Art Briles: Grambling Staten viesti äänekkäästi ja selkeästi palkattuna

Hue Jackson halusi palkata Art Brilesin, ja niin hän teki. Se on yksinkertainen vastaus monimutkaiseen tilanteeseen.

Jacksonin annettiin palkata Briles hyökkääväksi koordinaattorikseen Grambling Statessa – vaikka älä erehdy, useat ihmiset joutuivat hyväksymään tämän sekä yleisurheilun että yliopiston puolella. Brilesin ja Jacksonin työsuhde ulottuu ainakin vuoteen 2016, jolloin Jackson – silloinen Cleveland Brownsin päävalmentaja – toi Brilesin mukaan harjoitusleirillä ja runkosarjassa vierailevana valmentajana vain kuukausia sen jälkeen, kun Baylor irtisanoi Brilesin. hänen ja koulun käsityksestä useissa seksuaalirikossyytöksissä. Aina kun Jackson päättää puhua julkisesti päätöksestään palkata Briles, kuulet epäilemättä Brilesin rikkomusten tyypillisen harjaamisen maton alle. Jackson teki sen jo vuonna 16, kun hän sanoi Brilesin kutsumisesta sisään: “Meidät kaikki on pudonnut, minä mukaan lukien” Clevelandin tavallinen jälleenmyyjä.

.

Leave a Comment