Habitat for Humanity -kodin aitta valmis ja asennettu, koti melkein valmis | Paikallisuutiset

Puutarhavaja Habitat for Humanity -kotiin Walworthin piirikunnassa on valmistunut ja asennettu.

Arnie Oswaldin rakennus- ja kauppaluokan Badger High Schoolin oppilaat rakensivat yhteistyössä Walworth County Habitat for Humanityn edustajien kanssa puutarhavajan Bloomfieldin kaupunkiin osoitteeseen 1026 Aralia Road rakennettavaan kotiin.

Puutarhavaja toimitettiin ja asennettiin kotiin tammikuussa. 31. Opiskelijat aloittivat työskentelyn projektin parissa syyskuussa 2021 ja rakensivat myös penkin kotiin.

Chuck Saul, Walworth Countyn Habitat for Humanity hallituksen jäsen, sanoi olevansa tyytyväinen opiskelijoiden työhön, jonka he rakensivat vajan.

“Opettaja on mestari tässä, ja hän osaa rakentaa ja osaa opettaa lapsia”, Saul sanoi. ”Habitatin näkökulmasta annoimme hänelle vain pari kuvaa, joissa oli ideoita aitaksi ja penkiksi, ja hän tilasi kaikki materiaalit ja laittoi ne lasten rakennettavaksi. Se meni todella hyvin.”

Ihmiset lukevat myös…

Saul sanoi, että aidan rakentaminen ja asentaminen Habitat for Humanityn kotiin maksoi noin 1 000 dollaria.

“Se oli halvempi kuin luulimme sen olevan, ja Larry’s Towing auttoi hylkäämään suurimman osan hänen palkkioistaan”, Saul sanoi. “Kukaan ei voi ostaa tuollaista aitoa ja saada sitä toimitettuna sillä hinnalla.”

Saul sanoi toivovansa Walworth County Habitat Humanityn saavan mahdollisuuden työskennellä Badger High Schoolin opiskelijoiden kanssa tulevaisuudessa.

“Se antaa opiskelijoille mahdollisuuden nähdä, mistä rakennusalalla on kyse”, Saul sanoi. “Se tekee Habitatille helpoksi, koska tarjoamme vain vakiokoteja ilman autotalleja ja muuta sellaista, ja aidan saatavuus antaa talolle vähän säilytystilaa, ja se on edullinen tapa tehdä se ja voimme ottaa mukaan muita jäseniä. myös yhteisöstä.”

Saul sanoi, että Habitat for Humanity -kodin Aralia Roadilla pitäisi valmistua lähiviikkojen aikana. Hän sanoi, että kaapit on asennettu, sähkö- ja putkityöt on tehty ja laitteet on toimitettu.

Hän sanoi, että joitain tiivistys-, maalaus- ja puhdistustöitä on vielä tehtävä.

“Olemme lähestymässä loppua”, Saul sanoi. “Meillä on vain pari viikkoa töitä.”

1000 neliömetrin talossa on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, pesutupa, keittiö/ruokailutila ja olohuone kodinkoneineen.

Saul sanoi, että kun suurin osa töistä on valmis, Bloomfieldin kaupungin rakennustarkastaja tarkastaa kodin määrittääkseen, voidaanko “käyttötodistus” antaa. Hän toivoo, että talo valmistuu maaliskuussa.

Talossa on määrä asua Tracey Swanson ja hänen 10-vuotias poikansa Adan Reyes.

“Joten meillä on vähän työtä tehtävänä, mutta toivomme saavamme sen valmiiksi lähiviikkoina ja alamme siirtyä sulkemiseen tarvittavien materiaalien kanssa, jotta voimme todella toivottaa Habitat-kumppanimme tervetulleiksi. – Tracey ja Adan – taloon seuraavien viikkojen sisällä”, Saul sanoi.

Paikallisten urakoitsijayritysten edustajat ja yhteisön vapaaehtoistyöntekijät ovat auttaneet talon rakentamisessa ja paikallinen maisemoittaja on tehnyt talon ulkotyötä.

Swansonin ja hänen perheensä on käytettävä noin 250 tuntia kodin rakentamiseen. Walworth County Habitat for Humanity on vastaanottanut laitteita ja laitteita Whirlpool Corporationilta ja paikallisilta yrityksiltä alennettuun hintaan.

“Olemme vain tyytyväisiä kaikkiin vapaaehtoisiin eri puolilta yhteisöä”, Saul sanoi. “On ollut hienoa saada tämä aikaiseksi.”

Mäyräkuvia vuoden 2022 Southern Lakes -konferenssin miesten uintimestaruuskilpailuista

.

Leave a Comment