23 % terveydenhuoltoalan työntekijöistä todennäköisesti lähtee teollisuudesta pian: kysely

helmikuuta 23.2.2022 – Amerikkalaiset terveydenhuollon työntekijät ovat pysyneet kestävinä pandemian aikana, mutta he tuntevat jatkuvan jännityksen. Uuden kyselyn mukaan 23 prosenttia sanoi, että he todennäköisesti jättävät alan lähitulevaisuudessa.

Noin puolet kyselyyn vastanneista alkaen USA tänään/Ipsos ilmoitti olevansa “palanut”, 43% sanoi olevansa “levoton” ja 21% sanoi olevansa “vihainen” politiikasta ja potilaiden ja perheiden hyväksikäytöstä.

“Yritämme auttaa ihmisiä täällä, ja meitä kohdellaan sanallisesti ja fyysisesti sen vuoksi”, kyselyyn vastannut kalifornialainen sairaanhoitaja Sarah Fried kertoi. USA tänään jatkohaastattelussa.

“Tämän pandemian alussa ihmiset taputtivat meille ja kutsuivat meitä sankareiksi”, hän sanoi. “Ja mitä sille tapahtui? Mitä heille tapahtui, kun he arvostivat sairaanhoitajien tekemistä?”

Kysely tehtiin helmikuussa. 9–16 Yhdysvaltain terveydenhuoltoalan 1 170 aikuisen joukossa, mukaan lukien lääkärit, sairaanhoitajat, ensihoitajat, terapeutit, kotiterveysavustajat, hammaslääkärit ja muut lääketieteen ammattilaiset.

Suurin osa työntekijöistä ilmoitti edelleen olevansa tyytyväisiä työhönsä, vaikka tämä optimismi on hiipunut jonkin verran vuoden 2021 alun jälkeen, jolloin COVID-19-rokotteen käyttöönotto oli käynnissä. Noin 80 % tuoreeseen kyselyyn osallistuneista sanoi olevansa jonkin verran tai erittäin tyytyväisiä nykyiseen työhönsä, mikä on pienempi kuin Kaiser Family Foundationin huhtikuussa 2021 tekemässä kyselyssä 89 %.Washington Post.

Suurin osa terveydenhuollon työntekijöistä ilmoitti olevansa “toiveikas” (59 %), “motivoitunut” (59 %) tai “optimistinen” (56 %). Mutta “toiveikas” on laskenut 76 prosentista ja “optimistinen” 67 prosentista viime vuoteen verrattuna.

Jos he voisivat valita ammatin uudelleen, noin 16% oli eri mieltä väitteestä “Päättäisin silti mennä terveydenhuoltoon”, ja 18% sanoi, etteivät tienneet, mitä mieltä he olivat siitä.

”Pandemia on itse asiassa saanut minut ymmärtämään, kuinka tärkeä tämä ura on ja kuinka minulla todella on vaikutusta. Rakastan sitä edelleen, Massachusettsissa työskentelevä mielenterveysneuvoja Christina Rosa kertoi USA tänään.

Pandemian aikana noin 66 % vastaajista ilmoitti hoitaneensa COVID-19-potilasta, mikä nousi 84 prosenttiin sairaanhoitajista ja 86 prosenttiin sairaalatyöntekijöistä. Heistä 47 % ilmoitti, että heistä potilas oli kuollut COVID-19:ään, mukaan lukien 53 % sairaanhoitajista ja 55 % sairaalatyöntekijöistä.

Lisäksi 81 % COVID-19-potilaita hoitaneista on hoitanut rokottamattomia potilaita. Heistä 67 % sanoi, että heidän potilaansa suhtautuivat edelleen skeptisesti COVID-19-rokotteisiin, ja 38 % sanoi, että jotkut potilaat pahoittelivat sitä, että he eivät saaneet rokotetta. Tämän lisäksi 26 % sanoi, että rokottamattomat potilaat pyysivät todisteettomia hoitoja, ja 30 % sanoi, että potilas tai perhe kritisoi saamaansa hoitoa.

Koronavirukseen liittyvän politiikan suhteen useimmat terveydenhuollossa työskentelevät amerikkalaiset ilmaisivat skeptisisyyden tai kritiikin kansakunnan pandemian käsittelyyn. Noin 39 prosenttia oli samaa mieltä siitä, että Yhdysvaltain terveydenhuoltojärjestelmä on “romahduksen partaalla”.

Vain 21 % sanoi, että pandemia on suurimmaksi osaksi tai kokonaan hallinnassa. Noin 61 % uskoo, että amerikkalaiset eivät ryhdy riittäviin varotoimiin koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Terveydenhuollon työntekijät suhtautuivat CDC:hen hieman myönteisesti (54 % hyväksyy, 34 % hylkää), jakaantuivat Bidenin hallintoon (41 % hyväksyy, 40 % hylkää) ja kritisoivat uutismediaa (20 % hyväksyy, 61 %). ei hyväksy) ja amerikkalainen yleisö (18 % hyväksyy, 68 % ei hyväksy).

Yleisesti ottaen terveydenhuollon työntekijät tukevat kansanterveysponnisteluja. Noin 85 % selkämitat tarjoavat N95-naamarit ja 83 % selkämitat, jotka tarjoavat COVID-19-testejä.

.

Leave a Comment