Lagos on sitoutunut laadukkaaseen palveluun Jumalalle, ihmiskunnalle – Sanwo-Olu

Lagosin osavaltion kuvernööri Babajide Sanwo-Olu sanoi lauantaina, että hänen hallintonsa on sitoutunut tarjoamaan laadukasta palvelua Jumalalle ja ihmiskunnalle sekä parantamaan asukkaiden elämää.

Kuvernööri Sanwo-Olu totesi tämän vuoden 2022 kirkkokuntien välisessä jumalanpalveluksessa (IDDS), jonka teema oli “Valitse sinä tänä päivänä, jota palvelet”, joka pidettiin Christ Apostolisessa kirkossa, LWNA:n päämajassa Ketussa, Lagosissa.

Kuvernööri, joka on myös tapahtuman suursuojelija, sanoi, että ohjelma tarjosi heille mahdollisuuden kokoontua ja kiittää Kaikkivaltiaan Jumalaa. Hän huomautti, että ihmiskunnan palveleminen oli myös Jumalan palvelemista.

”Kristityinä ei ole parempaa palvelua Jumalalle kuin se, jonka suoritat ihmiskunnalle. Vain tämän kautta voit palvella Jumalaa. Ei ole parempaa palvelua kuin ihmiskunnalle annettu, hän sanoi.

Sanwo-Olu arvosti Jumalaa siitä, mitä osavaltiossa tapahtuu, ja kiitti Nigerian kristillisen yhdistyksen (CAN) johtoa siitä. heidän rukouksensa ja rohkaisunsa.

Kuvernööri, kun taas nmainitsemalla sen Hänen hallintonsa harjoitti yhtenäistä rintamaa ilman uskonnollista jakautumista, sanoi Lagosin osavaltiossa vallitseva yhtenäisyys teki siitä hyödyllisen alustan evankeliumin levittämiselle, varmistaa, että valtio jatkaa yhtenäisyyden tukemista.

CAN:in puheenjohtaja, Lagosin osavaltion osasto, piispa Steven Adegbite sanoi, että osa vanhempien vastuuta on valmistaa nuoria palvelemaan Herraa ja kansakuntaa täydestä sydämestään, ja lisäsi, että lagoslaisten on oltava valmiita palvelemaan Jumalaa.

“Meidän on tehtävä kaikkemme rakentaaksemme Jumalalle”, pappi sanoi.

Adegbite, kun taas urkaikki tukemaan Sanwo-Olua toisella kaudella, kiitti heiHallinto COVID-19-pandemian ennakoivasta hallinnasta, sen kehitysaskeleista, uskonnollisten ryhmien tukemisesta muun muassa julistaen, että yksi hyvä käänne ansaitsi toisen.

Tämä tapahtui aivan kuten pappi ilmaisi toiveensa, että Lagosin osavaltiossa tapahtuvaa olisi mahdollisuus toistaa koko maassa.

Adegbite vaati nigerialaisia ​​hankkimaan pysyvät äänestäjäkorttinsa sekä suorittamaan kansalaisvelvollisuutensa seuraavissa parlamenttivaaleissa.

“Lagosin kirkko jatkaa hallituksen maksamista. Rekisteröidytään ja hankitaan äänestäjäkorttimme, hän sanoi.

Saarnassaan Most Rev. Tri Alfred Adewale Martins, jota edustaa Rev. Fr. Jacob Usman sanoi, että ihmisten ja johtajien on omaksuttava yhtenäisyys ja uskollisuus elämässään, valtiossa sekä palvella ihmiskuntaa.

Rev Martinsin mukaan palvelu vaatii sitoutumista, omistautumista, kurinalaisuutta ja pyhyyttä Jumalan palvomiseksi kaikista haasteista huolimatta, koska ihmiset eivät voi palvella kahta herraa samanaikaisesti.

Leave a Comment