Scotiabank tekee yhteistyötä Habitat for Humanity Canadan kanssa vahvistaakseen nuorisoa tarjoamalla arvokkaita kaupankäynti- ja elämäntaitoja

ScotiaRISE:n kautta pankki on tukenut lähes 200 hyväntekeväisyysjärjestöä ja ottanut käyttöön 26 miljoonaa dollaria yhteisösijoituksissa maailmanlaajuisesti ensimmäisenä vuonna

TORONTO, helmikuuta 22, 2022 /CNW/ – Scotiabank ilmoitti tänään lahjoittaneensa 900 000 dollaria Habitat for Humanity Kanadan Jokainen nuorisoaloitekansallinen ohjelma, joka tarjoaa työkokemusta nuorille, myös riskiryhmiin kuuluville nuorille, osana pankin sitoumusta poistaa aliedustettujen ryhmien uralla etenemisen esteitä.

Scotiabankin logo (CNW Group/Scotiabank) (CNW Group/Scotiabank)

Napsauta tätä nähdäksesi, kuinka Habitat Canada poistaa esteitä nuorten uralla etenemiseltä eri puolilla maata ja auttaa samalla täyttämään aukon ammattitaitoisten kaupan työntekijöiden joukossa.

Scotiabankin lahja auttaa Habitat for Humanity Canadaa (Habitat Canada) saamaan enemmän nuoria, mukaan lukien riskiryhmiin kuuluvia ja alkuperäiskansojen nuoria, saamaan käytännön koulutusta ja kokemusta taitojen kehittämisestä. Habitat Kanadan Jokainen nuorisoaloite tarjoaa nuorille mielekkäitä ja ei-perinteisiä koulutuskokemuksia ja auttaa heitä pääsemään ammattitaitoisille ammateille, joihin heillä ei muuten olisi pääsyä. Ohjelman osallistujille annetaan mahdollisuus oppia taitoja, kun he auttavat rakentamaan koteja perheille, jotka tarvitsevat kunnollista ja kohtuuhintaista asuntoa eri puolilla maata. Paikallisia elinympäristöjä poikki Kanada tarjota tehokkaita ohjelmia yhteistyössä nuorisotyöryhmien, rakennusalan yhdistysten, paikallisten koulujen ja Red Seal -kauppiaiden sertifiointiohjelmien kanssa.

“Scotiabankin antelias tuki Every Youth Initiativelle auttaa meitä laajentamaan tätä ohjelmaa Kanada tavoittaa enemmän nuoria, jotka hyötyvät todellisten taitojen oppimisesta Habitat-rakennustyömaalla tai Habitat ReStoressa”, sanoo Julia Deans, Habitat Canadan toimitusjohtaja. “Nuorilla ei ole vain mahdollisuutta opiskella ammatteja, vaan myös taitoja, kuten tiimityöskentelyä, viestintää ja ajanhallintaa – taitoja, jotka valmistavat heitä menestymään paremmin elämässä.”

Scotiabankin kumppanuus Habitat Canadan kanssa on aloite ScotiaRISEssa, pankin 10-vuotisessa 500 miljoonan dollarin aloitteessa, jonka tavoitteena on edistää heikossa asemassa olevien ryhmien taloudellista joustavuutta.

“Olemme ylpeitä voidessamme tukea Habitat for Humanity Canadaa auttamalla tarjoamaan elämää muuttavia koulutuskokemuksia nuorille”, sanoo Meigan Terry, Senior Vice President ja Chief Social Impact, Sustainability and Communication Officer Scotiabankissa. “Nuorten saaminen mukaan arvokkaisiin työkokemuksiin auttaa kehittämään tärkeitä perustaitoja ja arvoja ja motivoi heitä luomaan mielekästä uraa.”

ScotiaRISE:n kautta Scotiabank tekee yhteistyötä ohjelmien ja organisaatioiden kanssa, jotka tarjoavat ihmisten tarvitsemia työkaluja parantaakseen koulutus- ja työllistymisnäkymiään, sopeutuakseen muuttuviin olosuhteisiin ja lisätäkseen taloudellisen menestyksen todennäköisyyttä.

ScotiaRISE on tähän mennessä tukenut lähes 200 hyväntekeväisyysjärjestöä maailmanlaajuisesti ja ylittänyt ensimmäisen vuoden tavoitteensa 26 miljoonaa dollaria käytetään yhteisön investointeihin.

Lisätietoja ScotiaRISE:stä ja Scotiabankin sitoutumisesta monimuotoisuuteen ja osallistamiseen on osoitteessa https://www.scotiabank.com/ca/en/about/our-company/diversity-and-inclusion.html

Tietoja Scotiabankista
Scotiabank on johtava pankki Amerikassa. Tavoitteemme ohjaamana: “jokaiseen tulevaisuuteen” autamme asiakkaitamme, heidän perheitään ja yhteisöjään menestymään laajan valikoiman neuvoja, tuotteita ja palveluita, mukaan lukien henkilö- ja liikepankkitoiminta, varallisuudenhoito ja private banking, yritys- ja investointipankkitoiminta. ja pääomamarkkinat. Scotiabank käy kauppaa Toronton pörssissä (TSX: BNS) ja New Yorkin pörssissä (NYSE: BNS) noin 90 000 työntekijän tiimillä ja noin 1,2 biljoonan dollarin (31. lokakuuta 2021) varallisuudella. Lisätietoja saat osoitteesta http://www.scotiabank.com ja seuraa meitä Twitterissä @ScotiabankViews.

Tietoja Habitat for Humanity Kanadasta:
Vuonna 1985 perustettu Habitat for Humanity Canada on kansallinen hyväntekeväisyysjärjestö, joka työskentelee kohti maailmaa, jossa jokaisella on kunnollinen ja edullinen kotipaikka. Habitat for Humanity tuo yhteisöjä yhteen auttaakseen perheitä rakentamaan vahvuutta, vakautta ja itsenäisyyden kautta kohtuuhintaista kodin omistus. Vapaaehtoisten, Habitat-asuntojen omistajien ja 50 paikallisen Habitatin avulla, jotka työskentelevät joka maakunnassa ja alueella, tarjoamme vankan perustan paremmalle, terveellisemmälle elämälle Kanada ja ympäri maailmaa. Habitat for Humanity Canada on Habitat for Humanity Internationalin jäsen, joka perustettiin vuonna 1976 ja on kasvanut johtavaksi maailmanlaajuiseksi voittoa tavoittelemattomaksi järjestöksi yli 70 maassa. Lisätietoja on osoitteessa www.habitat.ca.

LÄHTEET Cotiabank

Lainata

Lainata

Katso alkuperäinen sisältö ladataksesi multimedian: http://www.newswire.ca/en/releases/archive/February2022/22/c7730.html

Leave a Comment