Pandemiavaroja haettiin terveyskeskusten pääomahankkeisiin – Unicameral Update

Nebraska käyttäisi 20 miljoonaa dollaria liittovaltion pandemian avustusvaroja pääomarakennusapurahoihin osavaltion liittovaltion päteville terveyskeskuksille helmikuussa harkittavan lain mukaisesti. 22 määrärahakomitea.

Sen. Raymond Aguilar

” data-image-caption=”

Sen. Raymond Aguilar

“data-medium-file=”http://update.legislature.ne.gov/wp-content/uploads/2020/12/SenAguilar_inline-200×300.jpg” data-large-file=”http ://update.legislature.ne.gov/wp-content/uploads/2020/12/SenAguilar_inline.jpg” loading=”lazy” class=”size-medium wp-image-28751″ src=”http://update .legislature.ne.gov/wp-content/uploads/2020/12/xSenAguilar_inline-200×300.jpg.pagespeed.ic.pYTJitezum.jpg” alt=”Sen. Raymond Aguilar” width=”200″ height=”300″ srcset=”http://update.legislature.ne.gov/wp-content/uploads/2020/12/xSenAguilar_inline-200×300.jpg.pagespeed.ic.pYTJItezum. jpg 200w, http://update.legislature.ne.gov/wp-content/uploads/2020/12/xSenAguilar_inline.jpg.pagespeed.ic.q1-pWIFzOy.jpg 297w” sizes=”(max-width: 200px) 100vw, 200px”/>

Sen. Raymond Aguilar

LB1183, sponsoroi Grand Island Sen. Raymond Aguilar, osavaltioiden lainsäädännöllinen aikomus varata 20 miljoonaa dollaria Yhdysvaltain liittovaltion pelastussuunnitelmalain varoja osavaltion terveys- ja henkilöstöministeriölle apurahaohjelmaa varten.

Osavaltion seitsemälle liittovaltion pätevälle terveyskeskukselle olisi saatavilla varoja pääomahankkeisiin liittyviin kustannuksiin, jotka laajentaisivat terveydenhuollon saatavuutta Nebraskaniin, johon COVID-19-kansanterveyshätä on eniten vaikuttanut.

Aguilar sanoi, että apurahat antavat valtion heikoimmassa asemassa olevia väestöryhmiä palveleville terveyskeskuksille mahdollisuuden laajentaa palvelujaan lapiovalmiiden rakennushankkeiden avulla. Nebraskalaiset ovat hakeneet terveydenhuoltoon keskuksista pandemian aikana suuria määriä, hän sanoi.

“[They] ovat olleet turvaverkko tämän kriisin etulinjassa”, Aguilar sanoi. “En voi ajatella muita ehdotuksia [would serve] enemmän kansalaisistamme, jotka ovat tunteneet tämän pandemian kielteisimmän taloudellisen vaikutuksen.”

Pohjois-Omahan Charles Drew Health Centerin toimitusjohtaja Kenny McMorris puhui lakiesityksen puolesta. Edustaen Nebraskan terveyskeskusyhdistystä, joka kattaa kaikki seitsemän liittovaltion pätevää terveyskeskusta, hän sanoi, että LB1183:ssa esitetyt apurahavarat antaisivat keskuksille mahdollisuuden laajentaa nykyisiä toimipaikkoja ja rakentaa uusia paikkoja tavoittaakseen enemmän osavaltion lääketieteellisesti huonosti hoidettua väestöä.

Osavaltion liittovaltion pätevät terveyskeskukset suorittivat yli 64 000 COVID-19-testiä ja rokottivat yli 42 000 ihmistä pandemian aikana, hän sanoi.

“Tiedämme, että työ, jota teemme joka päivä, on muutosta”, McMorris sanoi.

Tami Smith, Grand Islandin Heartland Health Centerin toimitusjohtaja, testasi myös tukea. Hän sanoi, että liittovaltion pätevä terveyskeskus, joka palveli 841 potilasta, kun se avattiin vuonna 2104, palveli viime vuonna lähes 6 700 potilasta.

Heartland Health Center avasi äskettäin satelliittiklinikan Ravennassa sen jälkeen, kun yhteisön paikallinen klinikka suljettiin, hän sanoi. Keskus haluaisi laajentua entisestään, mutta sillä ei ole tilaa tuoda uusia palveluntarjoajia tai potilaita, hän sanoi ja huomautti, että rajallinen pääsy johtaa huonompiin terveysindikaattoreihin ja suurempaan todennäköisyyteen, että ihmiset luopuvat terveydenhuollosta kokonaan.

“Ihmiset tulevat Heartlandiin koko matkan North Plattesta saadakseen terveydenhuoltoa klinikalla”, Smith sanoi. “Voitko kuvitella, kuinka vaikeaa potilaan on pitää diabetestaan ​​hallinnassa, kun hänen on tehtävä neljän tunnin matka vain päästäkseen lääkärin vastaanotolle?”

Nebraskan ACLU:ta edustava Karsen Sims puhui LB1183:n puolesta. Hän sanoi, että osavaltion liittovaltion pätevät terveyskeskukset ovat palvelleet keskeisiä työntekijöitä, jotka kasvattavat Nebraskan ruokaa, varastojen hyllyjä ja lihanjalostuslaitoksia. He kaikki ovat olleet pandemian pahiten kärsineitä henkilöitä.

”Nämä terveyskeskukset ovat aina olleet olennainen osa yhteisöjä, joita ne palvelevat [but] ne ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan”, Sims sanoi.

Kukaan ei testannut oppositiossa, eikä valiokunta ryhtynyt välittömiin toimiin lakiesityksen suhteen.

Jaa

Leave a Comment