Reddit-käyttäjät kertoivat tapahtumista, jotka saivat heidät ymmärtämään, että ihmiskunta on tuomittu

R/AskRedditissä reddit-käyttäjä esitti kysymyksen: “Mikä tapahtuma sai sinut ymmärtämään, että ihmiskunta on tuomittu?” Vastauksina on tuhansia kommentteja, ja vastaukset vaihtelevat vähittäiskaupan hulluuden kauhutarinoista kauhistuviin tapahtumiin, kuten maailmansotiin ja kouluampumiseen. Se ei varmastikaan ole iloinen aihe, mutta se on ehdottomasti ajatuksia herättävä. Tutkitaan joitain eniten kannatusta saaneita vastauksia.

Kun astumme jälleen uuteen vuoteen maailmanlaajuisen pandemian parissa, ei ole yllättävää, että COVID-19 oli monien ihmisten mielessä, erityisesti viranomaisten vastaus virukseen ja sitä seurannut raivoava väärä tieto.

Toiset kirjoittivat, että yleisön käyttäytyminen koronaviruksen ensimmäisen puhkeamisen yhteydessä sai heidät ymmärtämään meidän kaiken, mutta väistämättömän. Kun ihmiset tappelevat käytävillä viimeisestä wc-paperipakkauksesta ja toiset arvostelevat suojanaamioita, olemme, kuten eräs kommentoija sanoi, lähempänä hullu Max kuin haluaisimme uskoa. “Sivilisaatio ei ole muuta kuin sivilisaatio, joka erottaa elämän selviytymisestä, ja melkein kaikki pitävät sitä itsestäänselvyytenä”, he kirjoittivat. Vau. Joo.

Toinen reddittori herätti paljon sydäntäsärkeviä reaktioita ja yhteisymmärrystä, kun he keskustelivat vuoden 2012 kouluampumisesta Sandy Hookissa, CT:ssä heidän käännekohtanaan ihmiskunnan suhteen. Sandy Hookin peruskoulussa kuoli 26 ihmistä, joista kaksikymmentä oli 6-7-vuotiaita lapsia. Tämä tapahtuma ei ollut vain käsittämättömän traaginen, mutta se ei onnistunut liikuttamaan asehallintaa Yhdysvalloissa. Alex Jonesin kaltaiset törkeät roistot käyttivät tragediaa hyväkseen omaksi edukseen ja saivat nuorten uhrien vanhempia ahdistelemaan vuosia.

Maailmanlaajuisesti useat ihmiset mainitsivat ilmastonmuutoksen uhan (ja siihen liittyvien toimien puutteen) sekä tekemämme ympäristön realiteetit.

Tietysti uskon menettäminen ihmiskuntaan voidaan kokea hyvin lähellä kotia ja hyvin nuorena.

Ja joskus ympärilläsi olevien ihmisten “arkipäiväinen” käyttäytyminen toimii oljena, joka katkaisee kamelin selän. Melko moni kommentoija jakoi kasvot kynsiä aiheuttavia kokemuksiaan työskentelystä vähittäiskaupassa ja tukitehtävissä.

Muistatko, mikä sai sinut ensin ymmärtämään, että olemme lajina tuomittuja? Olin jo erittäin skeptinen mahdollisuuksiimme nähden, mutta luulen, että Donald Trumpin valinta ja hänen koko presidenttikautensa tyrmäsi sen minulle.

Jos olet yrittänyt valkaista tätä tapausta muististasi, muistutus siitä, että tämä oli Yhdysvaltain presidentin televisiossa antama lausunto:

Vai oletko kuin alla oleva reddit-käyttäjä, joka kysyy tämän kysymyksen käänteistä: Mitä ei saako sinut ajattelemaan, että olemme kusessa? Onko meillä lunastavia piirteitä, ihmiset? Kuinka voimme torjua näennäisesti väistämätöntä apokalypsia?

(redditin kautta, kuva: iStock/Getty Images Plus)

– Mary Suella on tiukka kommenttipolitiikka, joka kieltää, mutta ei rajoitu, henkilökohtaiset loukkaukset kuka tahansavihapuhetta ja trollausta.

Onko sinulla vinkki, jonka meidän pitäisi tietää? [email protected]

.

Leave a Comment