Koulujohtajien kriisi: Kasvavien mielenterveysongelmien ja julkisen epäluottamuksen valtaamana saattaa olla tulossa rehtoreiden “massamuutos”


Rekisteröidy tästä 74:n päivittäiseen uutiskirjeeseen. Lahjoita täällä tukemaan 74:n riippumatonta journalismia.

Kun Derek Forbes aloitti kolmannen pandemian kouluvuotensa lukion rehtorina Washingtonin osavaltiossa, hän kohtasi häiritsevän käytöksen nousun – lapset puhuivat opettajille ja joutuivat erimielisyyksiin ikätovereidensa kanssa.

Ehkä hän ajatteli, että nuoret olivat menettäneet jonkin verran kypsymisaikaa pandemian eristyksissä, koska käyttäytyminen oli tyypillisemmin nuoremmille opiskelijoille. Tai ehkä, kuten hän, he olivat uupuneita.

Hänen lähettämänsä mielenterveystoimet pysyivät avoimina viidennen kuukauden ajan. Hän ja hänen pääkollegansa Meridianin koulupiirissä kirjasivat nyt yli 60 tuntia viikossa ja ottivat vastaan ​​ohjaajien, sairaanhoitajien, opettajien ja ravitsemisalan työntekijöiden tehtäviä. Kaikki samalla kun häntä hyökättiin suullisesti paikallisten koulujen johtokunnan kokouksissa opetussuunnitelmien ja naamioiden ohjeiden vuoksi.

Derek Forbes

”Oppilaat eivät opi haluamallani tavalla, he käsittelevät omia mielenterveysongelmiaan, joissa en voi auttaa heitä, henkilökuntani kamppailee samojen asioiden kanssa. Ja tavaraa vain kasaantuu yhä enemmän”, hän sanoi.

Pysy ajan tasalla.
Investoi riippumattomaan journalismiin. Ja auta The 74:ää vaikuttamaan.

Ensimmäistä kertaa 22-vuotisen koulutusuransa aikana uupunut Forbes on ajatellut lähteä rakastamastaan ​​työstä hakeakseen piirin johtajuutta.

”Ajattelin aina, että pysyn aina koulutuksessa, enkä epäile, että jatkaisin… Mutta mietin, mitä muuta siellä voisi olla. Enkä koskaan uskonut tekeväni niin”, hän sanoi.

Hänen kokemuksensa on tuskin harvinaista. Eri puolilla maata monet rehtorit valmistautuvat jättämään kentän kokonaan.

National Association of Secondary School Directors -järjestön tänä syksynä tekemässä yli 500:n kyselyssä lähes neljä kymmenestä aikoo jättää tehtävänsä seuraavan kolmen vuoden aikana. Yli kolmannes jättää opinnot heti, kun he löytävät paremman palkan.

NASSP:n kutsumana “massapakoksi” luvut olivat vielä korkeammat rehtorilla, jotka ovat olleet työssä neljä vuotta tai vähemmän: 62 prosenttia uransa alkuvaiheessa olevista rehtoreista sanoi lähtevänsä seuraavan kuuden vuoden kuluessa. Monet muut ovat lähestymässä eläkeikää.

Kriisi on iskenyt erityisen ankarasti värirehtoreihin, naisiin ja johtaviin kouluihin, joissa on enemmän pienempituloisia ja värillisiä opiskelijoita. He kokevat ikätoveriaan todennäköisemmin työhön liittyvää stressiä pandemian aikana, totesi uusi RAND-tutkimus.

NASSP:n syksyn tutkimuksen mukaan 91 prosenttia rehtoreista oli erittäin tai erittäin huolissaan opiskelijoiden hyvinvoinnista enemmän kuin mistään muusta haasteesta (vertailuna naamiovaltuutetuista noin 51 prosenttia oli erittäin tai erittäin huolissaan). Yli kolmannes sanoi, että opiskelijapalveluhenkilöstöä, kuten sairaanhoitajia ja ohjaajia, ei ole riittävästi.

”…Että ihmiset alkaisivat sanoa: ‘Mies, tiedätkö, en ole valmis kuolemaan. En ole vielä kuolemassa, mutta tämä asia tappaa minut, pelottaa minua todella, sanoi NASSP:n toimitusjohtaja Ronn Nozoe. ”Koska ihmiset, etenkään jäsenemme, eivät puhu tuollaista. Eivätkä he sano sitä kevyesti, eivätkä he todellakaan sano sitä julkisesti.

