Michigan vs. Wisconsin-taistelu: Juwan Howard tuskin syyttää vain puoluetta urheilun suuren viikonlopun varjoonsa

Tämä viikonloppu oli vuoden ensimmäinen, jolloin korkeakoulukoripallo on saanut näyttämön itselleen ilman, että NFL uhkaa kaikkea, kuten aina. Joten mikä on tämän viikonlopun iso tarina, kun NBA on All-Star-tauolla eikä enää jalkapalloa massojen rauhoittamiseksi?

Onko taas hienoa, että Gonzaga ansaitsi ykkössijan valintakomitean helmikuun haussa? Ottaako Auburn yllättävän tappion Floridassa, mikä puolestaan ​​järkytti Gatorsin NCAA-turnaustoiveita? Ovatko Kentucky ja Kansas edelleen näyttävät titteliehdokkailta, vai onko kyseessä Texas Techin merkittävä jatkoa ensimmäisellä kaudellaan sen jälkeen, kun Chris Beard lähti vihattuun Texasiin?

Se ei selvästikään ole mikään noista.

Juwan Howard lyö Wisconsinin avustajaa Joe Krabbenhoftia päähän teetä tarina, vaikka tämä romahdus on paljon enemmän kuin yhden miehen hyökkääminen toiseen.

Howard ei ole suinkaan ainoa syyllinen rumasta kohtauksesta, joka leimahti lopussa nro 15 Wisconsinin 77-63-voitossa Michiganista sunnuntai-iltapäivänä.

Howard on yksi urheilun suurimmista nimistä, joka valmentaa yhdessä urheilun suurimmista ohjelmista. Joten hän on tämän tarinan suurin osa, keskipiste, joka todennäköisesti saa yhtä ankaran rangaistuksen kuin kuka tahansa. Hänen pitäisi. Se on reilua. Päävalmentajien on tarkoitus näyttää esimerkkiä ohjelmilleen, ja Howard epäonnistui tässä syytöksessä sunnuntaina.

Se, mitä tapahtui Madisonissa, Wisconsinissa, oli kiusallinen näyttö, joka paheni entisestään, koska hämmentävästi Howard ei perunut tekojaan tai pyytänyt anteeksi sitä, mitä hän teki puhuessaan pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

“En pitänyt aikakatkaisusta, jonka he soittivat, ja olen täysin rehellinen sinulle”, Howard sanoi. “Ajattelin, että se ei ollut välttämätöntä sillä hetkellä, varsinkin kun se oli suuri etumatka.”

Turhautuminen levisi sunnuntaina Howardille ja Michiganille, jotka tulivat tämän pelin raja-alueelle, koska he tarvitsevat voittoa säilyttääkseen positiivisen kuplatilanteen sen jälkeen, kun se on ollut yksi pettymyksellisimmistä esityksistä millekään joukkueelle tällä kaudella. 14-11 Wolverines sijoittui alkukauden 10 parhaan joukkoon. Se on kuitenkin ollut kivistä ensimmäisestä viikosta lähtien. Michigan hävisi kotonaan Seton Hallille 16. marraskuuta, ja sen pisin voittoputki on kolme peliä, mikä tapahtui vain kerran. Howardin toimikauden kolmas vuosi on ollut hermostunut.

Paljastunutta hermoa puristettiin Madisonissa. Howard sanoi, että “joku” kosketti häntä, mikä “eskaloi” tilannetta. Silti katumuksen kuulematta jättäminen tämänkaltaisen kohtauksen jälkeen oli järkyttävää kateutta. Hänen pomonsa, Michiganin urheilujohtaja Warde Manuel, on selvästi eri mieltä.

On tärkeää oppia, mitä Krabbenhoft on saattanut sanoa tai tehdä aiheuttaakseen Howardin reaktion. Meillä oleva materiaali ei tee tätä osaa tästä tarinasta selväksi. Krabbenhoft ei ole heti vapautunut tästä, eikä myöskään Wisconsinin valmentaja Greg Gard, joka laittoi kätensä Howardiin ensimmäisenä kädenpuristusjonossa, kun Michiganin valmentaja yritti kävellä hänen ohitseen. Sitten Howard osoitti Gardia ja kosketti hänen selkänsä. Sanat eskaloivat tilannetta, ja sitten syytettiin Krabbenhoftia. Mitä hän sanoi Howardille tai kenellekään Michiganista saadakseen Howardin syöksymään?

CBS Sports otti yhteyttä Krabbenhoftiin saadakseen selvyyden hänen roolistaan ​​tässä; hän lykkäsi kommenttia kunnioittaen Gardia ja Wisconsinin urheilujohtajaa Chris McIntoshia.

“Ei ole tilaa, ei tilaa käydä tuolla tavalla missään kilpailussa, saati Big Ten -kilpailussa”, McIntosh sanoi tiedotteessa. “Big Ten on ylpeä urheilullisuudesta. Big Ten on ylpeä luokan kanssa näyttelemisestä. Sitä ei tapahtunut tänään.”

Molempien joukkueiden valmentajat ovat syyllisiä. Wisconsin haluaa laittaa kaiken Michiganille, mutta se ei kerro koko tarinaa. Monet aikuiset käyttäytyivät kuin temperamenttiset lapset sunnuntai-iltapäivänä.

“Nopeat ja asianmukaiset kurinpitotoimet” tulevat Big Tenistä liigan lausunnon mukaan.

