USFL Draft: Seuraa livenä jokaista valintaa!

Teetä USFL Luonnos on alkanut!

35 kierroksen avausdraft on jännittävä kaksipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään tiistaina ja keskiviikkona Birminghamissa, Alabamassa, jossa pelataan jokainen USFL:n runkosarjan peli kaudella 2022.

Michigan Panthers oli ensimmäinen, ja he aloittivat esityksen valitsemalla entisen Michigan Wolverinesin pelinrakentajan Shea Pattersonin yleisvalinnan ykköseksi.

Päivä 1 etenee positioiden mukaan, alkaen pelinrakentajista kierroksella 1, jota seuraa reunasyöttäjä ja puolustuspäät kierroksilla 2-4, hyökkäävät taklaukset kierroksilla 5-7, kulmapuolustajat kierroksilla 8-11 ja takaisin pelinrakentajiin kierroksella 12.

Tässä on täydellinen tilausluonnos, joka sisältää tiedot jokaisesta pelaajasta heidän valinnassaan.

KIERROS 1 (PALJONTAKAJA)

1. michiganin pantterit:Shea Patterson, Michigan

Entinen viiden tähden värvätty, joka näytteli molemmissa Mississippi ja Michiganissa kerroksellisen yliopisto-uran aikana, jolloin hän syötti 8 800 jaardia ja 68 touchdownia, Patterson oli ensimmäinen QB laudalta USFL:n ensimmäisellä kierroksella.

Kahden vuoden Michiganissa, jolloin hän sijoittui koulun kaikkien aikojen ohittajien listalla ennen Tom Bradya ja hänen entistä päävalmentajaansa Jim Harbaughia, 6 jalkaa 1, 212 kiloa painava Patterson allekirjoitti sopimuksen Kansas City Chiefsin kanssa ja on siitä lähtien. vietti aikaa CFL:ssä BC Lionsin ja Montreal Alouettesin kanssa. Entinen lukion baseball-tähti Patterson jäi kiinni jalkapallosta huolimatta siitä, että Texas Rangers valitsi hänet 39. kierroksella vuonna 2018.

2. Tampa Bayn rosvot: Jordan Ta’amu, Mississippi

Kahden huikean kauden jälkeen Ole Mississä, jolloin hän syötti 5 600 jaardia ja vaikuttavat 30 touchdownia vain 12 katkaisua vastaan, Ta’amu teki sopimuksen Houston Texansin kanssa vuonna 2019. Hän hyppäsi nyt lakkautettuun XFL:ään muutamaa kuukautta myöhemmin ja pelasi niin. hyvin St. Louis BattleHawksille, että hän on sittemmin ansainnut laukauksia NFL:n Kansas City Chiefsin, Detroit Lionsin, Washington Commandersin ja Carolina Panthersin kanssa.

3. Philadelphia Stars: Bryan Scott, Occidental College

“Aaron Rodgers of Division III:na” valittu Scott saavutti 9 073 jaardia ja 77 touchdownia vain 33 ottelussa Occidental Collegessa. Heittäessään USC:n Pro Day -tapahtumassa vuonna 2017, 6-1, 215 puntaa painava Scott järkytti partiolaisia ​​kimaltelevalla suorituksella 62-64 (mukaan lukien yksi pudotus) ja ansaitsi paikan CFL:n BC Lionsissa.

Scottilla, 26, on ollut myöhemmin tilaisuuksia Los Angeles Ramsin, Kansas City Chiefsin, Atlanta Falconsin ja Indianapolis Coltsin kanssa CFL:n Edmonton Eskimoiden ja Spring Leaguen New Jersey Generalsin kanssa ennen kuin hänet valittiin tiistaina. ensimmäinen kierros Philadelphiassa.

4. New Jerseyn kenraalit: Ben Holmes, Tarletonin osavaltiossa

5-10, 200 kiloa painava Holmes näytteli alunperin laajalla vastaanottimella lukiossa ja yläasteella ennen kuin hän laskeutui Tarleton State -puolustajaksi. Hän ohjasi texaslaiset heidän ensimmäiseen suoraan Lone Star -konferenssin mestaruuteen ja lähti uransa kimaltelevalla 23-2-ennätyksellä aloittavana pelinrakentajana. Holmes, 26, jatkoi pelaajauransa Indoor Football Leaguessa ja teki sopimuksen kuusinkertaisen mestarin Arizona Rattlersin kanssa ennen kuin kenraalit valitsivat tiistaina sijalle 4.

