Terveyskalenteri julkaistu helmikuussa. 23. 2022 – West Central Tribune

WILLMAR — Aging Wisely: Finding New Confidence and Purpose kokoontuu klo 13.30 torstaina 3. maaliskuuta Willmar Community Centerissä. Ohjelma on osa sarjaa, joka auttaa tukemaan ikääntyneiden koulutus-, sosiaali- ja ravitsemustarpeita. Chris Radel Willmar Municipal Utilitiesista puhuu siitä, kuinka kodit voidaan pitää energiatehokkaina ja kuinka vähentää energian käyttöä ja saastumista. Hänellä on yksinkertaisia ​​vaihtosopimuksia, jotka voivat säästää dollareita energialaskusta. Lisätiedot ja ajanvaraukset soita Brittalle numeroon 320-262-5288 keskiviikkona 2.3.2016 klo 16 mennessä.

WILLMAR – NAMI Western Minnesotan mielenterveyden tukiryhmät perheille ja vertaistuki kokoontuvat klo 18.30-19.30 torstaina 3. maaliskuuta Willmarin julkisessa kirjastossa. Perheryhmiä johtavat koulutetut ohjaajat, joilla on myös mielenterveysongelmista kärsivä perheenjäsen. Ryhmä auttaa perheitä kehittämään parempia selviytymistaitoja ja voimaa jakamalla. Sitä sponsoroi National Alliance on Mental Illness. Lisätietoja saat soittamalla numeroon 320-235-3084.

WILLMAR — Rintasyövän vertaistukiryhmä kokoontuu kuukauden ensimmäisenä maanantaina 7. maaliskuuta klo 18-19.30. Ryhmä on tarkoitettu kaikenikäisille naisille, joilla on diagnosoitu rintasyöpä. Sitä avustaa yksi Carris Health Cancer Centerin hoitokoordinaattoreista. Kun tiedät, että kaikilla on ainakin yksi yhteinen asia, joka yhdistää sinut – syöpä – voi helpottaa avautumista, jakamista, itkemistä ja nauramista. Fasilitaattorit varmistavat, ettei kenenkään ole pakko jakaa enemmän kuin he haluavat. Vapaa. Rekisteröidy osoitteessa CarrisHealth.com/classes-events.

WILLMAR — Heartbeat, tukiryhmä niille, jotka ovat menettäneet rakkaansa itsemurhan kautta, kokoontuu tiistaina 8. maaliskuuta klo 18-19.30 osoitteessa New Directions/Knutson Counseling, 1809 19th Ave. SW Willmarissa (vastapäätä Rooseveltin koulua). Jos tarvitset jonkun, jonka kanssa puhua tai tavata itsemurhatappion takia, soita Dianeen numeroon 320-894-0182, Kaylle numeroon 320-262-6162 tai Raylle ja Kimille numeroon 320-235-0030 tai 320-295-6000 tai lähetä sähköpostia yourwingsofhope@gmail.com tai Heartbeatwillmar@gmail.com.

Minnesota River Area Agency on Aging tarjoaa tukea, tietoa, resursseja ja apua, jotta vanhemmat aikuiset voivat ylläpitää valitsemaansa elämäntapaa. Lisätietoja tästä ja muista viraston tarjoamista esityksistä ja koulutuksista on osoitteessa mnraaa.org/calendar. Live-chat asiantuntijan kanssa on myös käytettävissä verkossa osoitteessa www.MinnesotaHelp.info.

Uutta Medicaressa: helmikuuta 24. klo 8.30-10.30 verkossa; ihmisille, jotka ovat uusia Medicaressa ja haluavat oppia Medicaren osista A, B, C ja D. Aiheet sisältävät kattavan Medicaren johdannon, mukaan lukien mitä Medicare kattaa, lisävakuutukset ja osan D reseptivakuutukset. Kurssin aikana opit Medicare-ilmoittautumistiedot, kuinka saada kaikki irti eduistasi ja kuinka tutkia Medicare-suunnitelmavaihtoehtojasi Medicare.gov-sivuston avulla. Ilmoittaudu osoitteessa mnraaa.org/calendar tai soita numeroon 1-800-333-2433, paikkoja on rajoitetusti.

PURJEHTIA: Tiistaisin ja torstaisin, klo 10.15-11.15, Willmar Community Center, ilmainen, kaikki taitotasot. Staying Active & Independent for Life -ohjelma perustuu painoharjoitteluun ja tasapainoharjoituksiin, jotka suojaavat osteoporoosin aiheuttamilta murtumilla lisäämällä lihasvoimaa, tasapainoa ja luuntiheyttä.

Senior LinkAge Line: Senior LinkAge Line on Minnesotan ikääntymistä käsittelevän hallituksen maksuton palvelu, valtion sairausvakuutustukiohjelma ja Senior Medicare Patrol Minnesotassa. Vanhemmat aikuiset voivat ottaa yhteyttä Senior LinkAge -linjaan numeroon 1-800-333-2433 arkisin klo 8-16.30 saadakseen apua lääkehoitoon ja sairausvakuutuksiin liittyvissä kysymyksissä, apua kotipalveluiden löytämisessä tai lääkkeiden hankkimisessa. Varmista, että sinulla on täydellinen luettelo reseptilääkkeistä ja annostuksista.

