24. helmikuuta terveysministeriön päivitys COVID-19-tapauksista

Tompkins Countyn terveysministeriön mukaan Tompkinsin piirikunnassa on nyt todettu yhteensä 17 664 positiivista tapausta, 25 enemmän kuin keskiviikkona, ja yhteensä 1 822 547 testiä on suoritettu. Terveysministeriö on siirtänyt tiedon raportointiaan, eikä se enää sisällä aktiivisia tapauksia tai vapautettuja eristystilastoista, eikä päivityksiä ole viikonlopun aikana.

Terveysministeriö raportoi nyt myös positiivisista itsetestituloksista, jotka on toimitettu verkkoportaalinsa kautta. He sanovat, että tänään on kolme uutta positiivista itsetestitulosta, yhteensä 1 697 lähetettyä. He sanovat, että heidän itseraportointilomakkeensa on alhaalla perjantaista klo 14.00 maanantaihin klo 7.00 asti ohjelmistopäivityksen vuoksi.

Aiheeseen liittyvä: TCHD: Jos saat positiivisen tuloksen kotitestissä

Terveysministeriön mukaan edellisenä päivänä tehtiin 1 350 testiä torstaina klo 7.30. Tompkins Countyn terveysosasto julkaisee NYS-rokotteen seurantatiedot, jotka osoittavat, että 83 815 Tompkins Countyn asukkaalla on ensimmäinen annos ja 76 342 on suorittanut rokotuksen (joka voi olla yksi tai kaksi annosta rokotteesta riippuen).

Terveysministeriön mukaan seitsemän ihmistä on tällä hetkellä sairaalahoidossa COVID-19:n vuoksi, yksi vähemmän kuin keskiviikon päivityksessä. Viime talven tietojen muutoksesta lähtien “TCHD raportoi vain aktiivisista tapauksista, jotka ovat sairaalahoidossa” sen sijaan, että mukaan luettaisiin COVIDista toipuneet potilaat, jotka jäävät sairaalahoitoon muista syistä.

Tompkins Countyn asukkaiden keskuudessa on kirjattu 57 COVID-19-kuolemaa, mukaan lukien kahden alueen asukkaan kuolema, joista kerrottiin viime torstaiaamuna.

Tompkinsin piirikunnan kansanterveysjohtaja Frank Kruppa sanoo: “Viimeaikaisesta sairaalahoitojen lisääntymisestä suurin osa on ollut rokottamattomia henkilöitä. Niistä harvoista rokotetuista henkilöistä, jotka ovat joutuneet sairaalaan, suuntauksena on, että heidät on otettu hoitoon ei-COVID-ongelman vuoksi ja he ovat tulleet positiivisiksi.”

Helmikuun 23. päivänä Cornellin yliopisto ilmoitti 26 uudesta positiivisesta tapauksesta 22. helmikuuta, 63 aktiivista opiskelijatapausta ja 17 aktiivista työntekijätapausta. Cornell päivittää kojelautaansa vain arkisin, eikä niiden päivitysten ajoitus mahdollista suoraa vertailua läänin tilastoihin.

Helmikuun 22. päivänä Ithaca College raportoi 36 aktiivisesta opiskelijatapauksesta, joista 376 toipui, ja 5 aktiivista työntekijätapausta ja 145 toipunutta työntekijää.

“Kaikki positiiviset tapaukset ovat ainutlaatuisia yksilöitä”, terveysministeriö sanoo. Jotkut negatiivisista testituloksista ovat ihmisiä, jotka on testattava useita kertoja, joten tämä luku heijastelee todennäköisesti samaa henkilöä useissa tapauksissa.

Terveysministeriön mukaan sen tilastot sisältävät testauksen, jonka Cornellin yliopisto aloitti 16. heinäkuuta 2020. Cornell julkaisi oman COVID-19-datapaneelinsa 25. elokuuta 2020.

Aiheeseen liittyvä: Uusi Cornell COVID-19 -mittaristo näyttää testitulokset ja hälytystason

Terveysministeriö sanoo, että yleisön on estettävä COVID-19:n leviäminen, ei vain suojellakseen itseään, vaan myös muita yhteisössämme, jotka ovat alttiimpia sairastumaan vakavasti – vanhemmat aikuiset, immuunipuutteiset ja krooniset sairaudet. terveydelliset olosuhteet. Jokainen voi ryhtyä näihin toimiin pysäyttääkseen COVID-19:n leviämisen ja “tasoittaakseen käyrää” yhteisössämme.

TCHD:n Frank Kruppa sanoo: “Yhteisössämme on erittäin korkea rokotusaste, erityisesti paikallisten oppilaitostemme raportoimien menestysten vuoksi. Saapumis- ja valvontatestauksen lisäksi monet uusista tapauksistamme johtuvat jatkuvasta läheisestä kontaktista positiivisen henkilön kanssa, mikä tarkoittaa yli 10 minuuttia kuuden jalan etäisyydellä positiivisesta tapauksesta. Näitä läheisiä kontakteja esiintyy useammin suurissa sisätilaisuuksissa, joissa eri ihmisryhmät sekoittuvat.”

“Tompkinsin piirikunta on nyt CDC:n määrittelemällä “korkealla” siirtonopeudella”, terveysministeriö sanoo. ”Korkea tartuntanopeus ilmenee, kun 100 000 asukasta kohden on yli 100 positiivista tapausta seitsemän päivän aikana. Läänin asukkaiden neuvonta käyttää maskia sisätiloissa, kun taas ympärillä on edelleen voimassa.”

Lisätietoja on osoitteessa 14850.com Facebookissa, Instagramissa ja Viserrys tai tilaa 14850 Magazine Daily -uutiskirje.

Aiheeseen liittyvä: Koronaviruksen kattavuus 14850 tänään

Leave a Comment