5. Houstonin pelaajia: Clayton Thorson Luoteis

Ennen kuin Thorson ansaitsi viidennen kierroksen valinnan silloisen puolustavan Super Bowlin mestarin Philadelphia Eaglesilta vuonna 2019, Thorson heitti 10 731 jaardia ja 61 touchdownia sekä 27 lisäpistettä Northwesternissä. Hänen joukkueensa sijoittui 36-17 hänen ollessaan aloittaja erittäin kilpailukykyisessä Big Tenissä. Thorson, 26, vietti myös aikaa Cowboysin ja Giantsin kanssa ennen kuin Gamblers valitsi hänet tiistaina sijalle 5.

6. Birmingham Stallions: Alex McGough, Florida International

McGough oli Seattle Seahawksin seitsemännen kierroksen valinta vuonna 2018, joukkueen ensimmäinen QB-draftin valinta Russell Wilsoninin 2012 jälkeen. Hän on myös viettänyt aikaa NFL:ssä Jacksonville Jaguarsin ja Houston Texansin kanssa. 6-3, 214 puntaa painava, 26-vuotias, aloitti uransa kaikki neljä vuotta FIU:ssa, ja hänestä tuli koulun kaikkien aikojen johtaja syötöissä (65) ja syötöissä (9091) 535 jaardilla ja 16 maalilla. .

7. Pittsburgh Maulers: Kyle Lauletta, richmond

Lauletta oli Senior Bowlin MVP vuonna 2018, mikä johti siihen, että New York Giants valitsi hänet NFL-draftin neljännelle kierroksella. 6-3, 222 kiloa painava QB tarjoaa prototyyppisen koon ja käsivarren kyvyn herättää kiinnostusta fanien ja kilpailevien partiolaisten keskuudessa. Hän suoritti 63,5 % hänen lähes 1 200 syötöstään Richmondissa 10 465 jaardilla ja 73 touchdownilla 35 katkolla. Lauletta on myös viettänyt aikaa NFL:ssä Philadelphia Eaglesin, Atlanta Falconsin, Cleveland Brownsin ja Jacksonville Jaguarsin kanssa.

8. New Orleans Breakers: Kyle Sloter, Pohjois-Colorado

Sloter allekirjoitti alun perin sopimuksen Southern Missin kanssa, mutta siirtyi Northern Coloradoon Golden Eaglesin siirron jälkeen hänet vastaanottajaksi. Northern Colorado pelasi myös urheilullista Sloteria muissa paikoissa, mutta kun hänestä tuli QB, hän syötti 2 656 jaardia ja 29 touchdownia vain 10 katkosta vastaan. Tämä toi hänelle työpaikan Denver Broncosissa vuonna 2017, joka lopulta katkaisi hänet huolimatta siitä, että hän ohitti 413 jaardia sinä vuonna esikaudella. Sloter, 28, on sittemmin viettänyt aikaa Minnesota Vikingsin, Arizona Cardinalsin, Detroit Lionsin, Chicago Bearsin ja Las Vegas Raidersin kanssa ennen kuin Breakers teki hänestä tiistaina parhaan valinnan.

KIERROS 2 (EDGE/DE)

1. New Orleans Breakers: Davin Bellamy, Georgia

2. Pittsburgh Maulers: Carlo Kemp, Michigan

Chuck Paganon ja John Paganon veljenpoika Carlo Kemp pelasi 46 pelissä (29 aloitusta) viiden kauden aikana Michiganissa vuosina 2016–2020. Hän oli vuoden 2019 kolmannen joukkueen All-Big Ten -valinta.

3. Birmingham Stallions: Aaron Adeoye, SE Missourin osavaltiossa

Aaron Adeoye vaihtoi korkeakoulukoripallosta collegejalkapalloon viidennellä kelpoisuuskaudellaan. Hänet hankittiin Baltimore Ravensilta vapaana agenttina vuonna 2019. Hän on pelannut TSL:ssä ja AAF:ssä.

4. Houston Gamblers: Chris Odom, Arkansasin osavaltio

5. New Jerseyn kenraalit: Bryson Young, Oregon

Bryson Young pelasi Oregonissa 49 ottelua neljän kauden aikana vuosina 2016–19. Hänet allekirjoitettiin Atlanta Falconsissa vapaana agenttina vuonna 2020.

6. Philadelphia Stars: Freedom Akinmoladun, Nebraska

Vuoden 2015 Big Ten All-Freshman Team -valinta, Freedom Akinmoladun on pelannut NFL:ssä Bengalsissa (2019-20) ja Jetsissä (2021). Hän vaihtoi TE:stä DE:hen Redshirtin fuksivuotena Nebraskassa vuonna 2014.

