Perjantain terveyssuunnitelmat Kolmoisjäsenyys 2022 Openin aikana

Denver, helmikuu 23. 23. 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Ilmoittautuminen Friday Health Plans -yritykseen, joka on perustettu yksinkertaistamaan sairausvakuutuksia yksilö- ja perhemarkkinoille, kasvatti jäsenmääräänsä yli 300 %, kun se laajensi vuoden 2022 tarjontaansa 185 maakuntaan seitsemässä osavaltiossa. Denverissä toimiva operaattori on kirjannut yli 300 000 jäsentä Affordable Care Act (ACA) -yhteensopiviin terveyssuunnitelmiinsa.

“Yksilöllisten ja perheiden sairausvakuutuksen ennätysmäärän ansiosta yhä useammat ihmiset löytävät arvoa perjantain suunnitelmista, jotka on rakennettu heidän toiveidensa ja tarpeidensa ympärille”, sanoi Sal Gentile, Friday Health Plansin toimitusjohtaja. ”Ihmiset haluavat halvempia hintoja ja mielekkäitä etuja, joita tarjoamme, kuten ilmaiset lääkärikäynnit – henkilökohtaisesti ja virtuaalisesti – ilmaisia ​​geneerisiä lääkkeitä ja ilmaista mielenterveysneuvontaa. Odotamme laajentuvamme uusiin osavaltioihin ja maakuntiin hyvin pian.”

Texasissa oli perjantain nykyisistä markkinoista suurin kasvu, ja se valloitti yli 20 % markkinapaikkojen ilmoittautumisista sellaisilla alueilla kuin Houston, Dallas/Fort Worth ja Rio Grande Valley. Perjantai kasvoi myös valtaamalla 17 prosenttia ACA-markkinoista Nevadassa ja yhdeksän prosenttia Coloradossa. Yritys laajeni myös Georgian, Pohjois-Carolinan ja Oklahoman piirikuntiin ja lisäsi Coloradoon ja Texasiin.

Kuluneen avoimen ilmoittautumisjakson aikana ennätysmäärä 14 miljoonaa ihmistä ilmoittautui sairausvakuutukseen ACA:n mukaisesti. Kasvua ovat vauhdittaneet politiikat, jotka ovat lisänneet vakuutusmaksutukia, ja monet ihmiset ovat oikeutettuja edullisempiin tai maksuttomiin terveyssuunnitelmiin. COVID-19-pandemia on myös ajanut ihmisiä erilaisille ammateille, jotka eivät tarjoa työntekijöiden tukemia terveyssuunnitelmia.

Monet Friday Health Plansin tarjouksista sisältävät rajoittamattomat 0 dollarin perusterveydenhuollon käynnit, 0 dollarin mielenterveysneuvontaa ja ilmaisia ​​tai edullisia geneerisiä lääkkeitä. Yritys poistaa sairausvakuutuksen valinnan ja käytön monimutkaisuuden, koska se keskittyy yksinomaan palvelemaan ihmisiä, jotka ostavat omia terveyssuunnitelmiaan.

Hinnat, edut ja yleiset tiedot perjantain terveyssuunnitelmista löydät osoitteesta www.fridayhealthplans.com.

Tietoja perjantain terveyssuunnitelmista

Friday Health Plans on suunniteltu erityisesti ihmisille ja pienille yrityksille, jotka ostavat oman sairausvakuutuksen. Yritys keskittyy yleiseen yksinkertaisuuteen tarjotakseen edullisia terveyssuunnitelmia etuineen, jotka auttavat jäseniä pysymään terveinä ja suojaavat heitä sairastuessaan tai loukkaantuessaan. Toiminnan tehokkuus, huippuluokan asiakaspalvelu ja älykäs teknologia ovat perjantain kuluttajakeskeisen lähestymistavan ydin. Vakuutussuunnitelmat ja -palvelut, joiden pääkonttori on Denverissä, ovat Friday Health Plans Management Company, Inc:n osavaltion tytäryhtiöitä. Lisätietoja ja terveyssuunnitelman löydät osoitteesta www.fridayhealthplans.com.

        

.

Leave a Comment