Vammaiskeskus MN: Maksuton osavaltion laajuinen resurssiverkko, joka auttaa ratkaisemaan ongelmia, navigoimaan järjestelmässä ja suunnittelemaan tulevaisuutta. Tiimi tuntee yhteisön resurssien ja hallituksen ohjelmien läpikotaisin, ja sillä on vuosien kokemus ihmisten auttamisesta sovittamaan ne yhteen. Soita numeroon 1-866-333-2466 maanantaista perjantaihin klo 8.30–17.00 tai etsi sähköposti- ja live-chat-vaihtoehdot osoitteesta www.disabilityhubmn.org.

Kahvikeskustelu: Tämä valtakunnallinen iäkkäiden aikuisten puhelinkeskustelulinja on avoinna arkisin klo 8-12. Soita maksuttomaan numeroon 877-238-2282. Sen henkilökuntaan kuuluu vapaaehtoisia, jotka ymmärtävät ikääntyvän aikuisväestön tarpeet ja haasteet, ja se on omistautunut ikääntyneiden yksinäisyyden ja sosiaalisen eristäytymisen helpottamiseen. Vapaaehtoiset voivat rohkaista ja ymmärtää sekä antaa tietoa tuesta ja resursseista, jotka ovat saatavilla henkilön yhteisössä. Puhelut ovat ilmaisia. Soittajan yksityisyys on etusijalla, ja ainoat pyydetyt tiedot ovat etunimi. Linjan käyttäjät voivat soittaa niin usein kuin haluavat.

Willmar Meals on Wheels: Hot Meals on Wheels toimitetaan maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Pakastettu ateria on saatavilla seuraavaksi päiväksi tai viikonlopuksi. Ateriat ovat tarjolla henkilöille, jotka ikänsä, vammansa, sairautensa tai äskettäin sairaalasta vapautumisen vuoksi eivät pysty valmistamaan ruokaa itse. Tavallisen aterian lisäksi tarjolla on kolme erikoisruokavalioateriaa. Hinta on 6,81 dollaria ja sisältää kaikki lisukkeet (mukaan lukien jälkiruoka) ja joko maidon tai mehun. Tilaa toimituspäivää edeltävänä arkipäivänä klo 13 mennessä puh. 320-235-5310, puh. 219 tai 320-894-7401. Valikko on saatavilla West Central Industries -verkkosivustolla www.wcimn.org kohdasta Business Solutions.

Willmar Senior -ruokailu: Ateriat tarjoillaan arkisin klo 11.30, ja ne ovat myös noudettavissa seurakuntakeskuksesta. Ateriat ovat avoimia yli 60-vuotiaille. Suositeltu lahjoitus 5 dollaria ateriaa kohti. Soita 320-262-5288 edellisenä päivänä puoleenpäivään mennessä ja jätä viesti. Menu on saatavilla Willmarin kaupungin verkkosivuilla www.willmarmn.gov kohdasta Community Center.

Luterilainen sosiaalipalvelu: Pakastetut, toimitetut ateriat ovat saatavilla iäkkäille aikuisille kaikkialla osavaltiossa LSS Meals to Go -palvelun kautta. Jokainen lähetys sisältää 14 pakasteateriaa ja hinta on noin 9 dollaria per ateria, joka sisältää toimituskulut. Kustannukset katetaan minnesotalaisille, jotka käyttävät yhtä viidestä luopumisohjelmasta. Ateriat ovat myös saatavilla kaikille Minnesotassa, jotka voisivat hyötyä terveellisistä aterioista, jotka toimitetaan suoraan kotiinsa. Tilaa aterioita verkkosivustolta lssmn.org/mealstogo tai soita numeroon 800-488-4146.

Amerikan Punainen Risti suorittaa verenjakoja lännen keskusalueella. Jotta voit luovuttaa verta, sinun tulee olla vähintään 17-vuotias, painaa 110 kiloa tai enemmän ja olla hyvässä kunnossa. Voit luovuttaa verta 56 päivän välein. Kaksoispunasoluja voidaan luovuttaa 112 päivän välein. Vaikka kaikkia verityyppejä tarvitaan, tyypin O ja tyypin B negatiivisia luovuttajia rohkaistaan ​​erityisesti luovuttamaan.

Aikoja voi varata numerossa 1-800-RED-CROSS tai verkossa osoitteessa www.redcrossblood.org. Kaikki luovuttajat tarvitsevat hyväksyttävän henkilötodistuksen. Suositeltava lomake on valtion myöntämä kuvallinen henkilöllisyystodistus, kuten ajokortti tai Punaisen Ristin verenluovutuskortti. Muussa tapauksessa sinun on esitettävä kaksi muuta henkilöllisyystodistusta, kuten työtodistus, sosiaaliturvakortti, henkilökohtainen shekki tai luottokortti. Henkilökohtaista postia, kuten sähkölaskua, ei hyväksytä.

Tribunen alueelle suunnitellut verenluovut ovat:

helmikuuta 24, Madison: Klo 12–18, Golgatan baptistikirkko
1. maaliskuuta, Murdock: klo 12-18, kaupungintalo
1. maaliskuuta Dawson: 12:00–18:00, Dawson-Boyd High School
2. maaliskuuta, Benson: 8.00–12.30, Benson High School
3. maaliskuuta, New London: 12-18, Open Door Christian Church
8. maaliskuuta, Olivia: klo 14-18, St. Aloysiuksen katolinen kirkko
8. maaliskuuta, Glenwood: Klo 10.00-16.00, Minnewaska Area High School
11. maaliskuuta, Spicer: Klo 9-15, Cross Roads Community Church

Leave a Comment