7. Tampa Bay Bandits: Mekhi Brown, Alabama

Mekhi Brown oli yksimielinen neljän tähden potentiaalinen tuleva lukiosta. Hänet nimettiin vuoden 2018 OVC All-Newcomer Teamiin.

8. Michigan Panthers: Adewale Adeoye, utahin osavaltio

Vuoden 2018 kunniamaininnan All-Mountain West -valinta Adewale Adeoye pelasi 33 ottelua kolmen kauden aikana Utah Statessa (2016-18). Hän johti joukkuetta kolmella rähmäspalautuksella vuonna 2018.

KIERROS 3 (EDGE/DE)

1. Michigan Panthers: Cavon Walker, Maryland

Cavon Walker pelasi 50 ottelua viiden kauden aikana Marylandissa (2013-17). Chicago Bears allekirjoitti hänet vapaana agenttina vuonna 2018.

2. Tampa Bay Bandits: Michael Scott, Oklahoman osavaltio

3. Philadelphia Stars
4. New Jerseyn kenraalit
5. Houstonin pelaajat
6. Birmingham Stallions
7. Pittsburgh Maulers
8. New Orleans Breakers

KIERROS 4 (EDGE/DE)

1. New Orleans Breakers
2. Pittsburgh Maulers
3. Birmingham Stallions
4. Houstonin pelaajat
5. New Jerseyn kenraalit
6. Philadelphia Stars
7. Tampa Bay Bandits
8. Michigan Panthers

KIERROS 5 (HYÖKKÄYTTÖ)

1. Pittsburgh Maulers
2. Birmingham Stallions
3. Houstonin pelaajat
4. New Orleans Breakers
5. Michigan Panthers
6. New Jerseyn kenraalit
7. Philadelphia Stars
8. Tampa Bay Bandits

KIERROS 6 (HYÖKKÄYTTÖ)

1. Tampa Bayn rosvot
2. Philadelphia Stars
3. New Jerseyn kenraalit
4. Michigan Panthers
5. New Orleans Breakers
6. Houston Gamblers
7. Birmingham Stallions
8. Pittsburgh Maulers

KIERROS 7 (HYÖKKÄYTTÖ)

1. Pittsburgh Maulers
2. Birmingham Stallions
3. Houstonin pelaajat
4. New Orleans Breakers
5. Michigan Panthers
6. New Jerseyn kenraalit
7. Philadelphia Stars
8. Tampa Bay Bandits

KIERROS 8 (KULMATAKA)

1. Tampa Bayn rosvot
2. Philadelphia Stars
3. New Jerseyn kenraalit
4. Michigan Panthers
5. New Orleans Breakers
6. Houston Gamblers
7. Birmingham Stallions
8. Pittsburgh Maulers

KIERROS 9 (KULMATAKA)

1. Pittsburgh Maulers
2. Birmingham Stallions
3. Houstonin pelaajat
4. New Orleans Breakers
5. Michigan Panthers
6. New Jerseyn kenraalit
7. Philadelphia Stars
8. Tampa Bay Bandits

KIERROS 10 (KULMATAKA)

1. Tampa Bayn rosvot
2. Philadelphia Stars
3. New Jerseyn kenraalit
4. Michigan Panthers
5. New Orleans Breakers
6. Houston Gamblers
7. Birmingham Stallions
8. Pittsburgh Maulers

KIERROS 11 (KULMATAKA)

1. Pittsburgh Maulers
2. Birmingham Stallions
3. Houstonin pelaajat
4. New Orleans Breakers
5. Michigan Panthers
6. New Jerseyn kenraalit
7. Philadelphia Stars
8. Tampa Bay Bandits

KIERROS 12 (PALJONTAKAJA)

1. New Orleans Breakers
2. Pittsburgh Maulers
3. Birmingham Stallions
4. Houston Gamblers
5. New Jerseyn kenraalit
6. Philadelphia Stars
7. Tampa Bayn rosvot
8. Michigan Panthers

Palaa tähän kehittyvään tarinaan saadaksesi lisätietoja, kun jokainen valinta paljastetaan.

Katso lisää uudesta USFL:stä meidän Kaikki mitä sinun tarvitsee tietääja muista noudattaa USFL ja suosikkijoukkueesi!


Hanki enemmän United States Football Leaguesta Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.Leave a Comment