Brazosin läänin terveyslautakunta hyväksyy rokote- ja hätäohjelmien rahoituksen vuodelle 2023

BRYAN, Texas (KBTX) – Brazosin piirikunnan terveyslautakunta piti kokouksen keskiviikkona keskustellakseen paikallisten kansanterveysohjelmien rahoituksesta ja uudesta kokopäivätyöstä terveyspiirissä.

Kun kansanterveysaloitteet ovat olleet elämän keskipisteessä eri puolilla maailmaa viimeisen kahden vuoden ajan, niiden mahdollistavien ohjelmien rahoitus on epäilemättä elintärkeää. Hallitus hyväksyi keskiviikon kokouksessa rahoituksen paikallisten ohjelmien pitämiseksi valmiina, mukaan lukien yli 180 000 dollaria rokotusten välisen sopimuksen uusimiseen ja sen varmistamiseen, että piiri voi saada rokotteet ihmisille tehokkaasti.

Mary Parrish on Brazosin piirikunnan terveyspiirin työvoiman kehittämiskoordinaattori.

“Se, mikä meidän on ymmärrettävä rokotteiden suhteen, on arvioitu, että jokaista rokotteisiin käyttämäämme dollaria kohden säästämme yhteiskunnana vähintään 7 dollaria”, Parrish sanoi. “Joissakin tapauksissa harkitse jäykkäkouristusta, ja leukaleuan hoito voi kestää jopa miljoona dollaria. Tuo 15 dollarin rokote säästää yhteiskunnassa paljon rahaa.”

Hallitus hyväksyi myös lähes 140 000 dollaria PHEP-sopimuksen (Public Health Emergency Preparedness) uusimiseen vuonna 2023. Parrish sanoo tukevansa katastrofiapua suurissa tapahtumissa.

“PHEP-tiimimme käsitteli COVID-vastaustamme. Sen alla on myös epidemiologiatiimimme, eli ne, jotka seuraavat erilaisia ​​sairauksia maakunnassamme”, Parrish sanoi. ”Riippumatta siitä, mikä kansanterveysala on, se on yksi parhaista tavoista, joilla voimme investoida yhteiskuntaamme. Olipa kyseessä rokotus, hätävalmius, epidemiologia tai koulutus, kaikki nämä tekijät pitävät yhteiskuntamme terveenä.”

Parrish sanoo, että nämä ovat kaikki syitä, miksi kansanterveyden roolia ei voida aliarvioida.

“Kansanterveys on hyvin pitkälti hiljainen supersankari taustalla”, Parrish sanoi. “Prepandemia, kuka tietää viime kerralla, että meillä oli vakava sairauksien, kuten tuhkarokko, sikotauti ja vesirokko, puhkeaminen – kaikki nämä sairaudet ovat erittäin hyvin hallinnassa, ja kaikki tämä johtuu kansanterveydestä.”

Hallitus keskusteli myös vuoden pituisesta kansanterveysapurahasopimuksesta, joka lisäisi terveyspiiriin väliaikaisen kokopäiväisen työpaikan. Parrish sanoo, että virkaa rahoittaa Texasin osavaltion terveyspalveluiden ministeriö (DSHS) ja se on tarkoitettu kaikille nuorille valmistuneille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää kansanterveysalasta.

“Apurahat hyödyttävät kaikkia asianosaisia, ja haluamme ehdottomasti nimemme julkisuuteen alueemme kansanterveyden johtajana”, Parrish sanoi. “Jo ennen pandemiaa tutkimme erilaisia ​​kumppanuuksia, joiden kanssa voisimme tehdä yhteistyötä.”

Parrish sanoo, että piiri etsii henkilöä, joka voisi tulla johtajansa alaisiksi ja oppia terveysosaston toiminnasta ja yhteistyöstä eri tahojen kanssa.

“Haluamme jonkun, joka voi työskennellä hyvin muiden kanssa ja on todella nälkäinen ja haluaa todella oppia kansanterveydestä, ei vain siitä, miten kansanterveys vaikuttaa yhteiskuntaan, vaan myös kuinka sen pitäisi olla johtaja tässä asemassa”, Parrish sanoi. “Tämä henkilö oppii johtamistaitoja ja pystyy myös vaikuttamaan yhteisössä.”

Apurahasopimus on 75 000 dollaria. Parrish sanoo, että hallituksen odotetaan hyväksyvän sen seuraavassa kokouksessaan. Päivämäärä on vielä määrittämättä.

Tekijänoikeus 2022 KBTX. Kaikki oikeudet pidätetään.

Leave a Comment