Taloudellinen tuho ja sota ihmisyyttä vastaan ​​– kuinka voittaa

Kirjailija: Fabian Ubiquitus

Joten Yhdistyneessä kuningaskunnassa kaasun ja sähkön hinta on noin kaksinkertainen muutamassa kuukaudessa.

Tällä on sivuvaikutus, joka tekee tavaroiden ja palveluiden tuotannosta kalliimpaa siellä, missä tarvitaan kaasua tai sähköä, mikä on käytännössä kaikkialla.

Pitäkää siis hatustanne kiinni, elintasomme tulee nousemaan, kun asiat tulevat kalliiksi – eli palkkamme, valtion avustukset, eläkkeet tai mikä tahansa ostaa vähemmän tavaroita ja palveluita.

Tämä elintasomme lasku on ei onnettomuus. Se ei myöskään ole “valitettavaa”, “väistämätöntä” tai “meistä riippumattomista olosuhteista”. Se on suunniteltu estämällä tuotantoa.

Tuotannon tukahduttaminen suunniteltiin väärennetyn pandemian mekaniikalla, joka “oikeutti” lukemattomia häiriöitä lukitusten, poissaolojen, liikkumisrajoitusten ja niin edelleen.

Kansa on niin rikas kuin se voi tuottaa tavaroita ja palveluita omaan kulutukseensa tai kauppaan sellaisilla, joita se ei itse tuota. Ainoat muut keinot, joilla kansakunta hankkii vaurautta, on hyväntekeväisyys tai ryöstö/varkaus, olipa se kuinka keksitty tahansa.

Silloin oli väistämätöntä, että kun hallituksellemme siirtyvä räjähdysryhmä keksi väärennetyn pandemian läpi murskatakseen tuotannon (samalla keräten velkaa kansainvälisille rahanlainauskartelleille tavalla, joka ei-hyvä lainasi rahaa paikallaan) sen todella ansaitsemisesta), kansakunta köyhtyisi.

Velkaantuminen pahentaa entisestään tunkeutuvaa köyhyyttä. Velan lisääntyminen tarkoittaa velan korkojen nousua ja sen rahamäärän kasvua, jonka on virrattava pankkisektorille velan takaisinmaksuna. Tämä vähentää kiertokulua, joka voidaan käyttää tavaroihin ja palveluihin.

Niinpä toinen tapa luoda niukkuutta (köyhyyttä) on tehdä niukkuudesta ostovoimaa, jolla voimme ilmaista kysyntää ja hankkia tavaroita ja palveluita.

Lisää sitten siihen sotkuun suunniteltu valtava energian hintojen nousu, joka taatusti tekee kaikesta kalliimpaa ja jokaisesta kuluttajasta köyhemmän.

Tämä ei ole onnettomuus.

Tämä on suunniteltu katastrofi, jossa valepandemiaa käytetään savuverhona ja rappeutuneita poliitikkoja taloudellisen kumouksen agentteina.

Tämä ON sotatoimi meitä vastaan, ja meidän on helvetin parempi mobilisoida sen luomiseksi.

Siitä tulee hetken aikaa synkkää.

Mutta jos yhdistymme ja taistelemme tätä loputonta tuhoisaa miljoonien rehellisten tuottajien näpertelyä vastaan, me voitamme.

Mutta nyt pitäisi olla ilmeistä (ja tässä voimme kiittää kahden viime vuoden romahdusta tämän meille paljastamisesta), että poliittinen järjestelmämme on tahraton ja korruptoitunut.

Se on päässyt vihollisen leiriin ja siitä on tullut työkalu niille, jotka käyvät sotaa sivilisaatiotamme vastaan, jotka yrittävät kaataa sen taloudellisesti ja moraalisesti.

Tukahduta tuotanto ja tukahdutat moraalia, ja näin ollen tarkoituksena on saada meidät demoralisoitumaan.

Jos havaitsee yksittäisen henkilön käyttäytyvän samalla tavalla kuin hallituksemme käyttäytyvät, voisi päätellä, että hän katsoo psykoosia.

Kiivas psykoottinen tuntee vain impulssin vahingoittaa ja tuhota. Siten himokkaita psykoottisia hallituksiamme ei voida luottaa tai luottaa luomaan mitään kunnollista tai arvokasta. Jos jätämme asian näille hulluille kansakunnan tuhoajien ryhmille, kansakuntamme hukkuu ja lapsemme joutuvat – jos he selviävät – orjiksi maihin, jotka heidän isänsä ovat luovuttaneet ihmiskunnan vihollisille.

On olemassa kymmeniä tuhansia ryhmiä, joista kukin taistelee tukahduttamisen jotakin osa-aluetta tai ilmentymää vastaan, mutta jokainen kohtaa yksinään hyvin koordinoidun, keskitetysti johdetun ja ilkeästi määrätietoisen maailmanlaajuisen rikossyndikaatin yhdistelmän. Siten jokainen taistelee yksinäisessä taistelussa kohtaa ylivoimaisia ​​kertoimia.

