Bearcats juhlii kansallista tyttöjen ja naisten urheilupäivää

Baruch College Athletic Department ja Student Athlete Advisory Committee (SAAC) isännöivät vuotuista kansallista tyttöjen ja naisten urheilupäivää torstaina 3. helmikuuta.

Valtakunnallinen tyttöjen ja naisten urheilupäivä on helmikuun ensimmäisellä viikolla järjestettävä vuosittainen päivä, jossa tunnustetaan naisurheilijoiden saavutuksia, tunnustetaan naisten ja tyttöjen urheilun vaikutus sekä kunnioitetaan edistystä ja jatkuvaa tasa-arvotaistelua. naiset urheilussa.

Monitoimihuoneen lounaalla oli kuusi puhetta Baruch-naisopiskelijaurheilijoilta, mm. Julia Cuttone (Softball & Cross Country), Amanda Lee (Uinti ja murtomaa), Milly Ye (Koripallo), Regina Kelley (Tennis), Anesa Feratovic (lentopallo) ja Mircelis Paredes (Softball) auttaa juhlimaan päivää siitä, kuinka urheilu on vaikuttanut heidän elämäänsä.

Urheilu- ja vapaa-ajan johtaja Heather McCulloch esitti myös huomautuksia. MacCulloch sanoi: “Minulle oli tärkeää, että pystyin juhlimaan naisten kanssa, jotka osallistuvat Baruchille. Halusin keskittyä huomioni siihen, mitä tarkoittaa olla joukkuetoveri ja samalla tavalla, kuinka urheilu vaikutti elämääni ja mitä olen oppinut joukkuetovereiden kanssa. Olen niin ylpeä naispuolisista opiskelijaurheilijoistamme ja heidän saavutuksistaan ​​kerta toisensa jälkeen.”

Assistant AD tutkijoille, vaatimustenmukaisuus ja kelpoisuus / SWA/SAAC Advisor Carrie Thomas toimi lounaalla MC:nä ja sanoi.””Tämä juhla innostaa tyttöjä ja naisia ​​leikkimään ja olemaan aktiivisia, ymmärtämään täyden voimansa. Urheilun kautta hankittu itseluottamus, voima ja luonne ovat juuri niitä työkaluja, joita tytöt ja naiset tarvitsevat tullakseen vahvoiksi johtajiksi urheilussa ja elämässä. Tämä päivä kertoo naispuolisista opiskelijaurheilijoistamme ja urheilun vaikutuksista heihin, aloittivat he sitten nuorena, ehkä yläasteella tai jopa ylioppilasurheilijoiksi yliopiston aikana. Sillä ei ole väliä, milloin he aloittivat rakastamansa urheilulajin, vaan sillä, miten urheilu on muovannut heitä, antanut heille suunnan, ajanhallintaa, sitoutumista, tarmoa, energiaa ja intohimoa. Kyse on heidän kokemuksistaan. Veren ja hien, jonka he ovat kestäneet. Voittamiaan mestaruuksia. Ja joukkuetovereiden ja valmentajien ystävyyssuhteet, jotka toivottavasti kestävät koko elämän.”

Tämä oli neljäs peräkkäinen vuosi, jolloin Baruch Athletics ja SAAC isännöivät kansallista tapahtumaa kampuksellamme.

Alla Instagram-videoita opiskelija-urheilijapuheistamme….

Leave a Comment