Minnesotan urheilupsykologi auttaa urheilijoita selviytymään olympialaisten henkisestä jäykkyydestä

Hall of Famen potkaisija Morten Andersen sanoi äskettäin tämän potkimisesta NFL:ssä. “90% siitä on henkistä ja viimeiset 10% on henkistä.”

Se on aina ollut olemassa, urheilun henkinen puoli. Mutta vasta äskettäin se on noussut tasolle, jonka kaikki huomaavat.

“Luulen, että meillä kaikilla on loistava ikkuna siihen Tokion ja Simone Bilesin ja sitten varmasti jopa Naomi Osakan kanssa ja vain jakamalla ihmisenä olemisen todellisuuden – että siellä on stressiä, on alamäkipäiviä ja on epäluuloa”, sanoi. Tri Carlin Anderson, Premier Sports Psychology.

Dr. Anderson on Minnesotassa toimiva urheilupsykologi. Hän työskentelee kaikkien kanssa opiskelijaurheilijoista ammattilaisiin ja olympiakilpailijoihin. Tällä hetkellä hän on Pekingissä USA:n curling-joukkueiden kanssa – mukaan lukien kultamitalikippari John Schuster.

“Tämä on hänen viidennen olympialaisensa ja hänellä oli ollut useita olympialaisia, jotka olivat kokeneet heille paljon vastoinkäymisiä, jotka eivät olleet menneet niin kuin hän olisi halunnut”, tohtori Anderson sanoi.

Vuonna 2018 muistamme Team Schusterin kultamitalin voiton, mutta emme nähneet sitä henkistä lujuutta, joka vaadittiin taantumasta voittaakseen kaiken. Schuster sanoi myöhemmin, että rauhallinen hetki perheensä kanssa kilpailujen välillä muutti pelin.

“Kyllä, lopputulos ja voitto ovat tärkeitä, mutta todellisuudessa kyse oli perinnöstä, jonka hän halusi jättää lapsilleen ja pojilleen tarinassa, jonka hän halusi jakaa heidän kanssaan”, sanoi tohtori Anderson. “Ja he olivat siellä peleissä ja se oli hänelle erittäin merkityksellistä.”

Tohtori Anderson on matkustanut Team USA:n kanssa kahdeksan vuotta, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun hän näkee voimakkaan siirtymän kehosta mieleen. “Jopa viime peleistä tähän peliin, se on visuaalisesti näkyvissä. Se on sisällä, se on ympäristössäsi. Tiedän, että voin puhua yhdysvaltalaisten urheilijoiden puolesta. Heillä kaikilla on pääsy vain valtaviin resursseihin, jotka ovat heidän ulottuvillaan, kun he ovat täällä ja jopa kun he ovat kotona, mitä heillä ei ollut aiemmin.

Yhdysvaltain miesten curling-joukkue sijoittui Pekingissä 4. sijalle, vain ujo mitalista. Mutta lauantaina antamassa haastattelussa kippari John Shuster sanoi: “En usko, että se liittyi kullan voittamiseen. Lähestymistavani curling-turnauksiin on nyt se, että nautin prosessista joukkuetovereideni kanssa ja yritän tehdä kaiken mitä voimme tehdä. voi voittaa, eikä elä ja kuole tuloksiin. Se alkoi Korean puolivälissä, ja se on jotain, joka ei ole jättänyt minua, eikä se jätä minua loppuelämääni.”

.

Leave a Comment