Jos haluat tietää, mistä tämä todellisuudessa aloitti, niin lukija, ei tule yllätyksenä tietää, että ego on syyllinen. Se oli naurettava sekoitus machismoa ja ylpeyttä, joka sytytti ottelun tähän fiaskoon, muutama taustalla puhunut valmentaja kertoi CBS Sportsille sunnuntaina.

Jos Howard ei olisi käskenyt pelaajiaan koko kentän painoon, jos Gard hard ei kutsunut aikakatkaisua ampuakseen takaisin kyseiseen painoon, mitään tästä ei tapahdu. “Pelin koodista” tai jostain hölynpölystä ei tässä tilanteessa noudatettu, joten molemmat valmentajat joutuivat tunteisiinsa.

Pelin ollessa hyvässä vauhdissa – Wisconsin johti kaksinumeroisin luvuin alle 25 sekuntia jäljellä – Howard päätti pysyä siinä ja laittaa kaverinsa vartioimaan 94 jalkaa Badgersin varapelaajia vastaan, jotka olivat juuri saamassa roska-aikansa. ei-kirkkautta. Kuorintoja ei ollut varusteltu eikä valmistettu käsittelemään sitä.

Yliopistossa voit pyytää aikakatkaisun ja nollata 10 sekunnin kellon saadaksesi pallon yli keskikentän aikajanan. Gard sanoi, että siksi hän soitti – siirtääkseen painoa ja nollatakseen kellon. Howardilla on oikeus painaa, ja Gardilla on oikeus vaatia aikakatkaisu puristuksen välittömien vaikutusten torjumiseksi.

Pirun pelin tulos oli 76-61 ja peliaikaa oli alle 20 sekuntia. Mitä helvettiä me täällä teemme?

Howardin logiikka suuttuneena on luolia itseensä. Jos hän piti aikalisää tarpeettomana, koska peli oli jo päätetty, miksi hän painoi alun perin?

Joten molemmat valmentajat ohjaavat kädenpuristuslinjan muodostuessa. Howardista tuntui, että hänen oli kerrottava Gardille, ettei hän ollut onnellinen. Howard aloitti kiistan kommentilla, jonka hänen oli oltava varma, että Gard kuuli.

“Muistan sen”, Howard sanoi hänen ja Gardin kertomusten mukaan.

Gard olisi voinut antaa Howardin sanoa rauhansa ja lyödä häntä. Hänen olisi pitänyt. Mutta hän pysäytti Howardin ja teki sen virheen, että laittoi kätensä ikätoverinsa päälle.

Saadakseen kuulla Gardin kertovan sen, hän aikoi selittää Howardille 10 sekunnin kellon nollaamisen. Gardin mielessä ehkä Howard – elinikäinen NBA:ssa, kunnes hän sai Michiganin työpaikan alle kolme vuotta sitten – ei ymmärtänyt, että sääntö oli erilainen yliopistossa. Se ei kuitenkaan anna Howardille tarpeeksi kunniaa.

Mitä enemmän, eikö vuosikymmeniä valmentanut ja Howardin paras apulainen Phil Martelli olisi ainakin kertonut Howardille tästä aikalisän aikana? Lisäksi Gard innostui myös nopeudesta. Hän oli älykäs tuosta lehdestä. Hän ei ole syytön, sillä hän tuskin voiteli tilannetta.

Sieltä se meni rähinästä hälinään. Krabbenhoft pääsi sekaan (suojellakseen Gardia? hänen pelaajiaan? Se on epäselvää). Howard laukaistiin ja sitten pelaajat alkoivat tapella.

Se olisi voinut olla pahempaa. Michigan-pelaajat Moussa Diabate ja Terrance Williams ovat nähtävissä heittelemässä käsiä. Sama pätee Wisconsinin Jahcobi Neathiin. Heidät kaikki todennäköisesti jäädytetään. Eräs Wisconsinin työntekijä käytti hetken suorittaakseen painokkaan – ehkä siihen pisteeseen, että sitä on harjoiteltu monissa peilissä vuosien varrella – D-Generation X “haarakyljys”, joka menee alas ohjelman historiaan.

Se, että Howard reagoi samalla tavalla, oli hälyttävää, mutta ei ilman edeltävää. Häntä oli hillittävä lähtemästä Marylandin valmentajan Mark Turgeonin perään viime vuoden Big Ten -turnauksen aikana. Häntä ei tuomittu pelikieltoon sen vuoksi. Tätä varten hän tulee olemaan. Useita pelejä. Jos se on kauden loppuosa, se olisi sopivaa.

Jotkut vaativat Howardin erottamista. Michiganin hallinto voi tehdä mitä haluaa, mutta se olisi todennäköisesti askel liian pitkälle. Howard ei tarvitse tai ansaitse irtisanomista, mitä hän teki. Toinen tällainen tapaus, ja varmasti hänen täytyisi mennä. Kaksi yhteenottoa kahdessa vuodessa ei ole trendi, mutta se ei myöskään ole hyvä merkki. Yliopisto, urheilu ei voi saada tätä uudestaan.

Kaksi asiaa voi olla totta yhtä aikaa. On reilua sanoa, että jos Howard ei lähtisi Krabbenhoftin perään, tilanne ei olisi muuttunut urheilun suurimmaksi uutiseksi sunnuntaina, joka sisälsi myös NBA:n All-Star-ottelun, Daytona 500:n ja Genesis Invitationalin. On myös epätarkkoja asettaa koko taistelun syy yksinomaan Howardille.

Jos Big Ten käsittelee tämän niin kuin sen pitääkin, rangaistukset ja syytteet eivät ole yksin Howardin jaloissa.

Leave a Comment