Kind at Heart tekee yhteistyötä Habitat for Humanityn kanssa

Kind at Heart Ministries teki yhteistyötä Benton Countyn Habitat for Humanityn kanssa auttaakseen vanhempia pariskuntaa säilyttämään itsenäisyytensä.

Kumppanuus on pilottiohjelma, jonka kaksi organisaatiota yrittävät käynnistää kokopäiväisesti Kind at Heartin perustajan Wayne Thomasin mukaan. Nämä kaksi organisaatiota yhdistäisivät ikääntyneiden kylpyhuoneet helpommin saavutettaviksi ja helpommin käytettäväksi, Thomas sanoi.

Viime vuonna Thomas otti yhteyttä Habitat for Humanityyn kertoakseen heille mahdollisuuksista auttaa eläkeläisiä Siloam Springsissä, hän sanoi.

Thomas oli yhteydessä pääjohtaja Cindy Acreeen, joka tuli Siloam Springsiin ja kertoi Thomasille, että tämä oli jotain, mitä hän on aina halunnut tehdä Habitatin kanssa, Thomas sanoi.

Yhtymisen jälkeen kaksi organisaatiota sitoutuivat tekemään viisi kylpyhuonetta, Thomas sanoi. Kind at Heart ja Habitat for Humanity aloittivat työnsä Ken ja Linda McCaslandin kylpyhuoneessa.

McCaslandit ovat ikääntyvä pariskunta Siloam Springsissä. Ken McCaslandilla on huonot polvet, hän sanoi. Lindan vaimo kärsii multippeliskleroosista ja huonosta selästä, Ken McCasland sanoi. Uuden kylpyhuoneen hinnaksi arvioitiin 5 000 dollaria, Thomas sanoi.

“He ovat olleet meille siunaus”, Ken McCasland sanoi. “Voin astua sisään murehtimatta putoamisesta, koska minulla on baari. Linda pitää jakkaraa suihkussa, jotta hän voi istua alas ja (uida) käsisauvalla.”

Molempien organisaatioiden vapaaehtoiset tulivat sisään ja vetivät nykyisen kylpyammeen pois ja korjasivat sen lahoamisen vuoksi ja paransivat viemäriä, Thomas sanoi.

He ottivat vanhan turhamaisen pois, jotta ovea voitiin laajentaa, ja sitten vapaaehtoiset laittoivat suihkuun kahvatangon ja suihkuhanan ja uuden turhamaisen, Thomas sanoi.

Vapaaehtoiset huomasivat, että McCaslandeilla ei ollut tuuletinta kylpyhuoneessa, joten he laittoivat tuulettimen sisään ja sitten pistorasiaan turhamaisuutta varten, kun huomattiin, että McCaslandeilla oli virtajohto kulkemassa oven poikki, Thomas sanoi.

Myös kylpyhuone maalattiin uudelleen, Thomas sanoi. Työ tehtiin neljässä päivässä tammikuun alussa, Thomas sanoi.

“Ilman yhteisökumppaneita, kuten Habitat ja Kind At Heart, työskentelevät yhdessä, se on liian iso eläin”, Thomas sanoi. “Joten jos voimme purra palan piirakasta ja tuoda muita kumppaneita sisään ja auttaa meitä edestakaisin.”

Habitat for Humanitylle tämä on projekti, joka on lähellä ja rakas yhteisön sitouttamispäällikön Darren Swagertyn sydämelle. Swagerty sanoi, että hänen isänsä amputoitiin toinen jalkansa Agent Orange -altistuksen vuoksi Vietnamissa, Swagerty sanoi.

Yksi Swagertyn isän suurimmista peloista oli kylpy tai suihku, joten Swagerty käytti aikaa isänsä kylpemiseen, hän sanoi.

“Kyllä, se kuulostaa kalliilta, mutta loppujen lopuksi on pieni pisara ämpäriin tehdä jotain, mikä on palkitsevaa ihmisille, että he voivat elää mukavasti”, Swagerty sanoi.

Kind at Heart on ensimmäinen organisaatio, jonka kanssa Habitat for Humanity of Benton County on tehnyt yhteistyötä, Swagerty sanoi. Habitat for Humanity on kuitenkin kiinnostunut yhteistyöstä muiden organisaatioiden kanssa.

McCaslandeille uusi kylpyhuone on unelmien täyttymys. Linda McCasland sanoi, ettei hän enää pelkää nousta kylpyammeeseen ja sieltä pois.

“Aiemmin minun piti astua altaan reunan yli, ja se oli minulle erittäin pelottavaa”, sanoi Linda McCasland.

Kind at Heartin ensimmäinen sopimus Habitat for Humanityn kanssa päättyy kesäkuussa, joten molemmat organisaatiot ovat valmiita jatkamaan. Kind at Heartilla on kolme potentiaalia seuraavaan projektiinsa, mukaan lukien McCaslandsin naapuri, joka hoitaa vammaista tytärtä, Thomas sanoi.

“Tarve on niin suuri”, Thomas sanoi. “Pitkän aikavälin tavoite, haluaisimme olla paikassa, jossa teemme näitä kaksi kuukaudessa, joten se on 24 vuodessa, pitkän aikavälin tavoite.”

Marc Hayot / Herald-Leader Linda McCasland esittelee uutta kylpyhuonettaan, jonka Benton Countyn Kind At Heart Ministries ja Habitat for Humanity rakensivat kumppanuudessa, jossa nämä kaksi organisaatiota kokoontuvat auttamaan eläkeläisiä, joilla on vaikeuksia kylpyhuoneissaan.

Leave a Comment