikin edessä. Hän sanoo, että avain on tietää, milloin irrottaa sosiaalinen media – “kuka tahansa voi avata tilin lähettääkseen sinulle loukkaavia viestejä, ja se on todella surullista”, hän sanoo – ja yrittää käyttää kritiikkiä motivaation lähteenä.

“Ehdottomasti”, hän sanoo. “On ihmisiä, jotka voivat sanoa asioita, ihmisiä tiedotusvälineissä ja ihmisiä, jotka puhuvat aiheista, joita he eivät todella ymmärrä, joten sinun on todistettava heidän olevan väärässä.

“Mutta motivaatio ei tule vain muilta. Minulle se oli enemmän sen tekemistä itselleni. Tiedän jo milloin voin paremmin, joten minun piti vain keskittyä. Kasvoin, opin paljon ja siinä on sai minut sinne, missä olen tänään, pärjään täällä erittäin hyvin. Nyt voin hoitaa asioita rauhallisesti ja tehdä työni rennosti.”

Silti hän näkee ulkopuolisten yrittävän horjuttaa häntä ja hänen joukkuetovereitaan. Tällä viikolla Marcus Rashford vastusti väitteitä pukuhuoneen jakautumisesta. viime kuukausi, Fred tunsi olevansa pakko kiistää tiedon, että hän yritti erota klubista.

Grafiikka ominaisuudelle
Kuva:
Fredillä on valtava puolustava vaikutus Manchester Unitedin vasemmalla puolella

“Kuten sanoin aiemmin, monet ihmiset sanovat paljon ja toisinaan ihmiset uskovat “valeuutisia”, hän sanoo. “Se ei ollut ensimmäinen kerta, kun minusta sanottiin vääriä asioita.

“Meillä oli tuolloin seurassa vaikea kausi, ja nämä huhut lähtivät liikkeelle siitä, että haluaisin lähteä ja olen tyytymätön. Ne eivät pitäneet paikkaansa, joten tunsin, että oli aika puhua.

“Minun piti kertoa faneille, että olin 100-prosenttisesti sitoutunut seuraan ja että minulla ei ollut aikomusta lähteä. Minusta oli oikea aika puhua. En tykkää puhua paljon sosiaalisessa mediassa, mutta siinä tapauksessa Minusta tuntui, että minun piti näyttää faneille haluni pysyä seurassa.”

Fred painottaa yhtä lailla väitteitä jakautumisesta pelaajien kesken, joihin Rashford – ja myöhemmin Harry Maguire – puhui.

“Pukuhuoneemme on todella hyvä”, Fred sanoo. “Sitä ympäröi paljon valeuutisia ja paljon huhuja, mutta se on hienoa. Teemme yhteistyötä ja meillä kaikilla on samat tavoitteet ja tavoitteet.

Fred jakaa vitsin joukkuetoverinsa Alex Tellesin kanssa
Kuva:
Fred jakaa vitsin joukkuetoverinsa Alex Tellesin kanssa

“Valmentajan ei ole helppoa pitää kaikkia tyytyväisinä, koska kaikki haluavat pelata ja meillä on niin paljon hyviä pelaajia. Mutta ymmärrämme toisiamme. Olemme kehittäneet harmoniaa pukuhuoneessa ja mielestäni se on tärkein asia, joka meillä on.

– Kunnioitamme toisiamme pukuhuoneessa.

Ja miten hän näkee roolinsa siinä?

Fred hymyilee taas.

“Mielestäni on tärkeää tuoda iloa pukuhuoneeseen”, hän sanoo. “Jotkut pelaajat voivat joskus turhautua tai ärsyyntyä, joten yritän luoda positiivisen ilmapiirin ja tehdä asioista eloisaa, oli kyse sitten musiikista tai mistä tahansa muusta.

“Yritän aina tuoda onnea ja hyvää energiaa.”

Katso Leeds vs Man Utd suorana Sky Sports Premier League -kanavalla sunnuntaina klo 13.00 alkaen; alkaa klo 14

Leave a Comment