Kardiologi liittyy naisten terveysyhteistyöhön

20. helmikuuta 2022

1 min lukuaika

Lähde/Ilmoitukset

Ilmoitukset: Volgman ei raportoi asiaankuuluvia taloudellisia tietoja.


Emme voineet käsitellä pyyntöäsi. Yritä uudelleen myöhemmin. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä osoitteeseen customerservice@slackinc.com.

Women’s Health Access Matters Collaborative ilmoitti nimittäneensä seitsemän uutta jäsentä, mukaan lukien kardiologin.

Women’s Health Access Matters (WHAM) Collaborative sanoi lehdistötiedotteessa, että yksi sen uusista jäsenistä on Kardiologia tänään Toimituslautakunnan jäsen Annabelle Santos Volgman MD, FACC, FAHA, Carl E. Eybel, kliinisen kardiologian huippuosaamisen johtaja ja Rush University Medical Centerin kardiologian osaston akateemisten asioiden varapäällikkö sekä Rush Heart Center for Womenin perustaja ja lääketieteellinen johtaja.

Annabelle Santos Volgman

Volgman, sähköfysiologi, joka on eteisvärinän asiantuntija, on julkaissut lukuisia tutkimuksia naisten sydänsairauksien ja aivohalvauksen riskistä.

”Kun aloitin residenssini vuonna 1984, sydän- ja verisuonisairaudet olivat amerikkalaisten naisten tappaja numero 1. Se on edelleen amerikkalaisten naisten tappaja nro 1, Volgman sanoi tiedotteessa. “Naisten sydämen terveydessä on tapahtunut urani aikana valtavasti edistystä, johon olen ylpeä voidessani olla osallisena, mutta paljon on vielä tehtävää naisten auttamiseksi sydän- ja verisuonisairauksien ehkäisyssä ja hoidossa. Naisiin keskittyvä tutkimus on ehdottoman kriittistä, ja olen iloinen saadessani liittyä WHAM Collaborativeen edistämään tätä tärkeää työtä.

WHAM Collaborativen jäsenet työskentelevät yhdessä tunnistaakseen naisten terveyden tutkimusta tarvitsevia alueita, tekevät yhteistyötä tällaisessa tutkimuksessa ja lisäävät tietoisuutta naisten terveystutkimuksen tärkeydestä, tiedotteen mukaan.

Leave a Comment