Urheilun suurin sarja? Tapaa lukion voimistelujoukkue, joka on voittanut 18 peräkkäistä osavaltion mestaruutta

MARIA SCHNEIDER tunsi pahoinvointia.

Oli 2019, ja hänet oli juuri nimitetty voimistelujoukkueen päävalmentajaksi Brecksville-Broadview Heightsissa, Clevelandin esikaupunkilukiossa.

Mutta se ei ollut mikä tahansa joukkue. Schneider oli nyt virallisesti vastuussa joukkueesta, jolla on legendaarinen osavaltion mestaruussarja.

Bees oli voittanut jokaisen mestaruuden 16 vuotta peräkkäin. Ja valmentajana, joka otti munuaiset haltuun, rooliin liittyi paljon vastuuta – ja suuri pelko, että hän lopettaa sen.

“Hän tuntee painetta”, sanoi hänen veljensä Greg Ganim. “Seiso sen kengissä [history] ei ole helppoa.”

Tänään sarja on 18. maaliskuuta ja 4. maaliskuuta vuoden 2022 osavaltion mestaruuskilpailuissa joukkueella on mahdollisuus nousta 19:ään. Kaikki alkoi ennen kuin yksikään nykyisen joukkueen voimistelija syntyi.

“Se on vain järkyttävää [the streak] on edelleen käynnissä”, Schneider sanoi. “Ja minä rakastan sitä.”

National Federation of State High School Associationin mukaan lajin edellinen ennätys oli Madison High School Etelä-Dakotassa, jolla oli 16 vuoden osavaltion mestaruus vuosina 1995–2010. Sen takana on Washingtonin Bellingham Sehome, joka voitti 13 peräkkäistä osavaltiota tapaa vuosina 1973-1985.

Brecksville-Broadview Heights Bees on ollut niin hallitseva Ohiossa, että vuosina 2004–2014 joukkue ei hävinnyt yhtään ottelua – päätyen 777 peräkkäiseen voittoon (turnauksissa voittaja saa jokaisen joukkueen voiton ).

Tällä kaudella Brecksville palauttaa vahvan joukkueen, johon kuuluu neljä senioria, joista kolme on ollut osavaltion finaalissa joka vuosi lukiouransa aikana. Mutta tietysti hekin haluavat jatkaa ohjelman perintöä.

“Emme koskaan halua olla joukkue, joka katkaisee sarjan”, sanoi apuvalmentaja Leah Miko, joka on myös Brecksvillen voimistelukoulun alumni.


Brecksvillen voimistelijoille ON PAINETTA joka vuosi, mutta ohjelma luotiin auttamaan heitä käsittelemään sitä – ja kaikkea muuta, mitä voi tulla kilpailevassa voimistelumaailmassa tai vain teini-iässä.

Schneider oli myös kilpaillut joukkueessa, minkä jälkeen hänestä tuli pitkäaikainen avustaja, joka työskenteli vanhempiensa Ron ja Joan Ganimin kanssa vuosia. Ohjelmassa kilpailleet voimistelijat antavat Ganimin ja Schneiderin valmennustyylin, erityisesti mielenterveyteen keskittymisen, ansioksi sarjan ja joka vuosi rakennettavan joukkuetoveruuden. Vuosikymmeniä ennen kuin urheilijat puhuivat avoimesti mielenterveydestä, Ron Ganim aloitti viikoittaisen luokkahuoneistunnon, jota Schneider jatkaa.

“Puhusimme voimistelun psykologisesta näkökulmasta ja siitä, kuinka se vaikuttaa meihin, kuinka se vaikuttaa elämäämme voimistelun ulkopuolella, kuinka se vaikuttaa kehoomme, itsetietoisuuteen ja kaikkeen”, sanoi Kristy Thorp, joka kilpaili Brecksvillestä vuodesta 2002 ’06. “Olen rehellisesti sanottuna sitä mieltä, että se on iso asia – he nappasivat sen varhaisessa vaiheessa voimistelun psykologisesta näkökulmasta.”