RAND

Tutkimukset ja laajat tarinat rehtoreiden hyvinvoinnin romahtamisesta osoittavat mielenterveystuen, mentoroinnin ja johtajuuden kehittämisohjelmien tarpeen rehtoreille, Nozoe sanoi.

Rehtori kertoi The 74:lle, että maastamuutto voi alkaa jo tämän lukuvuoden lopussa. Jotkut saattavat haluta lähteä kesken vuoden, mutta ymmärtäessään sen aiheuttaman stressin heidän kouluilleen odottavat kesälomaan asti.

Nozoe on nähnyt ammatin punaisia ​​lippuja koko pandemian ajan: Harvemmat ehdokkaat osallistuvat koulutukseen, korkeakoulutukseen ja opettajien koulutusohjelmiin. Myös superintendentit kokevat työuupumusta ja ovat siirtymässä eläkkeelle, joten osa rehtoreista siirtyy piiritehtäviin.

Hänen mukaansa suurin lippu on kuitenkin se, että opettajat kaikkialla maassa ovat ilmaisseet saman huolenpidon ja huolen opiskelijoista, nyt myös esimiehistä.

“Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen sen todella – opettajamme sanovat: “Meillä on vaikeuksia, mutta mies, olen todella huolissani rehtoristamme”, sanoi Nozoe.

“‘Häntä hakataan, ja hän ei näytä hyvältä tai hän ei näytä hyvältä. He ovat kaikki stressaantuneita, enkä halua menettää häntä tai häntä.’”

Liittyvät

Koulujen johtajat kaksinkertaistavat mielenterveyden ensiapukoulutuksen, koska he pelkäävät oppilaiden trauman “toista pandemiaa”

Opiskelijoiden ja henkilökunnan mielenterveyden paremman tukemisen strategialla on ollut heijastusvaikutus. Rehtorit osoittavat nyt valokeilassa itseään ja arvioivat omaa hyvinvointiaan.

“Olen etsinyt ja käynyt terapeutin, koska mielestäni on tärkeää – ei vain minulle rehtorina puhua lapsilleni. [their] mielenterveys – minun on myös tärkeää kävellä tuota kävelyä”, sanoi Michael Brown, NASSP:n Maryland-osaston presidentti ja Winter Mills High Schoolin rehtori.

Brown sanoi, että koulutuksen “erittäin politisoitunut luonne” on vaatinut veronsa osavaltion kouluttajilta, joista monet eivät koskaan ole täysin valmiita, soittaen iltapuheluita ja kommunikoidakseen uusimmasta pandemiaohjeista perheille. “Sinä kamppailet saadaksesi positiivisia päiviä ja positiivisia ajatuksia.”

“Minun piti valita itse”

Nadia Lopez, Brooklynin Brownsvillen naapurustossa sijaitsevan yläkoulun Mott Hall Bridges Academyn entinen rehtori, kritisoi tuen puutetta värikkäille rehtoreille pandemian aikana ja jatkuvaa rotuun perustuvaa väkivaltaa.

Samalla kun he yrittivät pitää oppilaita akateemisesti raiteilla, heidän koulujaan verotettiin suhteettoman paljon rasismin, poliisin raakuuden, COVID-19-kuolemien ja pandemian aiheuttamien työpaikkojen menettämisen vuoksi.

“Ei kertaakaan ole johtajia kokoontunut sanomaan: “Ymmärrämme, että koko kansakunnassamme on ongelma, ja teidän kaikkien on kannettava tästä paljon”, sanoi Lopez.

Nadia Lopez kahden entisen opiskelijan kanssa Mott Hall Bridges Academyssa Brownsvillessä, Brooklynissa.

Hän on nyt johtamisvalmentaja, ja hän näkee jatkuvasti epätukevien superintendenttien ja suhteettoman keskittyneiden opiskelijatarpeiden vaikutukset. Uudenvuodenaattona hänelle soitti yksi järkyttynyt New Yorkin värillinen apulaisrehtori, joka palveli säännöllisesti opettajia tavanomaisten tehtäviensä lisäksi. Hän oli vihdoin allekirjoittamassa eropaperinsa ja hyväksynyt toisen tarjouksen. Toinen Kaliforniassa jätti tehtävänsä vuoden puolivälissä ryhtyäkseen konsultiksi.

