NYC:n terveys- ja sairaalajohtajat nimettiin Crainin merkittävien mustien johtajien listalle

Crainin vuoden 2022 luettelo “merkittävistä mustista johtajista” antaa tunnustusta NYC Health + Hospitalsin, Community Caren ja MetroPlusHealthin johtajille

Järjestelmänlaajuiset johtajat, Community Care ja MetroPlus-johtajuudet palkittiin osana Black History Month -tapahtumaa

New York, NY

NYC Health + Hospitals ilmoitti tänään, että seitsemän terveydenhuoltojärjestelmän johtajaa on nimetty Crainin vuoden 2022 “Notable Black Leaders and Executives” -listalle. Jokainen johtaja saa tunnustusta uransa saavutuksista sekä laajasta osallistumisesta yhteisöön.

Crainin New York 2022 merkittävät mustat johtajat ja johtajat:

Macelle Allen, MD
Senior Vice President ja Chief Medical Officer, NYC Health + Hospitals

Gregory J. Calliste, FACHE
Toimitusjohtaja, NYC Health + Hospitals/Woodhull

Natalia Cineas, DNP, RN, NEA-BC, FAAN
Senior Vice President ja Chief Nursing Executive, NYC Health + Hospitals
Osapuheenjohtaja, Equity and Access Council, NYC Health + Hospitals

Nicholas Davis, MD, MS
Vice President ja Chief Population Health Officer, NYC Health + Hospitals

Lesleigh Irish – Underwood
MetroPlusHealthin tuotemerkki- ja ulkosuhdejohtaja

Nicole Jordan-Martin
Toimitusjohtaja, NYC Health + Hospitals/Community Care

Lewis D. Marshall, MS, MD, JD
Lääkäri, NYC Health + Hospitals/Lincoln

“Olen niin ylpeä siitä, kuinka hyvin NYC Health + Hospitals on edustettuna tämän vuoden merkittävien mustien johtajien ja johtajien luettelossa. Julkinen terveydenhuoltojärjestelmämme on sitoutunut monimuotoisuuden ja osallisuuden arvoihin, mikä tarkoittaa sitä, että kaikilla terveydenhuollon tasoilla on ihmisiä, jotka näyttävät potilailtamme ja vierailijoiltamme”, sanoi NYC Health + Hospitalsin toimitusjohtaja Mitchell Katz, MD. ”Kollegani ovat poikkeuksellisia paitsi johtajuutensa vuoksi, myös heidän omistautuneensa palvelunsa vuoksi kaikentaustaisia ​​newyorkilaisia ​​kohtaan. He ovat todellisia roolimalleja, ja NYC Health + Hospitals on onnekas saadessaan heidät.”

”On suuri kunnia saada tunnustusta kollegoiltani täällä NYC Health + Hospitalsissa. Minulla on ollut upea ura, kiitos niille, jotka mentoroivat, opettivat, tukivat ja rohkaisivat minua matkan varrella”, sanoi NYC Health + Hospitals Senior Vice President ja Chief Medical Officer Macelle Allen, MD. “H+H:n minulle antamiin palkintoihin kuuluu ilo työskennellä tämän suuren omaishoitajien perheen kanssa, kunnia huolehtia heikoimmassa asemassa olevista newyorkilaisista ja etuoikeus osallistua seuraavan sukupolven mentorointiin.”

”Olen kunnia, että Crain’s New York tunnusti minut merkittäväksi mustaksi johtajaksi ja johtajaksi saavutusteni ja yhteiskunnallisen panokseni perusteella. Yksi tärkeimmistä tavoitteistani on auttaa onnettomia, erityisesti köyhiä, nälkäisiä ja sairaita sekä auttaa parantamaan heidän elämänlaatuaan ja luomaan mahdollisuuksia menestyä, sanoo tiedotteessa. NYC Health + Hospitals/Woodhull Toimitusjohtaja Gregory J. Calliste, FACHE. ”Terveydenhuollon ammatti on antanut minulle merkittävän panoksen tässä asiassa, ja toivon saavani vielä enemmän aikaan, kun jatkan tämän tavoitteen saavuttamista.

