Toronto Pearson ja Masai Ujiri paljastavat Humanity-taideinstallaation Pearsonissa

“Näen paljon yhteisiä piirteitä sen hyvän työn välillä, jonka Masai on tehnyt Ihmiskunta Liikkuminen ja työ, jota teemme täällä Pearsonissa joka päivä auttaaksemme yhdistämään maailmaa”, hän sanoi. “Yleisin näistä yhteisistä piirteistä on keskittyminen ihmisiin. Pearson voi olla yksi Kanadan suurin ja elintärkein infrastruktuurin osa, mutta olemme paljon muutakin kuin lasia ja metallia – olemme selkeästi inhimillinen tila. Tämä kappale muistuttaa meitä siitä, mikä on tärkeää, ja se on tietysti ihmiset – ja kuinka voimme ja meidän tulee työskennellä yhdessä auttaaksemme toisiamme matkan varrella riippumatta siitä, mitä matkalla olemmekaan.”

Julkaistu vuonna 2020, inspiraation takana Ihmiskunta Liike tuli herra Ujiriin Nelson Mandelan tasa-arvon puolesta taistelemisen perintö ja sen jatkuva merkitys yhteiskunnassa nykyään. Rauhaa, yhteenkuuluvuutta, nuoruutta ja monimuotoisuutta edustava taideinstallaatio luo valon avulla sanoillaan aaltoiluvaikutelman, joka symboloi tarvetta levittää enemmän ihmisyyttä. 8 jalkaa korkea teräsrakenne, joka on valaistu sisältä, koostuu 35 sanasta, jotka kuvastavat ihmiskunnan merkitystä Ujirille. “Halusin laittaa symbolin muistuttamaan ihmisiä siitä, että meidän pitäisi nähdä toisiamme tasa-arvoisina, johtaa aina kunnioittavasti ja kohdella toisiamme ystävällisesti – ilman ennakkoluuloja, ennakkoluuloja ja epäoikeudenmukaisuutta”, sanoi herra Ujiri yksi-of-a-tapahtumasta. -hyvä pala.

Teetä Ihmiskunta pala on esillä terminaalissa 1, lähtötasolla, käytävällä 1 asti 31. toukokuuta 2022. Teos on ollut aiemmin esillä kahdessa paikassa keskustassa Toronto Maple Leaf Squarella ja Union Stationin edessä.

Kuvia tämän päivän tapahtumasta saat sähköpostitse [email protected].

Tietoja Greater Toronto Airports Authoritysta

Greater Toronto Airports Authority on operaattori Toronto – Lester B. Pearsonin kansainvälinen lentoasema, Kanadan suurin lentokenttä ja elintärkeä ihmisten, yritysten ja tavaroiden yhteys. Toronto Pearson on nimetty “parhaaksi suureksi lentoasemaksi Pohjois-Amerikka palvelee yli 40 miljoonaa matkustajaa” neljänä vuonna peräkkäin Airports Council Internationalin (ACI), maailman lentokenttien kansainvälisen kaupan edustajan toimesta. Tunnustuksena Healthy Airport -ohjelmastaan ​​ACI myönsi Toronto Pearsonille myös “Parhaat hygieniatoimenpiteet vuonna” Pohjois-Amerikka” -palkinnon, ja Toronto Pearson oli ensimmäinen kanadalainen lentokenttä, joka sai ACI:n maailmanlaajuisen terveysakkreditoinnin vastauksestaan ​​COVID-19:ään.

Lisätietoja on Toronto Pearsonissa Twitterissä (Français ja Ranskan kieli), Facebook kulta- instagram.

Tietoja Masai Ujirista, Toronto Raptorsin varapuheenjohtajasta ja perustajasta, Giants of Afrikka

Masai Ujiri on ensimmäinen ja ainoa afrikkalaissyntyinen ammattiurheilun johtaja Pohjois-Amerikka – National Basketball Associationin Toronto Raptors. Vuonna 2019 Masai johti Raptorsin kaikkien aikojen ensimmäiseen NBA-mestaruuteen ja ensimmäiseen NBA-mestaruuteen, jonka ulkopuolinen joukkue voitti. Yhdysvallat NBA:n historiassa. Syntynyt ja kasvanut vuonna Nigeria, jolla oli syvä intohimo koripalloon, Masai aloitti uran johtajana, kun hänen ammattikoripallouransa päättyi varhain. Vuonna 2003 Masai perusti Giants of Afrikka organisaatio, joka perustuu ajatukseen käyttää koripalloa keinona kouluttaa ja rikastuttaa afrikkalaisten nuorten – sekä poikien että tyttöjen – elämää. Vuonna 2020 Masai avasi thatshumanity.org-sivuston inspiroituneena hänen kokemuksistaan ​​ja johtajilta, kuten esim. Nelson Mandela.

LÄHDE Greater Toronto Airports Authority

Lisätietoja: GTAA Media Office | [email protected] | (416) 776-3709

.

Leave a Comment