Sydänkohtaukset voivat olla vaaraksi terveydelle ja taskukirjallesi

SPRINGFIELD, Mo. (KY3) – Kaikki tietävät, että sydänkohtaukset voivat olla vakava vaara elämällesi.

Mutta ne voivat myös olla katastrofaalisia myös taloudelliselle elämällesi.

National Business Group on Healthin tutkimusten mukaan vakavan sydänkohtauksen keskimääräiset kokonaiskustannukset voivat olla jopa miljoona dollaria, kun otetaan huomioon sairaalakulujen lisäksi lääkkeet, seurantalääkärikäynnit ja mahdollinen palkanmenetys. .

Vähemmän vakavan sydänkohtauksen keskihinta on 760 000 dollaria. Ja jos jaat nämä luvut 20 vuoden maksuille, se on edelleen 50 000 dollaria vuodessa vakavasta sydänkohtauksesta ja 38 000 dollaria vuodessa vähemmän vakavasta sydänkohtauksesta.

“Jos olet hyvin suojattu hyvällä vakuutuksen maksajalla, ei ole liikaa huolia”, sanoi Mercyn kardiologi tohtori David Cochran. “Mutta jos ei, sillä voi olla todella suuri vaikutus säästöihisi.”

“Et halua saada sydänkohtausta, kun näet kuukausittaiset laskusi”, sanoi Mark Gardner, Retire Well Dallasin, varainhoitoyhtiön, puheenjohtaja.

Siksi rahoitussuunnittelijat varoittavat sinua, että varsinkin ikääntyessäsi sinun on varmistettava, että olet varautunut odottamattomiin säästö- ja eläketileillesi kohdistuviin uhkiin.

“Kuinka paljon tarvitset elämiseen kuukaudessa? Arvaa mitä? Useimmat ihmiset eivät edes tiedä, Gardner sanoi. ”Jos eivät suunnittele, he eivät vaarantaneet vain itseään, vaan myös perheensä. Kysyn pariskunnilta minä viikonpäivänä he käyttävät eniten rahaa. Saan kaikenlaisia ​​vastauksia, mutta oikea vastaus on joka päivä. Jos et budjetoi, se voi maksaa sinulle paljon rahaa. Joten aivan kuten terveytesi, sinun on tarkistettava taloutesi. Ja kun olet eläkkeellä, budjettisi on yleensä noin 75 prosenttia normaalista kuukausittaisesta tarpeestasi, kun olit työssä, koska sinulla ei ole paljon samoja yleiskustannuksia.

Gardner huomautti myös, että naiset elävät miehiä 6-8 vuotta vanhemmaksi ja että terveydenhuoltokustannukset jatkavat nousuaan.

“Kun naiset ovat yksin, he maksavat elämänsä aikana noin neljännesmiljoona dollaria enemmän hoitokuluistaan”, hän sanoi.

Toisaalta, aivan kuten sinun on investoitava aikaa taloudellisen tilanteen määrittämiseen, sinun on myös investoitava aikaa sydämesi terveyteen.

“Se on eräänlainen eläkesuunnitelman kehittäminen”, sanoi CoxHealth-kardiologian PA Marc Reitzner. “Et halua odottaa aivan loppuun asti. Mitä nopeammin aloitat, sitä enemmän hyötyä saat siitä. Sinun on aina löydettävä tapa sisällyttää toimintaa elämääsi. Näen toimistollamme potilaita, jotka ovat 90-vuotiaita ja vaikka heillä on sydänongelmia, he ovat aktiivisempia kuin jotkut 60-vuotiaistani. Ja he kertovat minulle, että he kävelevät joka ikinen päivä. Sinun on varattava siihen aikaa.”

“Luulen, että kun olet nuorempi, otat sen todennäköisesti liian itsestäänselvyytenä”, Cochran lisäsi. “Kuulen jatkuvasti potilaita, jotka sanovat olevansa paremmassa kunnossa kuin 30- ja 40-vuotiaina, mutta heidän oli opittava se kantapään kautta.”

Joten riippumatta iästäsi, sinun on vältettävä riskitekijöitä.

“Näitä riskitekijöitä ovat tupakointi, korkea verenpaine, diabetes ja korkea kolesteroli”, Reitzner sanoi.

Muista myös, että jo nuorempana asetat pohjan sille, kuinka terve olet myöhemmin elämässäsi.

“Kun verensokerisi ja verenpaineesi nousevat, alat jo muuttaa valtimoissasi tapahtuvan fysiologiaa ja patologiaa”, Cochran selitti. “Meidän on todella tehtävä parempaa työtä opetellaksemme ihmisiä syömään terveellisesti jo lapsuudesta lähtien, koska on helpompi pysyä asian päällä, kun he pääsevät 20-30-vuotiaiksi. Kun pääset lihavuusalueelle, on paljon vaikeampaa tehdä näitä muutoksia.

“Uskon, että se on yksi terveydenhuollon huonoista puolista, että potilaat voivat hallita fyysisesti tuloksiaan”, Reitzer lisäsi. “He voivat ottaa tämän omakseen.”

Toinen tapa omistautua on käydä lääkärintarkastuksissa, kuten sepelvaltimon kalsiumin terveystarkastuksessa.

“Se määrittää, mikä on heidän tuleva riskinsä sepelvaltimotapahtumalle”, Cochran sanoi. “Ei ole kohtuutonta, että potilaat, joilla on sukuhistoriaa tai muita riskitekijöitä, saavat sen (seulonta) ennen 40 vuoden ikää. Mutta ei ole asetettu ikää, milloin sinun pitäisi aloittaa.”

Jos haluat ilmoittaa korjauksesta tai kirjoitusvirheestä, lähetä sähköpostia digitalnews@ky3.com

Tekijänoikeus 2022 KY3. Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment