MSD Health julkistaa uuden webinaarin

Merck & Co, Inc:n divisioona isännöi virtuaalisesti webinaarin, jonka tarkoituksena on kouluttaa osallistujia One Health -lähestymistavasta vektorivälitteisissä sairauksissa.

Merck & Co, Inc:n osasto MSD Animal Health isännöi live-virtuaalitapahtumaa, johon osallistuu kansanterveyden, eläinlääketieteen ja parasitologian asiantuntijoita. Asiantuntijat kertovat näkemyksensä vektorivälitteisten tautien uhan hallinnasta.

Tässä virtuaalitapahtumassa on mukana:

  • Yleiskatsaus One Health -lähestymistapaan: Jane Sykes, PhD, BVSc, UC Davis School of Veterinary Medicine, ja Julie Gerberding, MD, MPH, potilasjohtaja ja varatoimitusjohtaja, väestöterveys ja kestävä kehitys, MSD Animal Health; moderaattorina Alasdair King, kansainvälinen eläinlääkintä, MSD Animal Health (10.00-10.45 ET)
  • Paneelikeskustelu VBD:stä One Health -lähestymistavan mallina, mukana Peter Irwin, BVetMed, PhD (James Cook), FANZCVS, MRCVS, College of Veterinary Medicine, Murdochin yliopisto; Susan Little, DVM, PhD, DACVM (Parasit.), Center for Veterinary Health Sciences, Oklahoma State University; Guadalupe Miró, DVM, PhD, Dipl. EVPC, parasitologia ja parasiittitaudit, Madridin Universidad Complutense; Paul Overgaauw, DVM, PhD, Dipl. ACVM, Veterinary Public Health, Utrechtin yliopisto; ja Richard Wall, BSc, MBA, PhD, Biologian tiedekunta, Bristolin yliopisto (klo 10.45-11.45 ET)
  • Dr. Robert Lavan, MPVM, DVM, MSD Animal Healthin havainnointi- ja todellisten todisteiden keskuksen johtaja, uutta tietoa ja oivalluksia lemmikkieläinten omistajien nykyisten loisten hoitosuositusten noudattamisesta ja kodeissamme asuvien lemmikkien pitämisestä vapaina VBD:stä ( 11.45–12.15 ET)

Rekisteröijät saavat myös pääsyn muihin ilmaisiin webinaareihin “johtavilta asiantuntijoilta, jotka käsittelevät nykyään yleisimpiä vektorivälitteisiä sairauksia”, tiedotteen mukaan.1

Tämä tapahtuma on hyväksytty American Association of Veterinary State Boardin hyväksytyn jatkokoulutuksen rekisterin (RACE) kautta 2,5 tunnin ajaksi, ja se järjestetään Webinar Vets -alustan kautta.

“Monet ulkoiset tekijät, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan, ovat osaltaan vaikuttaneet vektorivälitteisten sairauksien leviämiseen, mikä tekee One Health -lähestymistavasta tärkeämmäksi nyt kuin koskaan”, sanoi Fernando Riaza Carcamo, MSD Animal Healthin globaalin markkinoinnin johtaja. “Yrityksemme on sitoutunut parantamaan ihmisten ja eläinten terveyttä, jotka jakavat monimutkaisen ja jatkuvasti muuttuvan ympäristömme etsimällä ja kehittämällä ennaltaehkäiseviä ratkaisuja olemassa oleviin ja uusiin sairauksiin.”

Maailman terveysjärjestön mukaan vektorivälitteiset sairaudet muodostavat arviolta 17 prosenttia kaikista tartuntataudeista maailmanlaajuisesti.2 Lisäksi Centers for Disease Control and Prevention toteaa, että 60 % tunnetuista ihmisten tartuntataudeista voi tarttua eläimistä – suoran tai epäsuoran kosketuksen, vektoreiden, ruoan ja veden kautta.3 Tutkimukset ovat osoittaneet, että 75 % uusista tai uusista tartuntataudeista ihmisillä on peräisin eläimistä.4

Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 2.3.2022 ja osallistumisesta kiinnostuneet voivat ilmoittautua tästä.

Viitteet

  1. MSD Animal Health isännöi: One Health Approach to Vector-Borne Diseases. Lehdistötiedote. MSD Animal Health. 21. tammikuuta 2022. Käytetty 23. helmikuuta 2022. https://www.msd-animal-health.com/2022/01/21/msd-animal-health-hosts-a-one-health-approach-to-vector -välitteiset taudit/
  2. Vektorivälitteiset sairaudet. WHO. 2. maaliskuuta 2020. Käytetty 23. helmikuuta 2022. https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/vector-borne-diseases#:~:text=Vector%2Dborne%20diseases%20account% 20,tartunta%20välittynyt%20%20Anofeliini%20hyttysiltä.
  3. zoonoositaudit. CDC. Käytetty 23. helmikuuta 2022. https://www.cdc.gov/onehealth/basics/zoonotic-diseases.html
  4. Gebreyes WA, Dupouy-Camet J, Newport MJ, et ai. Maailmanlaajuinen terveysparadigma: haasteita ja mahdollisuuksia torjua tartuntatauteja ihmisten, eläinten ja ympäristön rajapinnassa vähäresursseissa. PLoS Negl Too Dis. 2014;8(11):e3257. Julkaistu 2014 13. marraskuuta doi:10.1371/journal.pntd.0003257

.

Leave a Comment