“Olen erittäin kunnia vastaanottaa tämän palkinnon, joka edustaa yli 9 600:ta etulinjan sairaanhoitajaamme ja sairaanhoitajajohtajaamme, joilla on ollut tärkeä rooli maailmanlaajuisen pandemian torjunnassa”, sanoi NYC Health + Hospitalsin varatoimitusjohtaja ja hoitojohtaja Natalia Cineas, DNP, RN, NEA-BC, FAAN. “Järjestelmänä annamme sairaanhoitajille mahdollisuuden puuttua terveyden sosiaalisiin tekijöihin ja lievittää tuhoisia terveyseroja ammatillisten käytäntöjen, laatu- ja turvallisuusaloitteiden avulla. Yhdessä tarjoamme korkealaatuisia terveyspalveluita myötätuntoisesti, arvokkaasti ja kunnioittaen kaikkia.”

”Olen kiitollinen Crain’sille tästä kunniasta ja haluan onnitella muita kunniajäseniä. On todella suuri kunnia saada olla ehdolla ja tunnustettu työstä, josta olen intohimoinen. Johtava väestön terveys NYC Health + Hospitalsissa on antanut minulle mahdollisuuden vaikuttaa terveydenhuoltoon erityisesti pienituloisissa ja monimuotoisissa yhteisöissä tavoilla, joita en koskaan kuvitellut”, sanoi NYC Health + Hospitalsin varapresidentti ja väestöterveysjohtaja Nichola Davis, MD, MS. “Jaan tämän tunnustuksen Population Health -tiimini kanssa, joka jatkuvasti haastaa terveydenhuollon status quon, on valmis työntämään kirjekuoreen, innovoimaan ja pyrkimään varmistamaan, että autamme kaikkia potilaitamme saavuttamaan terveellisemmän elämän. Olen kiitollinen heidän omistautumisestaan ​​ja tuestaan.”

”Olen todella ylpeä, että Crain’s tunnusti minut merkittäväksi mustaksi johtajaksi, sillä se on vahvistus siitä, että olen ollut hyvä taloudenhoitaja koko ajan, aarteen ja lahjakkuuden, mitä vanhemmillani, sisaruksillani, sisaruksillani, siskoillani ja yhteisölläni sijoittanut minuun koko elämäni ja urani ajan, sanoi MetroPlusHealthin brändi- ja ulkosuhdejohtaja Lesleigh “LIU” Irish-Underwood. “Toivon, että tämä tunnustus innostaa mustia naisia ​​kaikkialla omistamaan aitoja supervoimiaan, saavuttamaan tavoitteitaan ja muistamaan aina, että jolle paljon annetaan, vaaditaan paljon enemmän.”

“Tämä Crainin kunnia edistää jatkuvaa sitoutumistani ja palvelukseni varmistaaksemme kattavan, korkealaatuisen, edullisen ja oikeudenmukaisen terveydenhuollon saatavuuden yhteisöillemme”, sanoi NYC Health + Hospitals/Community Care Toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja Nicole Jordan-Martin, MPA. ”Olen kiitollinen tästä tunnustuksesta ja ylpeä saadessani olla mukana edistämässä terveydenhuoltojärjestelmämme tehtävää, visiota ja perintöä tässä suhteessa. Olen myös kiitollinen perheen, ystävien, mentoreiden ja työtovereiden verkostosta, joka inspiroi, haastaa, rohkaisee ja tukee intohimoani vastata yhteisöjemme terveys- ja hyvinvointitarpeisiin.

“Tämän kunnian saaminen kertoo minulle, että olen tehnyt todellisen muutoksen osallistuessani mustien yhteisöön”, sanoi NYC Health + Hospitals / Lincoln Chief Medical Officer Lewis Marshall, MS, MD, JD. ”Intohimoni on ollut parantaa alipalveltujen väriyhteisöjen terveyttä, ja olen tarjonnut hoitoa ja johtajuutta monilla NYC:n alueilla. Minulla on kunnia ja ilo palvella värikkäitä yhteisöjämme.”


Leave a Comment