Alusta, joka mahdollistaa kaupankäynnin urheilutapahtumissa, jotka julkaistaan ​​Louisianassa ensi vuonna | Liiketoimintaa

Yritys, joka käynnistää alustan, jonka avulla ihmiset voivat käydä kauppaa urheilutapahtumien osuuksilla, aikoo aloittaa palvelunsa tarjoamisen Louisianassa vuonna 2023.

Sporttrade sanoi, että sen kumppanuus Penn National Gamingin kanssa mahdollistaa yrityksen pääsyn osavaltioon, kunnes Louisiana Gaming Control Board on hyväksynyt sen. Alusta toimii samojen valtion säännösten alaisena kuin mobiilivedonlyönti, joten ihmiset eivät voi osallistua, jos he ovat seurakunnassa, joka ei hyväksynyt vedonlyöntiä vuonna 2020.

Philadelphiassa toimivan Sporttraden toimitusjohtaja ja perustaja Alex Kane sanoi, että alusta toimii kuten Robinhood tai Coinbase, mutta osallistujat ostavat ja myyvät kiinnostusta peleihin osakkeiden tai kryptovaluuttojen sijaan.

Jos LSU:lla on esimerkiksi 25 %:n mahdollisuus voittaa Alabama jalkapallo-ottelussa, asiakkaat voivat investoida lopputulokseen ja muuttaa asemaansa sen mukaan, miten Tigersin odotetaan tekevän. Jos LSU:n voittomahdollisuudet putoavat noin 20 prosenttiin ennen aloitusta, asiakas voi ostaa lisää osakkeita. Ja jos Tigers menestyy pelissä ja nostaa voittotodennäköisyytensä jopa 60 %:iin, he voivat myydä osan tai kaikki kiinnostuksensa.

“Tärkeintä on, että sinulla on live-positioita, joilla on live-arvoa”, Kane sanoi. “Olet rakentamassa portfoliota ja tarkistat ja seuraat sitä livenä.”

Sporttraden on määrä lanseerata New Jerseyssä vuoden puolivälissä, ja Coloradon odotetaan seuraavan tiiviisti.

Lähetämme sinulle päivän tärkeimmät uutisotsikot kahdesti päivässä. Rekisteröidy tänään.

Vaikka Yhdysvalloissa ei vielä ole urheilupörssiä, Kane sanoi, että vastaavat järjestelmät ovat käytössä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Siellä vedonlyönti pörsseissä muodostaa 7–10 % panostetusta kokonaissummasta.

Kane sanoi odottavansa urheilupörssien osuuden kasvavan Yhdysvaltain markkinoista, koska ihmiset tuntevat päiväkaupan ja pörssin.

“Uskon, että vaihdollamme panostettu summa on suhteettoman korkeampi kuin perinteisessä urheiluvedonlyönnissä, koska voit vaihtaa sisään ja ulos pelin aikana”, Kane sanoi. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden venyttää rahojaan pidemmälle.

Kun Sporttrade lanseerataan Louisianassa ensi vuonna, suunnitelmana on antaa asiakkaiden ottamaan linjan mukaisia ​​paikkoja ammattilais- ja college-jalkapallopeleissä, ammatti- ja collegekoripalloissa, Major League Baseballissa ja ammattigolfissa. Kun palvelu kasvaa ja yhä useammat asiakkaat tulevat verkkoon, tarjotaan tulevaisuuden vetoja, kuten panoksen ottaminen siitä, kuinka monta peliä joukkue voittaa, ja potkurivetoja, jotka kiinnostavat pelaajan suoritusta.

Kane sanoi, että kapea fokus tekee vaihdosta likvidimmän keskittämällä toiminnan suosittuihin tapahtumiin.

.

Leave a Comment