5 miljoonan dollarin liittovaltion apuraha auttaa perustamaan innovatiivisen yhteisöllisen käyttäytymisterveysohjelman NYU Langonessa

COVID-19-pandemian aiheuttamien mielenterveyshaasteiden jyrkän kasvun vuoksi innovatiivinen yhteisöpohjainen käyttäytymisterveysohjelma tuo uusia vertaisohjauksen, etäterveyden, edistyneen psykiatrisen hoidon ja varhaisen puuttumisen ohjelmia nuorille ja nuorille. nuoria aikuisia Kaakkois-Brooklyniin.

Uusi EnTRy-ohjelma, nimeltään Enhanced Treatment and Recovery, on osa NYU Langonen perheterveyskeskusten avohoitopsykiatriaohjelmaa, ja sen mahdollistaa ennennäkemättömän suuri 5 miljoonan dollarin liittovaltion apuraha Substance Abuse and Mental Health Services Administrationilta (SAMSHA).

Työskentelemme väestön kanssa, joka on kärsinyt pandemiasta erityisen ankarasti, ja otamme yhteyttä suoraan ihmisiin yhdistääksemme heidät klinikkaan ja yhteisöorganisaatioihin. EnTRy keskittyy potilaille, joilla on vakavia mielenterveysongelmia, kuten kaksisuuntainen mielialahäiriö, psykoosi ja skitsofrenia. Ohjelmassa kiinnitetään erityistä huomiota työttömyyden, epävakaan asumisen ja digitaalisen lukutaidon puutteen ongelmiin, jotka voivat pitää potilaat huonon mielenterveyden kierteessä.”

Hunter L. McQuistion, MD, EnTRyn lääketieteen johtaja ja psykiatrian kliininen professori NYU Grossman School of Medicinessa

Tri. McQuistionin pitkä ura psykiatrina akateemisissa lääketieteellisissä keskuksissa ja julkisessa terveydenhuollossa sisältää tieteellisen keskittymisen yhteisön käyttäytymisterveyteen, kodittomuuteen, sosiaalisiin eroihin ja mielenterveyden sosiaalisiin tekijöihin.

Hän liittyi äskettäin NYU Langonen perheterveyskeskuksiin valvomaan kliinisesti ohjelmaa, sillä hän on aiemmin hoitanut potilaita NYU Langonen toimipisteissä Manhattanilla. Hän on myös aiemmin toiminut johtavissa tehtävissä psykiatriassa NYC Health + Hospitals/Gotham Healthin kuvernöörissä ja Mount Sinai Health Systemissä.

Luodaan ainutlaatuisia yhteyksiä klinikan ja potilaan välille

Ohjelmalle tärkeitä ovat yhteisön navigaattorit, jotka jakavat kulttuuri- ja kielitaustansa palveluita tarvitsevien Sunset Park -alueen asukkaiden kanssa, joista monet ovat latinalaisamerikkalaisia, aasialaisia ​​ja arabialaisia. Vertaisasiantuntijat, jotka ovat itse saaneet hoitoa vastaavista mielenterveysongelmista, saavat erityiskoulutusta ollakseen osa hoitotiimiä. Molemmat roolit auttavat luomaan luottamusta ja varmistamaan hoidon jatkuvuuden – usein esteitä tämän potilasryhmän menestykselle.

NYU Langonen perheterveyskeskukset lisäävät myös kliinistä ja hallinnollista henkilökuntaa sekä vertaisasiantuntijoita hoitamaan 12-vuotiaita ja sitä vanhempia henkilöitä, joilla on vakavia mielenterveyssairauksia. Kolme uutta psykiatria mahdollistaa enemmän hoitoa espanjaksi, mandariiniksi ja kantoniksi ja laajentaa palveluja ylä- ja lukiopotilaille.

“Varhainen puuttuminen on tärkeää nuorille, kun ensimmäiset merkit mielenterveydestä voivat ilmaantua”, sanoo Jon J. Marrelli, PsyD, EnTRyn johtaja ja NYU Langonen perheterveyskeskusten käyttäytymisterveyden ja perushoidon integroinnin johtaja. EnTRy-ohjelma tarjoaa nuorille toipumisvalmentajan, joka auttaa koulutuksen ja työllistymisen ohjauksessa. “Kohdennettu tuki koulunkäyntiin tai työelämässä pysymiseen on kriittinen osa nuoren mielenterveyden toipumista”, hän selittää.

Mielenterveysongelmat, hoidon tarve ja päihteiden väärinkäyttö kasvavat Brooklynissa

Vaikka NYU Langonen psykiatrisen poliklinikan perheterveyskeskukset ovat olleet toiminnassa 5 vuosikymmentä, siellä asiantuntijat ovat nähneet potilaiden palvelujen kysynnän kasvaneen lähes 30 prosenttia viimeisen kahden vuoden aikana pandemian seurauksena. Etäterveyden lisääntynyt hyväksyntä on auttanut vastaamaan mielenterveydenhuollon kysyntään, mutta ne, joilla ei ole digitaalisia työkaluja ja taitoja, ovat vaikeuksissa. Henkilökohtainen sisäänkirjautuminen ja yhteydenotto älytableteilla ovat osa EnTRy-lähestymistapaa potilaskontaktin ylläpitämiseksi.

“On ollut joukko mielenterveyskriisissä olevia ihmisiä, jotka ovat kääntyneet huumeisiin ja alkoholiin, mikä vain pahentaa taustalla olevia terveysongelmia”, tohtori Marrelli sanoo. “Ihmiset kokevat myös suurempaa surua, traumaa, ahdistusta ja sosiaalista eristäytymistä, mikä saa heidät vaipumaan vakavampiin psykiatrisiin sairauksiin.”

Vastatakseen tähän lisääntyvään tarpeeseen NYU Langonen perheterveyskeskukset hakivat viime vuonna SAMSHA-apurahaa, jota tarjottiin kansallisesti liittovaltion päteville yhteisön terveyskeskuksille, jotka toimivat vähemmistö- ja taloudellisesti heikommassa asemassa olevissa yhteisöissä, joihin COVID-19 vaikuttaa vakavasti ja jotka käsittelevät yhä enemmän vakavia tapauksia. mielisairaus. Tämä NYU Langonen perheterveyskeskuksille myönnetty 5 miljoonan dollarin apuraha on 20 kertaa suurempi kuin aiempi SAMSHA-rahoitus.

“Luottamus on niin tärkeä hänen ohjelmansa menestykselle, minkä vuoksi tämä ohjelma sopii täydellisesti perheterveyskeskuksiin”, sanoo Larry K. McReynolds, NYU Langonen perheterveyskeskusten johtaja. “SAMSHA-apuraha ja uusi EnTRy-ohjelma synkronoivat ja laajentavat rooliamme yhteisön terveyskeskuksena, ja se antaa meille mahdollisuuden tehdä enemmän siellä, missä tarve on suuri ja missä olemme jo parantamassa potilaita.”

Potilaiden joukossa ovat NYU Langonen perheterveyskeskusten kautta jo hoidossa olevat sekä 150 lisähenkilöä, jotka saavuttavat 1 000 henkilön tapausmäärän seuraavan kahden vuoden aikana.

.

Leave a Comment