Wisconsin vs. Michigan-taistelu: Juwan Howard iskee valmentajaan sekasorron keskellä Badgersin voitettua Wolverinesin

Mayhem puhkesi sen jälkeen, kun 15. Wisconsin hoiti Michiganin, 77-63, sunnuntai-iltapäivänä Madisonissa, Wisconsinissa. Michiganin valmentajan Juwan Howardin ja Wisconsinin valmentajan Greg Gardin välinen intensiivinen pelin jälkeinen kädenpuristuslinjan vaihto kärjistyi nopeasti täydelliseksi tappeluksi, johon osallistui molempien joukkueiden pelaajia ja valmentajia.

Hulluus puhkesi pian viimeisen torven jälkeen, kun Gard kohtasi Howardin, joka näytti olevan hidas astumaan kättelylinjaan aivan maalintekijän pöydän lähellä. Gard esti fyysisesti Howardia liikkumasta hänen ohitseen ja kaksikko vaihtoivat sanaa ennen kuin jännitteet nousivat kiireessä.

Howard työnsi sormensa Gardin kasvoihin, mikä johti vielä kiihkeämpään keskusteluun, ennen kuin Howard iski Wisconsinin apuvalmentaja Joe Krabbenhoftia ja osui avoimella kädellä. Asiat kärjistyivät nopeasti, kun pelaajat joutuivat tappeluun.

Gard maksoi aikakatkaisun, kun Badgers johti 76-61, kun peliä oli jäljellä vain 15 sekuntia. Vaikuttaa siltä, ​​että päätös vaivasi Howardia, mikä johti lopulta jännitteeseen pelin jälkeen.

“Ilmeisesti hän ei pitänyt siitä, että kutsuin aikakatkaisun nollatakseni 10 sekunnin puhelun”, Gard kertoi CBS Sportsille Howardin kommenteista ennen tapausta. “Meillä oli vain 4 sekuntia saada pallo puolen kentän ohi. En halunnut laittaa penkkikavereitani siihen sekoitusasentoon, joten otin aikalisän. Hän ei pitänyt siitä, kun hän tuli kädenpuristuslinjan läpi.”

Howard myönsi pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että myöhäinen aikakatkaisu johtui todellakin siitä, miksi häntä lämmitettiin.

“En pitänyt aikakatkaisusta, jonka he soittivat, olen täysin rehellinen”, hän sanoi. “Ajattelin, että se ei ollut tarpeellista sillä hetkellä, varsinkin kun se oli suuri etumatka… Minusta se ei ollut reilua kavereitamme kohtaan.”

Howard kertoi kertoneensa Gardille, että hän “muistaisi sen” viitaten myöhäiseen aikakatkaisuun. Michiganin valmentaja puolusti tekojaan toteamalla, että Gard aloitti yhteydenpidon kädenpuristuslinjassa.

“Se, että joku kosketti minua, oli mielestäni erittäin tarpeetonta”, hän sanoi. “Siitä se pahensi… Siinä vaiheessa ajattelin, että oli aika suojella itseäni.”

Wisconsinin urheilujohtaja Chris McIntosh, joka puhui medialle pelin jälkeen, sanoi, että hän on ollut yhteydessä Big Tenin komissaariin Kevin Warreniin tapauksesta ja odottaa liigan toimivan “nopeasti ja aggressiivisesti”.

“Meillä on työntekijöitä, jotka ovat kärsineet ja loukkaantuneet”, hän sanoi. “Minun on vaikea ryhdistäytyä puolustamaan henkilökuntaamme ja tiimiämme, jotka eivät yllyttäneet tätä tapahtumaa. Se näkyy selvästi television syötteessä tänään, enkä ole varma, mikä kestää kauan tämän käsittelemiseen.”

Leave a Comment