Vankien inhimillisyyden tunnustaminen: lainsäätäjät päättävät korjaushuippukokouksen

Kaksi osavaltion lainsäätäjää kuuli entisiltä Delaware-vangeilta heidän kokemuksistaan ​​ja siitä, kuinka osavaltio voi kohdella vankeja paremmin.

Suuri osa State of State Corrections -huippukokouksen toisesta päivästä keskittyi vankiloiden uudistusohjelmiin ja siihen, kuinka osavaltioiden johtajat voivat tukea vankeja paremmin koko heidän vankilassaoloaikansa ja sen jälkeen, kun he poistuvat sen muureista.

osavaltion sen. Marie Pinkney ja osavaltion edustaja Melissa Minor-Brown vietti päivän toisen puoliskon kuunnellen Delawaren vankiloiden vankien koulutusta; Pinkney sanoo, että se oli huippukokouksen valaisevin kokemus.

Useimmat puhuneet puhuivat ihmisyyden puutteesta, jonka vangit tuntevat tullessaan vankilaan. 79-vuotias Sylvester Shockley vietti yli 50 vuotta elämästään vankilassa ja sen ulkopuolella yhdeksänvuotiaasta lähtien.

Shockley näki monia uudistuspyrkimyksiä Delawaren vankeusrangaistusjärjestelmässä, ja hänet pidettiin James T. Vaughissa vuoden 2017 mellakan aikana, joka huipentui panttivankitilanteeseen ja oikaisuupseerin kuolemaan.

“Koko vankila oli hälinässä”, Shockley sanoi. “Ja luojan kiitos, että koko vankila ei räjähtänyt – koska yritimme ilmoittaa, että on ongelmia, jotka on korjattava ja ne jäivät huomiotta.”

Pääpuolustaja Kevin O’Connell sanoo, että osavaltion on tehtävä parempaa työtä varmistaakseen, että vankeja kohdellaan arvokkaasti ja kunnioittavasti – ja investoiminen useampaan koulutus- ja mielenterveysohjelmiin parantaisi vankien elämää.

“Ja 80-luvulla valvontaviranomaiset olivat sosiaalityöntekijöitä”, sanoi O’Connell. “He olivat ihmisiä, jotka tulivat oikeuteen, joilla oli khakit ja vanha bleiseri ja laastarit olkapäillä. Ja nyt he tulevat sisään taktisilla varusteilla, koska suurelta osin heistä on tullut lainvalvontaviranomaisia.

O’Connell sanoo, että hän haluaisi nähdä koeajan virkailijoiden palaavan priorisoimaan sosiaalityötä ja työskentelevän ehdonalaisten kanssa varmistaakseen, että he menestyvät.

Shockley sanoo tiesi, että uudistusohjelmia oli saatavilla, mutta henkilöt, jotka kiinnostuivat hänestä ja pakottivat häntä oppimaan uusia taitoja, auttoivat häntä menestymään hänen lähtiessään.

Shockley työskentelee nyt yhteisön kumppanien tukiyksikön kanssa auttaakseen entisiä rikollisia menestymään heidän palatessaan yhteiskuntaan.

Hän sanoo, että jotkut vankilassa kokemistaan ​​epäinhimillisistä näkökohdista ovat edelleen henkilökunnan ongelma, ja niihin on puututtava vankien tulosten parantamiseksi.

Roman Battaglia on joukon jäsen Report for Americassa, kansallisessa palveluohjelmassa, joka sijoittaa toimittajat paikallisiin uutishuoneisiin.

Leave a Comment