He ja kymmenet muut ovat kertoneet terveysongelmistaan, unettomuudestaan ​​ja masennuksestaan ​​Lopezille, heidän mentorilleen, joka oli kertonut omasta päätöksestään jättää Brooklynin yläkoulu, jonka hän perusti ja johti vuosikymmenen ajan. Hän erosi kesäkuussa 2020, kun hän sai ammatillisesta stressistä lamauttavan munuaissairauden.

”Minun piti valita itseni ja sanoa, että tämä ei enää vastaa sitä, kuka minä olen ihmisenä. Se ei edusta sitä, kuka olen vanhempana. Se ei edusta johtajaa, jolla olen ollut oppineideni luona ja kertonut heille, että koulutus on vapautumisen muoto”, Lopez kertoi 74-vuotiaalle. “Se jatkaa ajatusta, että hyväksyt hyväksikäytön, vaikka sinun ei olisi pakko.”

Selkeästi kaikkialla maassa, myös Wyomingin opettajat ottavat osaa.

Pelkästään tänä lukuvuonna rehtori Brian Cox on palkannut seitsemän uutta opettajaa; ainakin kaksi “poistui koulutusalalta kokonaan kesken vuoden”. Hänen työpäivänsä alkaa klo 2.30 päivittäisten henkilöstöhaasteiden käsittelemiseksi.

”Joistakin rehtoreista tuntuu, että työ alkaa olla kestämätön. Kuten ei olisi mitään mahdollisuutta voittaa”, sanoi Cox, joka johtaa Cheyennen ainoaa tehokkaasti pienituloista yläkoulua.

Kun tiedotusvälineet ja julkiset virkamiehet eivät kunnioita heidän asiantuntemuksiaan, ammatinharjoittajat tuntevat, että “ikään kuin pomosi olisi pitänyt sen puolestasi, yhteisö vihasi sinua tekemäsi työn takia”, hän sanoi. Laskeuma luo avaltava tyhjyys… interventioista, opetus- ja käyttäytymispuitteista.”

Putken vahvistaminen

Päällimmäisenä kaikille rehtoreille Haastatellut 74 luovat tasapainoisempia työkuormia muuttaakseen todellisuuden, että he eivät voi menestyä uhraamatta omaa terveyttään.

Valtioiden on myös tuettava tapoja rekrytoida ja kasvattaa seuraavan sukupolven opettajia ja ylläpitäjät, Brown sanoi. Varojen sijoittaminen opettajien pysymiseen yksin ei saa aikaan sitä dominoefektiä, joka sillä oli ennen.

“He ajattelevat, että se tulee olemaan vain luonnollinen putki. Mutta jos näet jonkun lähtevän… se saa ihmiset epäröimään… ”En ole nyt aivan varma, koska tämä henkilö, minä todella katsoin häneen… ja he eivät kyenneet käsittelemään sitä. Kuinka aion käsitellä sitä?” Brown sanoi.

Partaalla olevat rehtorit etsivät myös lisätukea osavaltioista vastatakseen opiskelijoiden kasvaviin hyvinvointitarpeisiin ja tarjotakseen palveluita, jotka ylittävät koulujen tarjoamat mahdollisuudet, kuten kumppanuuksia lisensoitujen mielenterveyspalvelujen tarjoajien tai klinikoiden kanssa.

Piirien johtajien toimimisesta ajatuskumppaneina, jotka voivat auttaa heitä hallitsemaan pulaa tai tekemään yhteistyötä yliopistojen kanssa kouluttajien putkistojen uudelleen rakentamisessa, on tullut tulevaisuudestaan ​​keskustelevien rehtorien prioriteetti, Lopez sanoi.

”Meillä on oltava hyviä ohjelmia opettaaksemme heitä. Meillä on oltava hyviä mentorointiohjelmia tukemaan heitä. Meillä on oltava erinomaiset tukijärjestelmät piireissä tehdäksemme sen”, Nozoe sanoi. “Kaikella on infrastruktuurinsa, etkä voi vain napsauttaa sormia ja rakentaa sitä.”

Liittyvät

Tilaa The 74:n uutiskirje

Lähetä kirje toimittajalle

.

Leave a Comment