Melissa Prozy, joka kilpaili Brecksville-Broadview Heightsissa vuosina 1998–2002 ja nyt valmentaa voimistelua Columbuksessa, sanoi edelleen ohjaavansa entistä valmentajaansa, kun hän valmentaa lapsiaan voimistelussa nyt.

“Mielestäni voimistelu on 70% henkistä ja 30% fyysistä. [Ron Ganim] uskoi siihen täysin. Hän opetti sinulle kuinka käsitellä niin monia asioita, ei vain voimistelua, vaan elämäntaitoja. Ajanhallinta. Ravitsemus. Jos sinulla on ollut ongelmia testeissä, kuinka käsitellä stressiä testin aikana. Joten hän ei keskittynyt vain voimisteluon, hän keskittyi olemuksesi henkiseen osaan”, hän sanoi.

Joan ja Ron Ganim viettivät sokkotreffit Kentin osavaltiossa vuonna 1966. Joan oli voimistelija ja Ron entinen jalkapalloilija. Kun hän suostui treffeille, hän etsi tapaa päästä kotitanssiin, mutta heistä tuli nopeasti erottamattomat.

Sieltä hänellä oli tapana tulla kuntosalille joka päivä katsomaan minua ja Rudy Bachna, joka oli valmentajani tuolloin, sanoi: ‘Jos aiot tulla tänne joka päivä, sinusta tulee voimistelija tai sinä. aion oppia valmentamaan.” Joanin mukaan Ron yritti kerran ja valitsi jälkimmäisen holvin.

He valmistuivat ja saivat työpaikkoja opettajina – Joan yläasteella Brecksvillessä ja hänen miehensä liittyi terveydenhuollon opettajaksi vuotta myöhemmin. He aloittivat valmentajan lukiossa ja saivat ensimmäistä kertaa yliopistostatuksen tyttöjoukkueeseen.

“Puhumme voimistelun psykologisesta puolesta ja siitä, miten se vaikuttaa meihin, miten se vaikuttaa elämäämme voimistelun ulkopuolella, miten se vaikuttaa kehoomme, itsetietoisuuteen ja kaikkeen.”

Kristy Thorp, mehiläisten voimistelija 2002-2006

Heidän toisen lapsensa syntymän jälkeen Joan sanoo, että kouluviranomaiset kertoivat hänelle, että hänen opettajanuransa päättyisi. “Joten nyt lähdemme kahden opettajan tuloista, ei lapsia, [to] yhden opettajan tulot, kaksi lasta”, hän sanoi. “Ei toimi taloudellisesti.”

Joanin vanhempien pienen rahan avulla Ganims perusti Gymnastics Worldin, yhden alueen ensimmäisistä voimistelukouluista, ja piti tauon valmentamisesta julkisissa kouluissa. Gymnastics World, jolla on nyt kaksi sijaintia, alkaa virkistysohjelmilla jopa 10 kuukauden ikäisille lapsille ja jatkuu eliittiklubijoukkueen kautta, jossa monet Brecksvillen voimistelijat harjoittelevat.

Se on myös keskeinen syy, miksi lukio on niin kilpailukykyinen, vaikka se ei pysty rekrytoimaan voimistelijaa kuten yksityinen koulu voisi.

“Gym World tunnetaan voimistelusta ja koska se sijaitsee Brecksvillessä, se houkuttelee ihmisiä lajiin”, Prozy sanoi. “Ja luulen, että sen vuoksi lukio viihtyy, koska heillä on Gym World siellä.”

Ganims palasi valmentajaksi Brecksvillen ohjelmaan vuonna 1988, kun Schneider päätti, että hän halusi kilpailla lukiosta, 12 vuotta vanhempiensa lähdön jälkeen.

“Tiesin, että jos haluaisin nähdä hänen kilpailevan, minun täytyy olla siellä”, Joan sanoi.

Kun Schneider valmistui, hän seurasi äitinsä jalanjälkiä ja käveli voimistelujoukkueeseen Kent Statessa. Kun hän oli yliopistossa, Brecksville sai ensimmäisen osavaltion mestaruutensa vuonna 1994.

