Start-up-toiminta auttoi Uuden-Seelannin Orion Healthia jälleen kannattamaan

Useat yritykset pyrkivät suojelemaan itseään maailmanlaajuisen pandemian aiheuttamilta syvällisiltä muutoksilta, mutta Uuden-Seelannin Orion Health oli juuri julkaisemassa oikea-aikaista ratkaisua, joka auttaisi tukemaan ylikuormituneita terveydenhuoltojärjestelmiä.

MISTÄ KYSELYÄ

Terveydenhuollon IT-palveluntarjoaja joutui poistumaan Australian ja Uuden-Seelannin avustuksista maaliskuussa 2019 ja organisoi liiketoimintaansa uudelleen Trumpin hallinnon päätöksen seurauksena irtisanoa useita Obamacare-sopimuksia. Yhtiö oli allekirjoittanut tällaisia ​​sopimuksia useiden Yhdysvaltojen osavaltioiden kanssa edellisen Obaman hallinnon aikana.

“Pohjimmiltaan olemme palanneet yrittäjähenkiseksi start-upiksi”, sanoi Orion Healthin perustaja ja toimitusjohtaja Ian McCrae tiedotteessa. 15 maassa toimiva yritys on puolittanut henkilöstönsä noin 560:een neljän vuoden takaisesta 1 200:sta.

Orion Healthin globaali yritysasiat ja markkinointijohtaja Andrew Bowater kertoi palatakseen takaisin nousuun. MobiHealth Newsille, että he muuttivat toimintansa startup-yritykseksi. Ne poistivat byrokratian ja antoivat tiimeille itsenäisyyden olla innovatiivisia ja toimittaa asiakkaille omaan tahtiinsa.

“Näiden muutosten tekeminen tarkoitti sitä, että olimme valmiita hyödyntämään maailmanlaajuista muutosta väestön terveyteen. Väestön terveys on avain ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin hallintaan covid-haasteessa. Tämä ei ole sairaalakeskeistä terveydenhuoltoa, vaan väestö terveys tarjoaa oikean hoidon (usein verkossa), oikeassa paikassa (joskus kotona), oikeaan aikaan (ihannetapauksessa ennen kuin olet todella huonovointinen), hän sanoi.

Ennen pandemiaa yritys työskenteli Digital Front Doorin (DFD) parissa, terveystietojen vaihtoalustassa (HIE), joka yhdistää uudet ja olemassa olevat terveystiedot, tiedot, ratkaisut ja palvelut yhtenäiseksi keskukseksi.

MIKSI SILLÄ ON TÄRKEÄÄ

Orion Health on esitellyt tätä “räätälöityä, yhteisökohtaista HIE-alustaa” osavaltion ja alueen terveysosastoille Australiassa osana pyrkimyksiään kasvattaa liiketoimintaansa maassa. DFD, McCrae sanoi, “ei ole joku pukeutunut potilasportaali”.

“Ensimmäistä kertaa ihmiset ovat aidosti aktiivisia osallistujia omassa terveydenhuollossaan. Heillä on virtaviivaistettu pääsy koko sairaushistoriaansa perusterveydenhuollosta, liittoutuneista terveydenhuollon ammattilaisista sairaalahoitoihin.”

Yhtiö väittää, että alusta auttaa vähentämään terveydenhuollon työntekijöiden väsymystä ja antaa potilaille mahdollisuuden hallita omaa terveyttään antamalla pääsyn terveystietoihinsa.

“Voimme nyt yhdistää pirstoutuneita siiloja, jolloin ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa terveystietojen kanssa ja tehdä tietoisia päätöksiä samalla tavalla kuin he tekevät talous-, matka- ja vähittäiskaupoissa”, hän lisäsi.

Sen jälkeen, kun yritys oli kärsinyt 50 miljoonan Australian dollarin (35 miljoonan dollarin) ja 70 miljoonan Uuden-Seelannin dollarin (45 miljoonan dollarin) tappiot listautumisensa loppuun mennessä, yhtiö alkoi tulla jälleen kannattavaksi viime vuoden maaliskuun lopussa. Tällä hetkellä Orion Health työskentelee yksityissairaaloiden kanssa selvittääkseen DFD:n käyttöä kirurgisten potilasvastaanottojen parantamisessa.

SUUREMPI TRENDI

Orion Health varmisti viime vuoden syyskuussa hankkeen sairaalatietojärjestelmän toimittamiseksi tulevaan leikkaustilaan osoitteessa KawekaHealth.

Se teki myös sopimuksen Justice Health Forensic Mental Health Networkilta New South Walesista lääkityshallinta- ja sähköisen hallinnon alustan käyttöönotosta konsernin lääkkeiden sähköisessä terveydenhuoltojärjestelmässä.

Näiden uusien sopimusten sulkemisen lisäksi Uudessa-Seelannissa ja Australiassa yhtiö yrittää myös allekirjoittaa kaksi suurta sopimusta Pohjois-Amerikassa ja Lähi-idässä.

LIITÄNNÄLLÄ

Sairaalat ovat edelleen täynnä potilaita meneillään olevan pandemian aikana, tohtori Chris Hobson, Orion Healthin CMO, sanoi, että palveluntarjoajat etsivät tapoja keventää terveydenhuoltohenkilöstön työtaakkaa ja vähentää fyysistä kontaktia ihmisten välillä mahdollisuuksien mukaan. “Me kaikki ansaitsemme pääsyn järjestelmiin, jotka tarjoavat oikean hoidon oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Tämän saavuttamiseksi tarvitsemme datatieteitä ja teknologiaa raskaiden nostojen tekemiseen, ei vain ihmisiä.”

Leave a Comment