LeBron James sanoo, että “ovi ei ole suljettu” palatessaan Cavaliersiin, mutta aikoo pelata viimeisen kauden poikansa Bronnyn kanssa

LeBron James on Los Angeles Lakersin jäsen ensi kauden loppuun asti, lukuun ottamatta jotain erittäin yllättävää. Hänen nykyinen sopimuksensa päättyy vuosien 2022-23 jälkeen, mutta sen jälkeen? Mikään ei ole taattua, ja jos Lakers ei ole merkittävästi parantanut listaansa siihen mennessä, Jamesilla on paljon syytä harkita vaihtoehtoja. Yksi suosittu teoria? Toinen paluu alkuperäiseen joukkueeseensa.

Cleveland Cavaliers on nousemassa Darius Garlandin, Jarrett Allenin ja Evan Mobleyn kanssa, ja kun Jamesista tulee vapaa agentti vuonna 2023, heillä on tällä hetkellä enimmäismäärä tilaa. Voisiko James ottaa vielä viimeisen kyydin Cavsin kanssa? “Ovi ei ole kiinni siinä”, James kertoi The Athletic Saturday -lehden Jason Lloydille All-Star-joukkueensa harjoituksen jälkeen. “En sano, että tulen takaisin pelaamaan, en tiedä. En tiedä mitä tulevaisuuteni tuo tullessaan. En edes tiedä milloin olen vapaa.”

Jos James päättää tutkia vapaata agentuuria vuonna 2023, Cleveland olisi ilmeinen kohde. Hän tuntee organisaation. Cavaliersilla on varaa maksaa hänelle käypä markkina-arvo, ja he antaisivat hänelle mahdollisuuden kilpailla mestaruudesta. James näyttää kuitenkin paljon todennäköisemmin vaihtavan joukkuetta vuonna 2024. Silloin hänen poikansa Bronny poistetaan lukiosta vuodella, ja nykyisten NBA-sääntöjen mukaan hän on oikeutettu osallistumaan NBA-draftiin. Samassa haastattelussa James vahvisti, että hän aikoo pelata viimeisen kautensa poikansa joukkueessa.

“Viimeinen vuoteni pelataan poikani kanssa”, James sanoi. “Missä tahansa Bronny on, siellä minä tulen olemaan. Tekisin mitä tahansa voidakseni pelata poikani kanssa yhden vuoden. Kyse ei ole rahasta siinä vaiheessa.”

James on vaihtanut joukkuetta vapaassa agentuurissa kolme kertaa, ja vaikka hän on tavannut useita joukkueita eri pisteissä, hän ei ole koskaan antanut koko liigalle mitään viitteitä siitä, että hän harkitsisi pelaamista niissä. Kuultuaan, että hän on sitoutunut pelaamaan poikansa kanssa, kaikki 30 NBA-joukkuetta voivat nyt todella tuntea, että heillä on mahdollisuus saada yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista alennuksella.

Tietysti asioilla on vielä paljon aikaa muuttua. NBA voisi muuttaa yksi ja tehty sääntöään ja saada James Jr.:n luonnokseen aikaisemmin. Hän saattaa myös haluta viettää useita vuodenaikoja yliopistossa, mikä viivyttää isänsä eläkekiertuetta. Voimme toistaiseksi sanoa vain tämän: Meillä on selkeämpi kuva siitä, miltä LeBronin uran loppu näyttää nyt kuin koskaan ennen.

Leave a Comment