Arizonan osavaltion presidentti yrittää vapauttaa Herm Edwardsin väärinkäytöksistä, mikä hämmentää monia urheilussa

TEMPE, Ariz. – Arizonan osavaltion presidentti Michael Crow näytti vapauttavan valmentaja Herm Edwardsin väärinkäytöksistä keskiviikkona kesken meneillään olevan NCAA:n tutkinnan raportoiduista vakavista rekrytointirikkomuksista.

“Nämä eivät ole asioita, joissa hän oli mukana”, Crow sanoi Arizona Sports 98.7 FM -kanavalle.

Lausunto on paljastavin Edwardsin työstä sitten Arizonan osavaltion skandaalin puhkeamisen kesäkuussa 2021.

Alkuperäisten raporttien mukaan sekä ASU:lle että NCAA:lle oli lähetetty “asiakirja”, joka sisältää yksityiskohtaiset todisteet ohjelmasta, joka toi värvättyjä NCAA:n pidennetyn kuolleisuuden aikana COVID-19:n vuoksi. Asiakirjaan kuuluvien kohteiden joukossa on valokuva, joka näyttää näyttävän Edwardsin johtavan 100 parasta rekrytointia ASU:n painohuoneessa Yahoo Sportsin mukaan.

247Sportsin Chris Karpman raportoi lisäksi, että Edwardsin tiedetään tavanneen lukuisia tulevaisuudennäkymiä sekä kampuksella että sen ulkopuolella kontaktittoman ajanjakson aikana.

Crow’n väitteistä huolimatta Edwards itse osallistui kokouksiin värvättyjen kanssa ASU:n kampuksella ja kampuksen ulkopuolella, mukaan lukien vuokra-asunnossa Paradise Valleyssa, joka oli turvattu nimenomaan rekrytointia varten, 14 kuukauden aikana, jolloin se ei ollut sallittua. pandemiasta kertoi Sun Devil Sourcelle kolme henkilöä, joilla oli suora tieto tapaamisista.

Crow’lta ei kysytty näistä raporteista hänen radioesiintymisensä aikana. Hän kertoi CBS Sportsille, ettei kommentoi enempää tässä vaiheessa.

Elokuusta lähtien viisi Arizonan osavaltion apuvalmentajaa on joko eronnut, lähtenyt muihin tehtäviin tai irtisanottu. Viime viikolla pelinrakentaja Jayden Daniels siirtyi sen jälkeen, kun alustavat viitteet olivat hänen jäävän ohjelmaan.

Yliopistojalkapallolähteet eri puolilla maata, joihin CBS Sports on ottanut yhteyttä, ovat epäuskoisia, että Edwards on selvinnyt, vaikka hänen valmennushenkilöstönsä on perattu.

Radiohaastattelussa isäntä Dan Bickley kysyi Crowlta, miksi Edwardsilla on edelleen työpaikkansa.

“Valmentaja Edwards on tehnyt erinomaista työtä päivittääkseen ohjelmaamme”, Crow sanoi. “Meillä on tämä törmäys ihmisten kanssa, jotka ovat päättäneet olla noudattamatta rekrytointia koskevia sääntöjä. Tarkastelemme, kuinka voimme tehdä parannuksia. … Valmentaja Edwards on vastuussa kaikkien ihmistensä toimista. Mutta nämä eivät ole asioita, joita hän pyysi heitä tekemään. Näihin hän ei ollut osallinen.”

Crow lisäsi, että tapauksen ratkaisu saattaa olla 10-12 kuukauden päässä.

Kuollut jakso alkoi vuonna 2020 COVID-19-pandemian vuoksi ja kesti yli vuoden 1.6.2021 asti. Se oli turhautumista monille valmentajille, jotka eivät päässeet tapaamaan värvättyjä kasvokkain. Suurin osa kuitenkin noudatti sääntöä pandemian aikana. Tennessee on myös tutkittavana väitetyistä rikkomuksista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Arizonan osavaltion väitetyt syyt.

CBS Sports päätti, että NCAA on haastatellut ASU:n värvättyjä ainakin elokuusta lähtien tarinan puhkeamisen jälkeen.

Vaikka koulu väittääkin, että Edwards ei tiennyt, että värvättyjen tapaaminen oli sääntöjen vastaista, NCAA voisi silti väittää, että hän rikkoi valmentajan vastuuta lain mukaan (11.1.1). Säännössä todetaan, että päävalmentajan “oletetaan olevan vastuussa” apuvalmentajansa toimista ja hän on vastuussa “säännöstenmukaisen ilmapiirin edistämisestä”.

Viimeisten kahden päivän aikana Arizona Sports 98.7 FM on kysynyt tutkimuksesta Edwardsilta, Crowlta ja Arizona Staten urheilujohtajalta Ray Andersonilta. Kaikki NCAA:n tutkimuksesta julkisesti paljastetut tiedot voivat olla luottamuksellisuusmenettelyjen vastaisia.

“NCAA-prosessi on täällä hallinnassa; me emme hallitse sitä”, Anderson sanoi. “Se voi olla jäätikköä millä tahansa standardilla. … Meidän on oltava kärsivällisiä tarpeen mukaan. Aiomme tehdä sen ennen kuin teemme lopullisia päätöksiä ohjelmastamme, kuka sitä johtaa.

“Minä varmasti henkilökohtaisesti. En usko, että kiire tuomitsemiseen on oikeutettua tässä tapauksessa ASU:ssa.”

Leave a Comment