Alexander Zverev karkasi Mexican Openista huutettuaan säädyttömiä erotuomareille ja löi tuoliaan

Mexican Open syrjäytti maailman kolmanneksi sijoittuneen tennispelaajan Alexander Zverevin sen jälkeen, kun hän oli kohdistanut tulituomarin Alessandro Germaniin nelinpelissä tiistaina. Zverev kutsui Germania “f—-idiootiksi” pelin aikana ja löi sitten erotuomarin tuolia mailalla useita kertoja ottelun jälkeen.

Draama alkoi, kun Zverev oli eri mieltä linjapuhelusta. Germani teki pisteen ennen kuin hän ja kumppani Marcelo Melo hävisivät Lloyd Glasspoolille ja Harri Heliövaaralle ensimmäisen kierroksen nelinpelissä. Germani määräsi Zvereville sääntörikkomuksen epäurheilijamaisesta käytöksestä sen jälkeen, kun 24-vuotias huusi hänen suuntaansa “m——————————————————————————————————————————————————————————————————————————-ta jälkeen määräsi Zvereville sääntörikkomuksen hänen suuntaansa.

Zverevin viha vain kasvoi hänen 2-6, 6-4, 6-10 tappion jälkeen. Ottelun jälkeisen kättelyn jälkeen Zverev käveli suoraan Germanin tuolin luo ja löi mailaansa sitä vasten kolme kertaa ennen kuin hän istuutui. Germani liikkui välttääkseen kosketusta, ja Zverev melkein löi silti jalkaansa.

Se ei kuitenkaan ollut Zverevin huudon loppu, kun saksalainen nousi huutaakseen tuomarille ja löi tuoliaan viimeisen kerran.

Kaksi tuntia ottelun jälkeen ATP ilmoitti sen turnauksen Drew Zverevin – puolustavan Mexican Openin miesten kaksinpelin mestarin ja kakkossijan – kanssa “epäurheilijamaisesta käytöksestä”. Zverevin poissa toisella kierroksella hänen vastustajansa Peter Gojowczyk etenee automaattisesti puolivälieriin.

“On vaikea pukea sanoiksi, kuinka paljon kadun käytöstäni eilisen nelinpelin aikana ja sen jälkeen”, Zverev sanoi Instagramiin lähetetyssä lausunnossa keskiviikkona. “Olen yksityisesti pyytänyt anteeksi tuomarilta, koska purkaukseni häntä kohtaan oli väärin ja mahdotonta hyväksyä, ja olen vain pettynyt itseeni. Sen ei vain olisi pitänyt tapahtua, eikä siihen ole mitään syytä.

“Haluan myös pyytää anteeksi faneiltani, turnaukseltani ja urheilulta, jota rakastan. Kuten tiedätte, jätän kaiken kentälle. Eilen lähdin liikaa. Aion ottaa seuraavat päivät pohtimaan – toimistani ja kuinka voin varmistaa, että se ei toistu. Olen pahoillani, että jouduin pettymään.”

Tuomarikysymyksen lisäkuria ei ole vielä julkistettu, ja Zverev odottaa edelleen toisen ATP-tutkimuksen tuloksia. ATP tutkii Zverevin entisen tyttöystävän Olya Sharypovan perheväkivaltaa koskevia väitteitä. Lokakuun lausunnossaan Zverev sanoi hän “kategorisesti ja yksiselitteisesti” kiisti Sharypovan syytökset.

Leave a Comment