Schneider seurasi isänsä jalanjälkiä ja hänestä tuli terveydenhuollon opettaja valmistuessaan yliopistosta. Vuonna 2004, kun Schneider oli apuvalmentaja, sarja alkoi.

Viimeiseen 18 vuoteen on sisältynyt yksi Ohion legendaarisimmista esityksistä: Kun Alecia Farina teki ensimmäisen täydellisen 10 OHSAA:n historiassa holvissa vuonna 2015. Hän oli Ganimien naapuri, harjoitteli Gymnastics Worldissa ja oli niin lähellä perhettä, että kun Ron Ganim kuoli, ja hänen nimensä oli tatuoitu ranteeseensa.

On myös vuosia, jolloin putki on näyttänyt olevan vaarassa.

Vuonna 2008 Magnificat High School oli 0,35 pisteen sisällä ja seuraavana vuonna 0,125.

Apuvalmentaja Miko kilpaili Brecksvillessä vuosina 2007–2010 ja muistaa molemmat hyvin. Hän muisteli, että vuonna 2008 tapaamisen ylä- ja alamäkien jälkeen Mehiläiset luottivat silloiseen vanhimpaan Andrea Kinzeriin tekemään holvissa niin vaikean liikkeen, että kun hän yritti sitä edellisenä vuonna, hän mursi nilkkansa.

“Kerroimme hänelle, että tarvitsemme 9,7 voittaaksemme ja hänen tekemänsä holvi oli vain 9,7, joten kerroimme hänelle, että sinun täytyy tehdä Jurtšenko-asetelma täysillä ja hän on viimeinen tyttö. Ensimmäinen holvi, hän saa 9,65, joten ei vieläkään tarpeeksi hyvä 9.7:lle.”

Kinzer meni uudestaan ​​ja toisella hyppyllään ansaitsi 9,85.

“Joten se oli hullua, mutta mielestäni se oli sellaista joukkueen dynamiikkaa, että tekisimme mitä tahansa jatkaaksemme sarjaa”, Miko sanoi. “Ja jos se tarkoittaa jotain, joka oli mukavuusalueemme ulkopuolella, loppujen lopuksi, jos se ei osoittautunut hyväksi, annoimme sille kaiken, mitä saimme.”

Nykyään Brecksvillen kuntosalin seinä on peitetty osavaltion mestaruusjulisteilla, ja koulun edessä oleva pokaalikotelo on omistettu yksinomaan voimistelujoukkueiden saavutuksille, ja Ron Ganim on usein toistanut lainauksen: “Ole legenda omassasi. mieli.”

Hänen hautajaisissaan vuonna 2017 jono perheen kunnioittamiseen kesti yli kahdeksan tuntia.


ETHANNA ALGIE MUUTTI Brecksvilleen Floridasta ennen lukion toista vuotta. Hän on ainoa joukkueen neljästä seniorista, joka ei ole viettänyt koko uraansa joukkueen kanssa. Huolimatta siitä, että hän on kilpaillut voimistelussa vuosia, hän myönsi, että sarjan legenda antoi hänelle hieman epäluuloa.

“Se oli erittäin pelottavaa päästä ympäristöön”, hän sanoi. “Mutta kaikki olivat niin tervetulleita, enkä ole katunut sitä hetkeäkään.”

Ryhmä teki viime vuonna piparkakkutaloja rakentaakseen toveruutta, ja seniorit pitivät joukkueen bussimatkoja ja illallisia suosikkimuistoina lukion voimistelusta.

Joan Ganim sanoi, että mitä tulee painostukseen, hän on pitänyt neuvonsa yksinkertaisena: “Pidä vain hauskaa”, hän sanoi. “Mitä tahansa tapahtuu, tapahtuu.

“Et voi hallita sitä. Jos teet parhaasi, se on kaikki mitä voit pyytää.”


Nina Mandell on Clevelandissa asuva toimittaja. Hän on aiemmin toiminut NBC Sports Washingtonin ja USA Today’s For The Winin päätoimittajana.

.

Leave a Comment