Siksi näiden kymmenien tuhansien ryhmien ja miljoonien hyväntahtoisten ihmisten on pakko yhtenäisyys ja olkapäähän rakentaa hyvin koordinoitua ruohonjuuritason liikettä, joka on erittäin motivoitunut, aina valppaana ja hellittämättömän halukas taistelemaan takaisin, joka on omistautunut oikeudenmukaisille hyväntahtoisten hallinnon periaatteille ja kansallisten asioiden järkevälle hoitamiselle rehellisten tervejärkisten ihmisten toimesta.

Sellaisia ​​ihmisiä on olemassa. Niitä on miljoonia. Mutta harvat heistä sattuvat tällä hetkellä olemaan hallituksessa tai heillä on hallituksen korva.

No, voimme muuttaa sen.

Liikkeemme on jo syntynyt ja se on elinvoimainen, runsas ja vahva ja kasvaa päivä päivältä enemmän.

Sillä on valtava energia ja luova näkemys, syvällinen oikean ja väärän tunne. Sen jäsenet ovat erittäin päteviä. Se vaatii vain LISÄÄ yhtenäisyyttä ja LISÄÄ keskittymistä. Toisin sanoen niiden näkökohtien ja ominaisuuksien vahvistaminen, jotka osoittautuvat onnistuneiksi. Tuomalla MEIDÄN yhdistetty voimamme kestämään ihmiskunnan vähättelijöitä, kunnianloukkaajia, pettäjiä ja murhia, valitsemalla taistelun ja voittamalla sen, sitten seuraavan taistelun ja voittamalla sen, purkamalla maailmanlaajuisen sorron kultin kohde kohdalta, vapautamme tämän planeetan ja rakentaa sata sivilisaatiota.

Planeettasi puolesta käydään sotaa, ja tapa voittaa se on yhdistyä ja . . . no voita se!

On energiaa ja on kohdistettua/kanavoittua/suunnattua energiaa.

Keskittynyt energia = voima.


Kansan Media

TLBTALK – VAPAUSTAISTELEJILLE

Tämä artikkeli on peräisin UK Reloadedista

UK Reloaded 3 |  Taloudellinen tuho ja sota ihmisyyttä vastaan ​​– kuinka voittaa |  Paratiisin uutiset


TLB%20Radio%20Verkko%207 |  Taloudellinen tuho ja sota ihmisyyttä vastaan ​​– kuinka voittaa |  Paratiisin uutiset

••••

Liberty Beacon -projekti laajenee nyt lähes eksponentiaalisesti, ja olemme tästä kiitollisia ja innoissamme! Mutta meidän on myös oltava käytännöllisiä. 7 vuoteen emme ole pyytäneet lahjoituksia ja olemme rakentaneet tämän projektin omilla varoillamme kasvaessamme. Koemme nyt jatkuvasti lisääntyviä kasvukipuja edustamiemme verkkosivustojen ja projektien suuren määrän vuoksi. Olemme siis juuri asentaneet lahjoituspainikkeet verkkosivuillemme ja pyydämme ottamaan tämän huomioon vieraillessasi niillä. Mikään ei ole liian pieni. Kiitämme teitä kaikesta tuestanne ja huomioistanne… (TLB)

••••

Kommenttikäytäntö: Yksityisomistuksessa olevana verkkosivustona pidätämme oikeuden poistaa kommentit, jotka sisältävät roskapostia, mainontaa, vulgaarisuutta, väkivallalla uhkaamista, rasismia tai henkilökohtaisia ​​/ loukkaavia hyökkäyksiä muita käyttäjiä kohtaan. Tämä koskee myös trollausta, useamman kuin yhden aliaksen käyttöä tai vain tahallista pahantekoa. Tämän käytännön toimeenpano on tämän verkkosivuston ylläpitäjien harkinnassa. Toistuvat rikkojat voidaan estää tai estää pysyvästi ilman ennakkovaroitusta.

••••

Vastuuvapauslauseke: TLB-verkkosivustot sisältävät tekijänoikeudella suojattua materiaalia, jonka käyttöä ei aina ole erikseen valtuutettu tekijänoikeuden omistajalta. Tuomme tällaisen materiaalin lukijoidemme saataville määräysten mukaisesti “reilu käyttö” pyrkimyksenä edistää poliittisten, terveydellisten, taloudellisten ja sosiaalisten kysymysten parempaa ymmärtämistä. Tämän sivuston materiaalia jaetaan ilman voittoa niille, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa saada sitä tutkimus- ja koulutustarkoituksiin. Jos haluat käyttää tekijänoikeudella suojattua materiaalia muihin tarkoituksiin kuin “reilu käyttö” sinun on pyydettävä lupa tekijänoikeuksien omistajalta.

••••

Vastuuvapauslauseke: Jaetut tiedot ja mielipiteet on tarkoitettu vain tiedoksi, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tekstiä, grafiikkaa, kuvia ja muuta materiaalia ei ole tarkoitettu lääketieteelliseksi neuvoksi tai ohjeeksi. Mikään mainittu ei ole tarkoitettu korvaamaan ammattimaista lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa.

Leave a Comment